• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Nice

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Nice på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 25% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet vare til 27 mars – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Nice

EasyTerra Bilutleie Nice er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Populære steder for bilutleie i Nice

Disse stedene er de mest populære for bilutleie i Nice

Bilutleie tilbud i Nice

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Nice

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
Kabriolet
SUV
Elektrisk

Bilutleiefirmaer i Nice

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Nice. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Alamo

  8.3 (7817)
  Fra kr 249 / dag
 • Rent a car

  8.2 (23)
  Fra kr 432 / dag
 • Enterprise

  8.2 (1691)
  Fra kr 243 / dag
 • Carwiz rent a car

  8 (396)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Goldcar Key'n Go

  8 (2)
  Fra kr 374 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.9 (3783)
  Fra kr 250 / dag
 • Sixt

  7.8 (2870)
  Fra kr 354 / dag
 • Hertz

  7.7 (6087)
  Fra kr 238 / dag
 • National Car Rental

  7.7 (380)
  Fra kr 323 / dag
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Keddy By Europcar

  7.6 (2945)
  Fra kr 354 / dag
 • Sicily by Car

  7.5 (2996)
  Fra kr 388 / dag
 • Budget

  7.4 (8909)
  Fra kr 365 / dag
 • Avis

  7.4 (5289)
  Fra kr 380 / dag
 • LUTAM

  7.3 (6)
  Fra kr 312 / dag
 • Europcar

  7.3 (7221)
  Fra kr 372 / dag
 • FireFly Car Rental

  7.1 (3422)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Thrifty

  7.1 (4776)
  Fra kr 261 / dag
 • Goldcar

  6.7 (5037)
  Fra kr 298 / dag
 • Rhodium Car Rental

  6.3 (160)
  Ingen priser tilgjengelig
 • InterRent

  6.2 (5931)
  Fra kr 703 / dag
 • RPS Luxe

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • Edel & Stark

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • ADA

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • AbsoluteCar

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • Elite (Luxury)

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • Travel Car

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • AVIS Car-Away

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • CITROEN

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 227 anmeldelser

Når bestille en leiebil i Nice?

Nice – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Nice) er februar den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. September er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Nice – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Nice) er november den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil September er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Nice), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Nice – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Nice) er februar den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. September er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Nice – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Nice) er november den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. September er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Nice - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Nice), er november den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Nice - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Nice), er januar den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Nice - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Nice), er februar den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Nice - Når er det billigst å leie en stasjonsvogn?

På denne destinasjonen (Nice), er november den billigste måneden for leie av stasjonsvogn. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av stasjonsvogn på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Nice - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Nice), er februar den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Nice - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Nice), er november den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Nice - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Nice), er oktober den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Nice – På hvilken tid av året er det billigst å leie en sportsbil?

På denne destinasjonen (Nice), er september den billigste måneden for leie av sportsbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av sportsbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Nice - Når er det billigst å leie en kabriolet?

På denne destinasjonen (Nice) er februar den billigste måneden for å leie en cabriolet. Gjennomsnittsprisen er %cheapestMonthAveragePricePerDayg%/per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. September er den mest populære måneden for å leie en cabriolet på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Nice - Når er det billigst å leie en sedan?

På denne destinasjonen (Nice), er mars den billigste måneden for leie av sedan. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av sedan på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiefirmaer i og rundt Nice

Hvis du er ute etter en leiebil i Frankrike, men i en annen by enn Nice, klikk deg frem til Bilutleie Frankrike-siden, der du kan velge byen i Frankrike der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Nice

EasyTerra Bilutleie Nice sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

10 Quai Papacino
119 Av. Simone Veil
155 Bd Napoléon III
16 Bd des Jardiniers
161 Av. Simone Veil, 06200 Nice, France
2 Av. des Phocéens
229 Prom. des Anglais
3 Av. Gustave V
33 Chem. des Arboras
370 Rte de Grenoble
380 Rte des Vespins
6 Avenue de Suède
6bis Rue Lamartine
8 Rue Grimaldi
9 Av. Gustave V

Lokal informasjon for Nice

Innledning

Rike engelskmenn, som dronning Victoria, var de første som forvandlet Nice til en moderne helsevennlig, avslappet ferieby ved havet. I dag kommer fortsatt mennesker fra hele verden hit for å nyte Nices vakre strender, fantastiske gater til å spasere i og den herlige sjøen. Nice, også kjent som hovedstaden i Den Franske Riviera, er et godt startpunkt til å utforske kystlandskapet Cote d'Azur. Tross alt er Nice velsignet med flotte museer, et livlig nattliv, smale gater, en gammel havn, hager og markeder.

