Bilutleie Figari

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Figari på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Figari

 1. Hjem
 2. Bilutleie Frankrike
 3. Bilutleie Korsika
 4. Bilutleie Figari
EasyTerra Bilutleie Figari er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Figari

Bilutleie Figari
Bilutleie Figari

Innledning

Corsica landsby Figari er visst for flyplassen. Det er porten til den sydlige regionen av Corsica med den største tiltrekningen, festningen Bonifacio, lokalisert høy på topp av en klippe, 80 målere ovenfor sjø nivå. Det gammel midtpunktet har smale gater og mange roofed korridorer. Men også naturen av sydlig Corsica er imponerende, spesielt Aiguilles de Bavella, klipper den posisjonen opp rett som nåler. Dessuten blir brukt flyplassen av folk som har seaside tilflukt Porto Vecchio som endelig destinasjon.

Befolkning

Figari har mer enn 1000 beboere. 

Beliggenhet

Figari ligger i den mest sydlige delen av Corsica, 43 kilometer sørøst av Sartène, 20 kilometer sørvest av Porto Vecchio og 19 kilometer nord av Bonifacio.

Økonomi

Flyplassen har tilføyd økonomisk aktivitet til denne regionen, men hovedkilden av inntekten forblir vinen. 

Flyplasser

Flyplassen av Figari Sud-Cors ligger 3 kilometere nordøst av byen. Det er hovedsakelig brukt for flykter til og fra destinasjoner i Frankrike. Du kan lett nå Porto Vecchio med en leiebil, via D859. 

Offentlig Transport

Unntar for taxier, det ikke er noen offentlig transport fra flyplassen til Porto Vecchio. Din best alternativ er å leie en bil, da du også kan undersøke de mest vakker stedene av Corsica med din egen transport.

Trafikk og parkering

På Corsica er det riksveier, men ingen motorveier. Tenk som øya er fjell og veiene på er blåsete. Riksveiene er gode, men på de sekundære veiene du kunne bli overrasket. Det kan også være meget travel i løpet av sommermånedene i midtpunktene av turistbyer.

Hoteller

Mens et typisk seaside tilflukt, Porto Vecchio ikke har noen mangel av boligen. Det er en populær destinasjon for spesielt Italienske turister. I sommermånedene blir det derfor anbefalt å bestille din hotellrom eller ligging i teltsted godt i avanserer.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Figari (og Corsica), vi Google og følgende kildene:

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Citer
 • Europcar
 • Hertz
 • National Car Rental

Bilutleiesteder i Figari

EasyTerra Bilutleie Figari sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Frankrike, men i en annen by enn Figari, klikk deg frem til Bilutleie Frankrike-siden, der du kan velge byen i Frankrike der du vil leie en bil.