• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Beauvais

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Beauvais på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 25% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet vare til 27 mars – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Beauvais

EasyTerra Bilutleie Beauvais er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleie tilbud i Beauvais

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Beauvais

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
SUV
Elektrisk

Bilutleiefirmaer i Beauvais

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Beauvais. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Rent a car

  8.2 (23)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Sixt

  8.1 (2870)
  Fra kr 359 / dag
 • Avis

  8 (5289)
  Fra kr 318 / dag
 • Alamo

  8 (7817)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Europcar

  7.9 (7221)
  Fra kr 356 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (3783)
  Fra kr 362 / dag
 • Enterprise

  7.7 (1691)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Keddy By Europcar

  7.6 (2945)
  Fra kr 288 / dag
 • Hertz

  7.6 (6087)
  Fra kr 316 / dag
 • National Car Rental

  7.4 (380)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Thrifty

  7.4 (4776)
  Fra kr 362 / dag
 • FireFly Car Rental

  6.9 (3422)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Budget

  6.6 (8909)
  Fra kr 300 / dag
 • AVIS Car-Away

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 227 anmeldelser

Når bestille en leiebil i Beauvais?

Beauvais – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Beauvais) er desember den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. September er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Beauvais – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Beauvais) er desember den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil August er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Beauvais), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Beauvais – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Beauvais) er desember den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. August er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Beauvais – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Beauvais) er desember den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. August er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Beauvais - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Beauvais), er januar den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Beauvais - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Beauvais), er desember den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Beauvais - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Beauvais), er desember den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Beauvais - Når er det billigst å leie en stasjonsvogn?

På denne destinasjonen (Beauvais), er januar den billigste måneden for leie av stasjonsvogn. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av stasjonsvogn på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Beauvais - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Beauvais), er desember den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Beauvais - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Beauvais), er februar den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Beauvais - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Beauvais), er oktober den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Oktober er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Beauvais – På hvilken tid av året er det billigst å leie en sportsbil?

På denne destinasjonen (Beauvais), er september den billigste måneden for leie av sportsbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av sportsbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiefirmaer i og rundt Beauvais

Hvis du er ute etter en leiebil i Frankrike, men i en annen by enn Beauvais, klikk deg frem til Bilutleie Frankrike-siden, der du kan velge byen i Frankrike der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Beauvais

EasyTerra Bilutleie Beauvais sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

57 Rue d'Amiens

Lokal informasjon for Beauvais

Innledning

Beauvais er en sjarmerende gammel by nord i Frankrike med en turbulent historie. Byen var ofte et leketøy i kriger mellom engelskmenn og franskmenn. Foran byens rådhus står en statue av Jeanne Hachette, den lokale heltinnen som personlig overvant hæren til burgunderen hertug Karel de Stout i 1472. Den imponerende katedralen Saint-Etienne er byens hjerte og ellers er det mange interessante museer.

Befolkning

Selve byen har nesten 60.000 innbyggere; hele området har 100.000 innbyggere.

Beliggenhet

Beauvais ligger nord i Frankrike, langs den lille elva Thérain, i departementet Oise, Paris ligger 90 kilometer sør for Beauvais.

Økonomi

Siden 1664 har Beauvais vært kjent for produksjon av veggtepper. I tillegg til dette blir ull og bomull produkter produsert. Videre er byen sentrum for handel av korn og det finnes noe kjemisk og maskin industri.

Flyplasser

Den lille flyplassen Beauvais Tillé Lufthavn (4 kilometer nordøst for byen) blir hovedsakelig brukt av lavprisflyselskaper som et alternativ til flyplassene i Paris.

Offentlig transport

Beauvais har et bra bussnettverk, men ta i betraktning at noen busser ikke går om natten. Offentlig transport er gratis for barn under 18 år og for de som er over 60.

Trafikk og parkering

Trafikken i Beauvais er ikke særlig hektisk, du kan veldig enkelt kjøre med leiebil for å se steder av interesse rundt i byen.

Det er flere parkeringsplasser og garasjer hvor du kan parkere bilen din gratis, i tillegg er det noen parkeringsområder hvor du må betale, inkludert ved katedralen og Maréchal Foch.

Du kan også parkere i gatene, men vær oppmerksom på fargen på parkeringssoner, rødt er de med høyest avgift, oransje er midt i mellom og grønn er de billigste.

Hoteller

Beauvais har rimelig bra hoteller å tilby, men det finnes ingen fire eller femstjerners hoteller. I tillegg til hotellene i byens sentrum er det noen langs nasjonal veien (Route Nationale 1) som fører til flyplassen.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Beauvais foreslår vi Google og følgende linker:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Euro
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Rent a car
 • Sixt
 • Avis
 • Alamo
 • Europcar
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Keddy By Europcar
 • Hertz
 • National Car Rental
 • Thrifty
 • FireFly Car Rental
 • Budget
 • AVIS Car-Away
 1. Hjem
 2. Bilutleie Frankrike
 3. Bilutleie Beauvais