Befolkning

Nice har over 340,000 innbyggere (i 2005), som gjør den til den femte største byen i Frankrike. Byen er også hovedstaden i det franske departementet (en slags provins) Alpes Maritimes. Nice har relativt mange studenter, over 30,000.

Beliggenhet

Nice ligger ved Cote d'Azur. Dette vannet grenser igjen til Middelhavet. Tyve kilometer øst for Nice ligger Monaco. Noen 10 kilometer bortover ligger den fransk-italienske grensen. Nord i Nice befinner Alpes Maritimes seg og i øst er Provence.

Økonomi

Nices økonomi er i stor grad avhengig av turismen. Det er den nest største turistattraksjonen i Frankrike. I 1999 hadde Nice over 3,2 millioner besøkende. Det turistene er tiltrukket av er, blant annet, de 19 museene. Også de fantastiske strendene med det blå vannet trekker virkelig til seg turister. Byen har også vakre hager, flotte restauranter, et varierende nattliv, osv. Det finnes også en god del aktiviteter. Det er rundt 27,000 bedrifter i byen, 83% av dem er aktive i handel og tjenester (inkludert turisme). Nice har den nest største flyplassen, med tanke på antall passasjerer, i Frankrike. Flyplassen prosesserer 8,6 millioner passasjerer i året, og har forbindelse til 80 destinasjoner i 28 land. Dette gir arbeidsplasser til folket i Nice.

Flyplasser

Nice har én flyplass, som blir kalt Aeroport I Nice-Cote d'Azur Internasjonale Lufthavn. Det er den nest største flyplassen i Frankrike, og ligger omtrent 6 kilometer vest for byen. Nice har forbindelse til 80 destinasjoner i 28 forskjellige land.

Offentlig transport

Den raskeste båten som går fra det franske fastland til Korsika ligger i Nice. Om lag to dusin busselskaper benytter Nice's Intercity Busstasjon. Du kan ta buss til mange flere (franske) byer. Nice har flere busstasjoner. Den viktigste av dem er Gare Nice Ville. Fra Nice kan du ta TGV til Paris. Det er to buss tjenester, Sunbus og ANT, som har forbindelser fra Nice og Nice Lufthavn. Disse er Sunbus 23, ANT 99 og ANT-flybuss. Sunbus er selskapet som tilbyr offentlig transport i Nice. En enveisbillett koster € 1,30 og, etter at den er stemplet, er den gyldig i en time. Det er også mulig å kjøpe en flere dager billett.

Trafikk og Parkering

Slik som andre store byer er Nice et kaotisk sted å kjøre. Likevel, med en porsjon nerver og erfaring, vil det ikke være et stort problem. Under turist-sesongen kan det være problematisk å parkere i byens sentrum, derfor vær ikke for kresen når det gjelder parkeringsplass, og ikke bli overrasket over hva de kan ta i gebyr for å parkere i sentrum.

Hoteller

Fordi Nice er populært for ungdom, har byen mange lavbudsjett hoteller. Disse hotellene befinner seg hovedsakelig i nærheten av togstasjonen Gare Nice Ville. I den gamle delen av byen er det færre hoteller. Nær sjøområdene er det mange hoteller, men disse pleier å være mye dyrere. I Nice er alle stjernegruppene representert. Hvis du ønsker en spesiell pris og kvalitet på hotellet, anbefaler vi at du bestiller på forhånd. Det er ikke like nødvendig å gjøre det i lav-sesongen, fordi det finnes mange valgmuligheter.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Nice, vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Euro
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Alamo
 • Rent a car
 • Enterprise
 • Carwiz rent a car
 • Goldcar Key'n Go
 • Dollar Rent a Car
 • Sixt
 • Hertz
 • National Car Rental
 • Your Rent
 • Keddy By Europcar
 • Sicily by Car
 • Budget
 • Avis
 • LUTAM
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • Thrifty
 • Goldcar
 • Rhodium Car Rental
 • InterRent
 • RPS Luxe
 • Edel & Stark
 • ADA
 • AbsoluteCar
 • Elite (Luxury)
 • Travel Car
 • AVIS Car-Away
 • CITROEN
 1. Hjem
 2. Bilutleie Frankrike
 3. Bilutleie Nice