• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Malta

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Malta på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Malta

EasyTerra Bilutleie Malta er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleie tilbud i Malta

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Malta

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
Kabriolet
SUV

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 231 anmeldelser

Når bestille en leiebil i Malta

Malta – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Malta) er februar den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Malta – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Malta) er februar den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Malta), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Malta – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Malta) er februar den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Malta – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Malta) er november den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Malta - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Malta), er mars den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Malta - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Malta), er februar den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. April er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Malta - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Malta), er oktober den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Malta - Når er det billigst å leie en stasjonsvogn?

På denne destinasjonen (Malta), er mars den billigste måneden for leie av stasjonsvogn. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av stasjonsvogn på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Malta - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Malta), er februar den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Malta - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Malta), er oktober den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. April er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Malta - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Malta), er november den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Oktober er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Malta - Når er det billigst å leie en kabriolet?

På denne destinasjonen (Malta) er februar den billigste måneden for å leie en cabriolet. Gjennomsnittsprisen er %cheapestMonthAveragePricePerDayg%/per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Juli er den mest populære måneden for å leie en cabriolet på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiesteder i Malta

EasyTerra Bilutleie sammenligner bilutleieprisene fra stedene som er oppført nedenfor

Lokal informasjon for Malta

Innledning

Malta er den største øya i Maltesiske Øygruppen, som også består av Gozo og Comino den ubebodde. Malta er full av historie, men også tilbyr sol, sjø, strender og gode steder å dykke. Hovedstaden Valetta alene har mer enn 300 monumenter og det er mange andre rester av våre forfedre på Malta, inkludert underjordiske graven (hypogeum) Hal Saflieni og de megalittiske templene. Legg til dette krystallklare vannet i havet og spennende natteliv av turist steder og det vil være klart at Malta byr på noe for enhver smak.

Innbyggere

På de to øyene Malta og Gozo bor rundt 400.000 mennesker. Den største byen er ikke Valletta, men Birkirka. Malta er et av de tettest befolkede land i verden.

Beliggenhet

Øygruppen ligger i Middelhavet, mer enn nitti kilometer sør for den italienske øya Sicilia. Landskapet er kupert og det høyeste punktet er Ta 'Dmejrek (253m).

Økonomi

Malta er blitt et økonomisk senter, med mange kontorer i offshore bankene. Det finnes flere online gambling selskaper lokalisert på Malta. Videre er det kalkstein gruver i skjærgården og i Malta de produserer elektronikk og klær. Turismen er svært viktig: øygruppen blir besøkt av mer enn en million mennesker årlig. Nylig, er landet forsøker å fremme såkalt medisinsk turisme (folk som er behandlet i Malta, fordi denne behandlingen er mye dyrere i sitt eget land, eller fordi de er på en lang venteliste).

Flyplasser

Den internasjonale flyplassen ligger åtte kilometer sør for hovedstaden Valetta, nær byen Luqa. Flyplassen blir ofte referert til som Luqa Lufthavn. Malta Internasjonale Lufthavn ligger lett tilgjengelig med leiebil. Fra byen først følge veien til Marsa. Etter det, er ruten tydelig angitt på veiskiltene.

Offentlig transport

Malta har gode offentlig transport. Busser til flere severdigheter reise nesten uten unntak fra Valletta. Dette betyr at det ikke er noen bussruter mellom attraksjonene, men du må returnere til byen først. For å omgå dette problemet, kan du vurdere å leie en bil.

Trafikk og parkering

I de senere årene, har veiene på Malta bedret seg mye, og en leiebil er et ideelt transportmiddel for å besøke de mange attraksjonene og vakre strender. Ved siden av en dobbel gul linje er det ikke tillatt å parkere. Ved siden av en enkelt gul linje er det ikke lov å parkere for bestemte tidsrom (vanligvis angitt på skilt), du kan stoppe her kort. Bij een enkele gele streep mag u op bepaalde tijden niet parkeren (staat meestal aangegeven op Borden); u mag Er WEL enda stoppen. I såkalte «Time parkering soner" du er bare tillatt å parkere i et angitt tidsrom, i de fleste tilfeller ikke mer enn én time.

Hoteller

Malta har ingen mangel på hoteller og overnattingssteder. Fra billige sovesaler for backpackere til femstjerners hotell. De siste årene har flere hoteller blitt bygget i de dyrere kategoriene. Turister som har råd til slikt et hotellrom bruke mer penger, argumenterer dermed Malts. Om sommeren er det tilrådelig å bestille rom i god tid.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Malta, vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Euro
 • Kjøreretning
  Venstre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  80 km/h
 • Språk
  English, Maltese
 • Populær bilklasse
  Mini

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Autounion Car Rental
 • Alamo
 • Carwiz rent a car
 • First Car
 • Hertz
 • Budget
 • Sixt
 • Avis
 • Europcar
 • Thrifty
 • FireFly Car Rental
 • Sicily by Car
 • Green Motion
 • addCarRental
 • SurPrice car rentals
 • InterRent
 • Rhodium Car Rental
 • Goldcar
 • Smart Rent
 • WHEEGO
 • NÜ Car Rentals
 • Enterprise
 • National Car Rental
 • Dollar Rent a Car
 • ACE Rent A Car
 • OK Mobility
 1. Hjem
 2. Bilutleie Malta
 3. Bilutleie Malta