Bilutleie Nice

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Nice på dine vegne.

  • Gratis avbestilling
  • Beste pris-garanti
  • 8000+ hentesteder
Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Nice

  1. Hjem
  2. Bilutleie Frankrike
  3. Bilutleie Nice
EasyTerra Bilutleie Nice er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Nice

Bilutleie Nice
Bilutleie Nice

Innledning

Rike engelskmenn, som dronning Victoria, var de første som forvandlet Nice til en moderne helsevennlig, avslappet ferieby ved havet. I dag kommer fortsatt mennesker fra hele verden hit for å nyte Nices vakre strender, fantastiske gater til å spasere i og den herlige sjøen. Nice, også kjent som hovedstaden i Den Franske Riviera, er et godt startpunkt til å utforske kystlandskapet Cote d'Azur. Tross alt er Nice velsignet med flotte museer, et livlig nattliv, smale gater, en gammel havn, hager og markeder.

Befolkning

Nice har over 340,000 innbyggere (i 2005), som gjør den til den femte største byen i Frankrike. Byen er også hovedstaden i det franske departementet (en slags provins) Alpes Maritimes. Nice har relativt mange studenter, over 30,000.

Beliggenhet

Nice ligger ved Cote d'Azur. Dette vannet grenser igjen til Middelhavet. Tyve kilometer øst for Nice ligger Monaco. Noen 10 kilometer bortover ligger den fransk-italienske grensen. Nord i Nice befinner Alpes Maritimes seg og i øst er Provence.

Økonomi

Nices økonomi er i stor grad avhengig av turismen. Det er den nest største turistattraksjonen i Frankrike. I 1999 hadde Nice over 3,2 millioner besøkende. Det turistene er tiltrukket av er, blant annet, de 19 museene. Også de fantastiske strendene med det blå vannet trekker virkelig til seg turister. Byen har også vakre hager, flotte restauranter, et varierende nattliv, osv. Det finnes også en god del aktiviteter. Det er rundt 27,000 bedrifter i byen, 83% av dem er aktive i handel og tjenester (inkludert turisme). Nice har den nest største flyplassen, med tanke på antall passasjerer, i Frankrike. Flyplassen prosesserer 8,6 millioner passasjerer i året, og har forbindelse til 80 destinasjoner i 28 land. Dette gir arbeidsplasser til folket i Nice.

Flyplasser

Nice har én flyplass, som blir kalt Aeroport I Nice-Cote d'Azur Internasjonale Lufthavn. Det er den nest største flyplassen i Frankrike, og ligger omtrent 6 kilometer vest for byen. Nice har forbindelse til 80 destinasjoner i 28 forskjellige land.

Offentlig transport

Den raskeste båten som går fra det franske fastland til Korsika ligger i Nice. Om lag to dusin busselskaper benytter Nice's Intercity Busstasjon. Du kan ta buss til mange flere (franske) byer. Nice har flere busstasjoner. Den viktigste av dem er Gare Nice Ville. Fra Nice kan du ta TGV til Paris. Det er to buss tjenester, Sunbus og ANT, som har forbindelser fra Nice og Nice Lufthavn. Disse er Sunbus 23, ANT 99 og ANT-flybuss. Sunbus er selskapet som tilbyr offentlig transport i Nice. En enveisbillett koster € 1,30 og, etter at den er stemplet, er den gyldig i en time. Det er også mulig å kjøpe en flere dager billett.

Trafikk og Parkering

Slik som andre store byer er Nice et kaotisk sted å kjøre. Likevel, med en porsjon nerver og erfaring, vil det ikke være et stort problem. Under turist-sesongen kan det være problematisk å parkere i byens sentrum, derfor vær ikke for kresen når det gjelder parkeringsplass, og ikke bli overrasket over hva de kan ta i gebyr for å parkere i sentrum.

Hoteller

Fordi Nice er populært for ungdom, har byen mange lavbudsjett hoteller. Disse hotellene befinner seg hovedsakelig i nærheten av togstasjonen Gare Nice Ville. I den gamle delen av byen er det færre hoteller. Nær sjøområdene er det mange hoteller, men disse pleier å være mye dyrere. I Nice er alle stjernegruppene representert. Hvis du ønsker en spesiell pris og kvalitet på hotellet, anbefaler vi at du bestiller på forhånd. Det er ikke like nødvendig å gjøre det i lav-sesongen, fordi det finnes mange valgmuligheter.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Nice, vi Google og følgende kilder:

Bilutleiesteder i Nice

EasyTerra Bilutleie Nice sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Frankrike, men i en annen by enn Nice, klikk deg frem til Bilutleie Frankrike-siden, der du kan velge byen i Frankrike der du vil leie en bil.