• Kundebedømmelser
 • 8.4 / 10 Antall anmeldelser: 210
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636

Bilutleie Paris

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Paris på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Paris

EasyTerra Bilutleie Paris er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Populære steder for bilutleie i Paris

Disse stedene er de mest populære for bilutleie i Paris

Bilutleie tilbud i Paris

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Paris
 • For eksempel: Citroen C1
  Mini klasse
  For eksempel: Citroen C1
 • Populær klasse
  For eksempel: Citroen C3
  Økonomi klasse
  For eksempel: Citroen C3
 • For eksempel: Citroen C3 Aircross
  Kompakt klasse
  For eksempel: Citroen C3 Aircross
 • For eksempel: Opel Insignia
  Mellomstor klasse
  For eksempel: Opel Insignia
 • For eksempel: Volvo XC40
  Standard klasse
  For eksempel: Volvo XC40
 • For eksempel: RIFTER DIESEL MANUAL GPS 5 PAX
  Full størrelse klasse
  For eksempel: RIFTER DIESEL MANUAL GPS 5 PAX
 • For eksempel: BMW 3 Series
  Luksus klasse
  For eksempel: BMW 3 Series
 • For eksempel: Peugeot 308 Wagon
  Stasjonsvogn klasse
  For eksempel: Peugeot 308 Wagon

Bilutleiefirmaer i Paris

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Paris. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.
 • National Car Rental
  7.9 (361)
  Fra / dag
 • Enterprise
  7.9 (1597)
  Fra / dag
 • Budget
  7.7 (8424)
  Fra / dag
 • Alamo
  7.7 (7376)
  Fra / dag
 • Keddy By Europcar
  7.6 (2757)
  Fra / dag
 • Dollar Rent a Car
  7.6 (3563)
  Fra / dag
 • Sixt
  7.6 (2458)
  Fra / dag
 • Avis
  7.5 (4857)
  Fra / dag
 • Thrifty
  7.5 (4427)
  Fra / dag
 • Hertz
  7.3 (5620)
  Fra / dag
 • Europcar
  7.1 (6601)
  Fra / dag
 • FireFly Car Rental
  6.7 (3231)
  Fra / dag
 • InterRent
  6.1 (5683)
  Fra / dag
Prisene som er vist ovenfor er per dag basert på en leieperiode på minst 7 dager. Skatter og ekstra kostnader for tillegg kan gjelde. Klikk her for en forklaring av disse kostnadene.

Når bestille en leiebil i Paris?

Gjennomsnittlig dagpris per måned

Bilutleiefirmaer i og rundt Paris

Hvis du er ute etter en leiebil i Frankrike, men i en annen by enn Paris, klikk deg frem til Bilutleie Frankrike-siden, der du kan velge byen i Frankrike der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Paris

EasyTerra Bilutleie Paris sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

189 Avenue du Général Leclerc
2 Place de la Porte de Saint-Cloud
213 Blvd Vincent Auriol
5 Avenue D Italie
78 Avenue Pierre Grenier
99 Av. Charles De Gaulle
Face 8 Avenue Foch

Lokal informasjon for Paris

Innledning

For mange mennesker er Paris den mest romantiske byen i hele verden. Etter London er Paris den største byen i Europa, og sammen med London, New York og Tokyo, er det en av de fire største byene i verden. Paris, "City of Lights", er et vakkert, monumentalt og fascinerende sted å bo og besøke. Byen har mange kjente bygninger og monumenter, selv for mennesker som aldri har vært der, for eksempel Eiffeltårnet, Notre Dame, elven Seine og Louvre.

Befolkning

Paris er hovedstaden i Frankrike og har 2 millioner innbyggere. Byen er kjent for sitt flerkulturelle samfunn. Helt siden middelalderen har innvandrere blitt trukket til denne byen. De fleste parisere er av fransk opprinnelse. I tillegg kommer mange av byens innbyggere fra Portugal, Algerie, Marokko, Tunisia, vest afrikanske land, Sør Øst Asia og Karibien.

Beliggenhet

Paris ligger nord i Frankrike, noen 150 kilometer fra Seine Bay, som grenser til den engelske kanalen. Elven Seine kommer fra fjellene øst for byen.

