• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Nice Lufthavn

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Nice Lufthavn på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Nice Lufthavn

EasyTerra Bilutleie er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Tilbud på bilutleie Nice Lufthavn

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Nice Lufthavn

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
Kabriolet
SUV
Elektrisk

Utvalg av utleiere etter Nice Lufthavn

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Nice Lufthavn. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Rent a car

  8.9 (25)
  Fra kr 374 / dag
 • Enterprise

  8.7 (1709)
  Fra kr 448 / dag
 • Goldcar Key'n Go

  8.3 (14)
  Fra kr 408 / dag
 • Alamo

  7.9 (7915)
  Fra kr 444 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.9 (3862)
  Fra kr 401 / dag
 • Keddy By Europcar

  8.1 (2995)
  Fra kr 403 / dag
 • National Car Rental

  7.9 (384)
  Fra kr 574 / dag
 • Sixt

  7.8 (2937)
  Fra kr 467 / dag
 • Sicily by Car

  7.5 (3035)
  Fra kr 448 / dag
 • Thrifty

  7.4 (4896)
  Fra kr 281 / dag
 • Budget

  7.4 (9008)
  Fra kr 421 / dag
 • Hertz

  7.4 (6171)
  Fra kr 414 / dag
 • Avis

  7.4 (5354)
  Fra kr 448 / dag
 • Europcar

  7.2 (7334)
  Fra kr 426 / dag
 • FireFly Car Rental

  7.1 (3472)
  Ingen priser tilgjengelig
 • LUTAM

  7 (12)
  Fra kr 359 / dag
 • Goldcar

  6.6 (5111)
  Fra kr 343 / dag
 • Rhodium Car Rental

  6.3 (160)
  Ingen priser tilgjengelig
 • InterRent

  6.1 (5931)
  Fra kr 737 / dag
 • RPS Luxe

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • CITROEN

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • Edel & Stark

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Carwiz rent a car

  8.2 (407)
  Ingen priser tilgjengelig
 • AbsoluteCar

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • Elite (Luxury)

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • Travel Car

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 231 anmeldelser

Gjennomsnittlig dagspris per måned hos Nice Lufthavn

Nice Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Nice Lufthavn) er februar den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. September er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Nice Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Nice Lufthavn) er januar den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil September er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Nice Lufthavn), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Nice Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Nice Lufthavn) er februar den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. September er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Nice Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Nice Lufthavn) er januar den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. September er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Nice Lufthavn - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Nice Lufthavn), er februar den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Nice Lufthavn - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Nice Lufthavn), er januar den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Nice Lufthavn - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Nice Lufthavn), er februar den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Nice Lufthavn - Når er det billigst å leie en stasjonsvogn?

På denne destinasjonen (Nice Lufthavn), er januar den billigste måneden for leie av stasjonsvogn. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av stasjonsvogn på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Nice Lufthavn - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Nice Lufthavn), er februar den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Nice Lufthavn - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Nice Lufthavn), er januar den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Nice Lufthavn - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Nice Lufthavn), er februar den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Nice Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en sportsbil?

På denne destinasjonen (Nice Lufthavn), er november den billigste måneden for leie av sportsbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Januar er den mest populære måneden for leie av sportsbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Nice Lufthavn - Når er det billigst å leie en kabriolet?

På denne destinasjonen (Nice Lufthavn) er februar den billigste måneden for å leie en cabriolet. Gjennomsnittsprisen er %cheapestMonthAveragePricePerDayg%/per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. September er den mest populære måneden for å leie en cabriolet på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Nice Lufthavn - Når er det billigst å leie en sedan?

På denne destinasjonen (Nice Lufthavn), er september den billigste måneden for leie av sedan. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av sedan på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiested Nice Lufthavn

Andre utleiesteder i Nice

I tillegg til Nice Lufthavn i Nice sammenligner EasyTerra Bilutleie også leiepriser på følgende steder i Nice:

Stedsinformasjon for Nice Lufthavn

Nice Lufthavn i et nøtteskall

Nice Côte d'Azur Lufthavn er den nest travleste flyplassen i Frankrike. Det internasjonale jetset bruker veldig ofte denne flyplassen for å komme seg til dette luksuriøse feriestedet eller til sine andre hjem på steder som St. Tropez, Antibes, Cannes og Monaco. I tillegg blir denne flyplassen benyttet av lavprisselskaper, for eksempel EasyJet. Flyplassen ligger 7 kilometer vest for Nice og har to terminaler. Mellom terminalene er det gratis skyttelbusser.

Du kommer til flyplassen med bil, buss og tog. I området finnes hoteller og gratisk skyttelbusser til og fra flyplassen.

På en av de viktigste flyplassene i Côte d'Azur er det ikke mangel på butikker, barer og restauranter. Nice Lufthavn har også et omfattende Business senter, hvor det ofte organiseres utstillinger.

I luftfartsindustrien er Nice Lufthavn indkert med forkortelsene NCE (IATA-kode) og LFMN (ICAO-kode).

Link til Nice Lufthavn offisielle webside.

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Euro
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Rent a car
 • Enterprise
 • Goldcar Key'n Go
 • Alamo
 • Dollar Rent a Car
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • Sixt
 • Sicily by Car
 • Thrifty
 • Budget
 • Hertz
 • Avis
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • LUTAM
 • Goldcar
 • Rhodium Car Rental
 • InterRent
 • RPS Luxe
 • CITROEN
 • Edel & Stark
 • Your Rent
 • Carwiz rent a car
 • AbsoluteCar
 • Elite (Luxury)
 • Travel Car