Bilutleie Porto Vecchio

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Porto Vecchio på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Porto Vecchio

 1. Hjem
 2. Bilutleie Frankrike
 3. Bilutleie Korsika
 4. Bilutleie Porto Vecchio
EasyTerra Bilutleie Porto Vecchio er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Porto Vecchio

Innledning

Porto-Vecchio er en praktfullt plassert badeby: mange vakre strender mot bakgrunnen av fjellene i det sentrale Korsika. Byen har også et trivelig, historisk sentrum med barer, restauranter og såkalte boutique-hoteller. Legg til den billedskjønne havnen, og det er ikke overraskende at byen tiltrekker mange turister hvert år.

Befolkning

Byen har ca. 13 000 innbyggere.

Beliggenhet

Porto-Vecchio ligger sørøst i Korsika. De fleste turiststedene ligger nord for byen, langs strendene. Utenfor kysten ligger fire små øyer, Îles Cerbicale, et beskyttet naturreservat som danner en del av et større reservat, Bouches de Bonifacio.

Økonomi

I gamle dager, frem til midten av det 20. århundre, var korkindustri og saltutvinning byens viktigste inntektskilder. Disse næringene eksisterer fremdeles, men i dag får Porto Vecchio mesteparten av pengene sine fra turister. I sommermånedene blir innbyggertallet tredoblet.

Flyplasser

Figari Lufthavn (på fransk: Aéroport Figari Sud-Corse) ligger 25 kilometer sørvest for Porto Vecchio. Den kan lett nås med leiebil via N2198 og D859. Reisetiden er omtrent 30 minutter. Veien til flyplassen er tydelig skiltet.

Offentlig Transport

Korsika har gode bussforbindelser mellom øyas viktigste byer. Linjen Bonifacio-Bastia for eksempel stopper i Porto-Vecchio. Fra havnen er det også fergeforbindelser til for eksempel Marseille, og de italienske byene Livorno og Napoli.

Trafikk og Parkering

Det gamle sentrumet er en fotgjengersone, og mange av gatene som er tilgjengelige for biler er enveiskjørte gater. Dette kan gjøre det vanskelig å finne veien rundt. Hvis du ønsker å besøke byen i sommermånedene, er det best å ankomme byen tidlig (før 10.00). Senere enn det vil det være vanskelig å finne en gratis parkeringsplass for leiebilen din nær sentrum. En leiebil er et ideelt transportmiddel for å oppdage resten av Korsika. Hovedveiene er gode, men husk at veiene i det kuperte innlandet er smale og svingete.

Hoteller

Selv om det er noen sjarmerende boutique-hoteller i Porto-Vecchios gamle sentrum, er de fleste hotellene og turiststedene å finne langs sandstrendene nær byen, deriblant Poretta og Fiori Marina. Palombaggia Beach, 3 kilometer sør for Porto-Vecchio er også populær. Nudiststranden La Chiappa ligger øst for byen. Det er også mange campingplasser i nærheten, men prisene er ganske høye om sommeren.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Porto-Vecchio anbefaler vi Google og følgende kilder:

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Alamo Rent a Car
 • Citer
 • Europcar
 • Hertz
 • National Car Rental
 • Rent a car

Bilutleiesteder i Porto Vecchio

EasyTerra Bilutleie Porto Vecchio sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Sentrumsbeliggenheter

Hvis du er ute etter en leiebil i Frankrike, men i en annen by enn Porto Vecchio, klikk deg frem til Bilutleie Frankrike-siden, der du kan velge byen i Frankrike der du vil leie en bil.