Økonomi

Paris er Frankrike politiske og økonomiske senter. Regjeringen forsyner byen med mange arbeidsplasser. I tillegg har store bilprodusenter som Renault og Citroën en positiv innflytelse på økonomien. Byen har også en blomstrende industri av avionikk og elektroniske apparater. I dag er Paris indre by preget av kontorblokker, selv om mange av dem har flyttet til byens forsteder, og turisme. Turismen er en viktig inntektskilde for byen. Hvert år besøker millioner av mennesker fra hele verden byen "City of Light". Populære attraksjoner er Louvre, Eiffeltårnet, Versailles, Pompidou senteret, osv. I tillegg blomstrer Paris økonomien av "produkter fra Paris", foreksempel smykker, parfymer og Haute Couture (søm kunst). Til sist, Paris er et verdensomfattende bank og handelssenter.

Flyplasser

Paris har tre flyplasser, den første som er Paris Beauvais Lufthavn, ligger omtrent 80 kilometer nord i Paris. Denne prosesserer for det meste reiser for lavpris operatører som Ryanair, for eksempel fra Dublin og Glasgow.

Den andre flyplassen er Paris Charles de Gaulle Lufthavn, som ligger 30 kilometer nord-øst for byen. Dette er en stor nasjonal og internasjonal flyplass.

Og så er det Paris Orly Lufthavn, som ligger 18 kilometer sør i Paris. Orly er litt mindre og eldre enn Paris Charles de Gaulle Lufthavn. Denne prosesserer reiser fra, blant annet, Iberia og TAP Air Portugal.

Offentlig transport

Hvis du ikke disponerer en leiebil når er i Paris, følgende tips er ment til å gi deg en idé om hvordan den offentlige transporten er i og rundt omkring i Paris.

Fra Paris Beauvais Lufthavn kan du reise til byen med buss. Denne bussen er synkronisert med Ryanair flyreiser. Fra Paris Charles de Gaulle Lufthavn er den beste måten å komme til byen på med tog. Du kan også ta buss til sentrum. Hvis du vil til Paris Orly Lufthavn, kan du enten ta skyttel eller tog, eller buss nr. 3 (gratis for Air France passasjerer). Det er mange måter å reise fra Paris Orly Lufthavn til byens sentrum på. Billett kjøper du på bussen. Du kan også ta tog eller skyttelbuss.

Den offentlige transporten i Paris betraktes som effektiv og billig. Paris har et bussnettverk, inkludert nattbusser. Det finnes også en metro og RER, to underjordiske systemer som er koblet sammen. Vi anbefaler at du kjøper et rabatt kort, dersom du ikke har en leiebil og blir nødt til å bruke offentlig transport veldig mye. Carte Orange er et rabatt kort som er gyldig både på bussene, metroen og RER nettverket. Du kan kjøpe månedlig eller ukentlig kort. Det finnes flere rabatt kort som du kan spørre etter in situ (på stedet).

Mellom mars og oktober er det en elvebåt som tar det med til åtte viktige steder, blant annet Notre Dame.

Trafikk og Parkering

Å kjøre i Paris er ganske vrient, men ikke umulig. Den beste måten å ferdes rundt i byen på er via ringveien, som kalles Boulevard Peripherique. I mange deler er byen kan parkering bli en kostbar sak. Parkeringsplasser i gatene er ofte de billigste, fra € 1,50 til € 2,00 i timen. Store parkeringshus tar € 2,60 i timen og rundt € 22,00 for 24 timer.

I Paris er det relativt mange budsjett hoteller. Middelklassehotellene har gode pris- og kvalitet forhold. I denne forbindelsen blir hotellene i Paris regnet som de beste i Europa. Det finnes også mange luksushotell. Vi anbefaler å bestille på forhånd, spesielt i de travle periodene i året, som er vår, sommer og Juleferie.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Paris, vi Google, og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Euro
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populær bilklasse
  compact
 • Populære bilutleiere
  Europcar

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.
Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • National Car Rental
 • Enterprise
 • Budget
 • Alamo
 • Keddy By Europcar
 • Dollar Rent a Car
 • Sixt
 • Avis
 • Thrifty
 • Hertz
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • InterRent
 1. Hjem
 2. Bilutleie Frankrike
 3. Bilutleie Paris