• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Rovaniemi

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Rovaniemi på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Rovaniemi

EasyTerra Bilutleie Rovaniemi er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleie tilbud i Rovaniemi

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Rovaniemi

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
Kabriolet
SUV
Elektrisk

Bilutleiefirmaer i Rovaniemi

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Rovaniemi. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Sixt

  9.1 (2937)
  Fra kr 311 / dag
 • Budget

  8.9 (9008)
  Fra kr 413 / dag
 • FiRENT

  8.8 (27)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Avis

  8.7 (5354)
  Fra kr 438 / dag
 • Thrifty

  8.6 (4896)
  Fra kr 469 / dag
 • Europcar

  8.7 (7334)
  Fra kr 499 / dag
 • Alamo

  8.5 (7915)
  Fra kr 295 / dag
 • Finn-Rent

  8.3 (34)
  Fra kr 287 / dag
 • Hertz

  8.3 (6171)
  Fra kr 439 / dag
 • Enterprise

  7.9 (1709)
  Fra kr 313 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.9 (2995)
  Fra kr 428 / dag
 • addCarRental

  7.5 (95)
  Fra kr 1964 / dag
 • Green Motion

  7.5 (1711)
  Fra kr 247 / dag
 • National Car Rental

  8 (384)
  Ingen priser tilgjengelig
 • McRent

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • Touring Cars

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • Global Rent a Car

  6.9 (137)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Autounion Car Rental

  8.5 (53)
  Fra kr 386 / dag

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 231 anmeldelser

Når bestille en leiebil i Rovaniemi?

Rovaniemi – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Rovaniemi) er juni den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. November er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Rovaniemi – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Rovaniemi) er mai den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil November er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Rovaniemi), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Rovaniemi – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Rovaniemi) er mai den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. November er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Rovaniemi – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Rovaniemi) er mai den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. November er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Rovaniemi - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Rovaniemi), er juni den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Februar er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Rovaniemi - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Rovaniemi), er juni den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. November er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Rovaniemi - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Rovaniemi), er september den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Desember er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Rovaniemi - Når er det billigst å leie en stasjonsvogn?

På denne destinasjonen (Rovaniemi), er mai den billigste måneden for leie av stasjonsvogn. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Desember er den mest populære måneden for leie av stasjonsvogn på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Rovaniemi - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Rovaniemi), er juni den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Desember er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Rovaniemi - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Rovaniemi), er juni den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Mars er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Rovaniemi - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Rovaniemi), er juni den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. November er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Rovaniemi - Når er det billigst å leie en kabriolet?

På denne destinasjonen (Rovaniemi) er juli den billigste måneden for å leie en cabriolet. Gjennomsnittsprisen er %cheapestMonthAveragePricePerDayg%/per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Februar er den mest populære måneden for å leie en cabriolet på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiefirmaer i og rundt Rovaniemi

Hvis du er ute etter en leiebil i Finland, men i en annen by enn Rovaniemi, klikk deg frem til Bilutleie Finland-siden, der du kan velge byen i Finland der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Rovaniemi

EasyTerra Bilutleie Rovaniemi sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Rovakatu 21

Lokal informasjon for Rovaniemi

Innledning

Rovaniemi er for mange turister starten punktet å undersøke Sameland. Byen som seg ikke har mye tiltrekningene, men dør omgi område har mer. Santa er Claus hjem nøyaktig på polarsirkelen, og han er ikke bare hjem i løpet av Jul, men all år rundt. Du kan også besøke Arktikum: et museum om folk og dyr i Sameland og Samelandet kultur og historie. Alle utstillingene i museet er undergrunn.   

Befolkning

Rovaniemi har 35.000 beboere.

Beliggenhet

Byen ligger i nord av Finland, akkurat under polarsirkelen. Rovaniemi ble bygd på confluence av to elver, Kemijoki og Ounasjoki. Gjennom den nordlige regionen kan vinter bli meget kalde, og sommer er vanligvis vakre avkjøler. I juli setter ikke sola, men i januar det pusser for bare 3½ timer pr. dag.

Økonomi

Turisme er av stor betydning til byen. Folk kommer til Rovaniemi å se midnatten sol i sommeren, eller de Nordlige Lysene i vinteren. Dessuten er det rikelig å gjøre i området: fra skiing til å ri med huskyene eller reinsdyret, å ise å fisking eller rafting. 

Byen er også det administrative og informative midtpunktet av Sameland: nesten en i tre beboere av Rovaniemi er en student.

Flyplass

Flyplass i Rovaniemi ligger 10 kilometer nord av byen. Flyplassen er spesielt travel i løpet av Julesesong: det bearbeider ca 400.000 passasjerer om to måneder.

Flyplassen er lett tilgjengelig ved leiebil: riksvei 4 (E-75) løp fra midtpunktet av byen direkte til flyplassen. Utgangen er tydelig angitt.

Offentlig transport

Det er mange bussselskaper som forbinder destinasjoner i og omkring Rovaniemi, men om kvelden og helger tjenestene er begrenset.

Trafikk og parkering

I midtpunktet av byen må du betale å parkere på gaten eller i noen av garasjene. I noen områder kan du parkere med et blått parkerende kort. En leiebil er en passende måte å besøke tiltrekninger i området av Rovaniemi. Først besøk for eksempel Ranua Wildlife Parken, 80 km sør av byen. Du kan lett nå parken med en leiebil ved følgende vei 78 i retningen av Kajaani.

Hoteller

Rovaniemi har en god forsyning av boligen: fra enkle gjestehus og Seng & Frokoster til fire stjernehoteller. Et meget spesielt sted å bli er det Arktiske Snøen Hotellet på Innsjø Lehtojärvi. Mens navnet foreslår, er laget hotellet av snø og is. Det er et ligger i teltsted like ved byen midtpunktet, direkte på Kemijoki elv.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Rovaniemi, vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Euro
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  80 km/h
 • Språk
  Swedish, Finnish
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Sixt
 • Budget
 • FiRENT
 • Avis
 • Thrifty
 • Europcar
 • Alamo
 • Finn-Rent
 • Hertz
 • Enterprise
 • Keddy By Europcar
 • addCarRental
 • Green Motion
 • National Car Rental
 • McRent
 • Touring Cars
 • Global Rent a Car
 • Autounion Car Rental
 1. Hjem
 2. Bilutleie Finland
 3. Bilutleie Rovaniemi