• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Rovaniemi Jernbanestasjon

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Rovaniemi Jernbanestasjon på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Rovaniemi Jernbanestasjon

EasyTerra Bilutleie er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Tilbud på bilutleie Rovaniemi Jernbanestasjon

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Rovaniemi Jernbanestasjon

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
SUV
Elektrisk

Utvalg av utleiere etter Rovaniemi Jernbanestasjon

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Rovaniemi Jernbanestasjon. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Sixt

  8.9 (2941)
  Fra kr 350 / dag
 • FiRENT

  8.8 (27)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Budget

  8.8 (9014)
  Fra kr 466 / dag
 • Europcar

  8.6 (7341)
  Fra kr 646 / dag
 • Hertz

  8.3 (6177)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Finn-Rent

  8.3 (34)
  Fra kr 397 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2997)
  Fra kr 605 / dag
 • Green Motion

  7.4 (1717)
  Fra kr 420 / dag
 • Alamo

  8.5 (7920)
  Fra kr 499 / dag
 • Avis

  7.2 (5359)
  Fra kr 517 / dag
 • Global Rent a Car

  6.9 (137)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Thrifty

  8.5 (4903)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Enterprise

  7.9 (1712)
  Fra kr 520 / dag
 • addCarRental

  7.7 (96)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Autounion Car Rental

  8.4 (53)
  Fra kr 492 / dag

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 231 anmeldelser

Gjennomsnittlig dagspris per måned hos Rovaniemi Jernbanestasjon

Rovaniemi Jernbanestasjon – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Rovaniemi Jernbanestasjon) er august den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. Februar er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Rovaniemi Jernbanestasjon – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Rovaniemi Jernbanestasjon) er september den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil Februar er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Rovaniemi Jernbanestasjon), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Rovaniemi Jernbanestasjon – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Rovaniemi Jernbanestasjon) er september den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Februar er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Rovaniemi Jernbanestasjon – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Rovaniemi Jernbanestasjon) er juni den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Februar er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Rovaniemi Jernbanestasjon - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Rovaniemi Jernbanestasjon), er mars den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Februar er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Rovaniemi Jernbanestasjon - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Rovaniemi Jernbanestasjon), er september den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Februar er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Rovaniemi Jernbanestasjon - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Rovaniemi Jernbanestasjon), er september den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Februar er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Rovaniemi Jernbanestasjon - Når er det billigst å leie en stasjonsvogn?

På denne destinasjonen (Rovaniemi Jernbanestasjon), er september den billigste måneden for leie av stasjonsvogn. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Februar er den mest populære måneden for leie av stasjonsvogn på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Rovaniemi Jernbanestasjon - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Rovaniemi Jernbanestasjon), er oktober den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Februar er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Rovaniemi Jernbanestasjon - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Rovaniemi Jernbanestasjon), er september den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Februar er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Rovaniemi Jernbanestasjon - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Rovaniemi Jernbanestasjon), er mars den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Februar er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Rovaniemi Jernbanestasjon - Når er det billigst å leie en kabriolet?

På denne destinasjonen (Rovaniemi Jernbanestasjon) er februar den billigste måneden for å leie en cabriolet. Gjennomsnittsprisen er %cheapestMonthAveragePricePerDayg%/per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Februar er den mest populære måneden for å leie en cabriolet på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiested Rovaniemi Jernbanestasjon

Andre utleiesteder i Rovaniemi

I tillegg til Rovaniemi Jernbanestasjon i Rovaniemi sammenligner EasyTerra Bilutleie også leiepriser på følgende steder i Rovaniemi:

Stedsinformasjon for Rovaniemi Jernbanestasjon

Generell informasjon

Rovaniemi Stasjon ligger innen gangavstand fra byens sentrum og ble bygget i 1909. Det er den nordligste stasjonen som tar imot elektriske tog fra VR (finske jernbaner) og har forbindelser til for eksempel UleåborgHelsinki (reisetid 9 - 12 timer), Tampere og Turku.

Rovaniemi ligger i Lappland, i den nordlige delen av Finland. Byen ligger nesten på den arktiske sirkelen. Rovaniemi er hovedstaden i, men fungerer også som porten til, Lappland. De viktigste turistattraksjonene i universitetsbyen Rovaniemi er Santapark. Det er en slags landsby, bygget utenfor byen, der det sies at julenissen bor. Attraksjonen er åpen både om sommeren og om vinteren.

Transport

Taxier er å finne like utenfor stasjonen. Hvis du ankommer stasjonen i lavsesongen, er det best å bestille taxi via tlf. 016 106 410. Busser stopper ved rutebilstasjonen, like til høyre for stasjonen. Du kan også leie en bil på Rovaniemi Stasjon og besøke byens omgivelser. Du kan parkere på parkeringsplassen like foran stasjonen. 

Tjenester

Et bemannet VR-billettkontor er åpent på hverdager fra 07.45 til 21.20, og i helgene 00.00 til 21.00. Det er også en billettmaskin. Venteværelset er åpent hver dag fra 06.00 til 21.00. I tillegg er det toaletter, et sted å skifte bleier, oppbevaringsskap for bagasje og oppbevaringsskap for ski (bakkene ligger bare noen få kilometer utenfor Rovaniemi). Plattformene er ikke på samme nivå som togene. Hvis du trenger hjelp med å borde et tog, må du kontakte VR minst 48 timer før avreise. 

Restauranter og butikker

Stasjonen har en restaurant og en kaffebar.

Nyttige lenker

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Euro
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  80 km/h
 • Språk
  Swedish, Finnish
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Sixt
 • FiRENT
 • Budget
 • Europcar
 • Hertz
 • Finn-Rent
 • Keddy By Europcar
 • Green Motion
 • Alamo
 • Avis
 • Global Rent a Car
 • Thrifty
 • Enterprise
 • addCarRental
 • Autounion Car Rental
 1. Hjem
 2. Bilutleie Finland
 3. Bilutleie Rovaniemi
 4. Rovaniemi Jernbanestasjon