• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie München

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i München på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie München

EasyTerra Bilutleie München er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Populære steder for bilutleie i München

Disse stedene er de mest populære for bilutleie i München

Bilutleie tilbud i München

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i München

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
Kabriolet
SUV
Elektrisk

Bilutleiefirmaer i München

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på München. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • OK Mobility

  Ingen vurderinger
  Fra kr 296 / dag
 • Alamo

  8.6 (7920)
  Fra kr 315 / dag
 • Keddy By Europcar

  8.5 (2997)
  Fra kr 391 / dag
 • Dollar Rent a Car

  8.3 (3864)
  Fra kr 261 / dag
 • Europcar

  7.9 (7341)
  Fra kr 398 / dag
 • Enterprise

  7.9 (1712)
  Fra kr 357 / dag
 • Flizzr

  7.7 (271)
  Fra kr 381 / dag
 • National Car Rental

  7.7 (384)
  Fra kr 437 / dag
 • Avis

  7.6 (5359)
  Fra kr 500 / dag
 • Hertz

  7.4 (6177)
  Fra kr 344 / dag
 • Budget

  7.4 (9014)
  Fra kr 285 / dag
 • GLOBAL Rent-a-Car

  7.3 (747)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Thrifty

  7.1 (4903)
  Fra kr 311 / dag
 • InterRent

  7 (5931)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Buchbinder

  6.9 (501)
  Fra kr 398 / dag
 • Global Rent a Car

  6.9 (137)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Sixt

  6.8 (2941)
  Fra kr 430 / dag
 • Edel & Stark

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Elite (Luxury)

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • McRent

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • ACE Rent A Car

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • CITROEN

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • Caradvance GmbH

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 231 anmeldelser

Når bestille en leiebil i München?

München – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (München) er januar den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. September er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

München – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (München) er januar den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil September er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (München), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

München – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (München) er september den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. September er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

München – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (München) er september den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. September er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

München - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (München), er juni den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

München - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (München), er september den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

München - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (München), er september den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Februar er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

München - Når er det billigst å leie en stasjonsvogn?

På denne destinasjonen (München), er september den billigste måneden for leie av stasjonsvogn. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av stasjonsvogn på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

München - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (München), er september den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

München - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (München), er september den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Februar er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

München - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (München), er november den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

München – På hvilken tid av året er det billigst å leie en sportsbil?

På denne destinasjonen (München), er september den billigste måneden for leie av sportsbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Februar er den mest populære måneden for leie av sportsbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

München - Når er det billigst å leie en kabriolet?

På denne destinasjonen (München) er september den billigste måneden for å leie en cabriolet. Gjennomsnittsprisen er %cheapestMonthAveragePricePerDayg%/per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Februar er den mest populære måneden for å leie en cabriolet på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

München - Når er det billigst å leie en sedan?

På denne destinasjonen (München), er september den billigste måneden for leie av sedan. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av sedan på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiefirmaer i og rundt München

Hvis du er ute etter en leiebil i Tyskland, men i en annen by enn München, klikk deg frem til Bilutleie Tyskland-siden, der du kan velge byen i Tyskland der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i München

EasyTerra Bilutleie München sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Adalbert-Stifter-Weg 41, 85570 Markt Schwaben, Germany
Aidenbachstraße 30
Albrechtstraße 16
Alte Landstraße 17
Amalienburgstraße 25
Anni-Albers-Straße 11
Anton-Böck-Straße 8
Arabellastraße 5
Arabellastraße 6
Arnulfstraße 16
Bajuwarenstraße 118
Barmseestraße 10
Bavariafilmpl. 7
Boschetsrieder Str. 121 A
Boschetsrieder Str. 46
Bremer Str. 7
Chiemgaustraße 161
Dachauer Str. 667
Denninger Straße 116
Einsteinstraße 106
Elisenstraße 3
Feringastraße 2
Firkenweg 7
Frankfurter Ring 35
Frauenstraße 18
Friedenstraße 17
Gewerbestraße 26
Grafinger Str. 2
Grillparzerstraße 29
Grünwalder Weg 20c
Hans-Stützle-Straße 20, 81249 München, Germany
Ingolstädter Str. 170b
Ingolstädter Str. 172-180
Ingolstädter Str. 26
Ingolstädter Str. 43
Ismaninger Str. 98
Josef-Felder-Straße 53
Karlspl. 3
Kistlerhofstraße 172b
Kreillerstraße 210
Kreillerstraße 216
Landsberger Str. 14
Landsberger Str. 170
Landsberger Str. 18
Landsberger Str. 315
Landsberger Str. 368-374
Lassallestraße 3
Lortzingstraße 10
Lortzingstraße 22
Luise-Kiesselbach-Platz 35
Marsstraße 24
Moosacher Str. 58
Nymphenburger Straße 61
Orleansstraße 81-83
Oskar-von-Miller-Ring 1
Otto-Hahn-Ring 6
Petuelring 129
Rosenheimer Str. 15, 81667 München, Germany
Schatzbogen 86
Seitzstraße 11
Tegernseer Landstraße 163
Triebstraße 7
Untersbergstraße 74
Wamslerstraße 5-9
Wasserburger Landstraße 81
Werner-Heisenberg-Allee 10
Willy-Brandt-Platz 5
Wolfratshauser Str. 160

Lokal informasjon for München

Innledning

München er den tredje største byen i Tyskland og hovedstaden i delstaten Bavaria (på tysk: Bayern).
I det gamle sentrum (Altstadt) er det mange interessante bygninger. Marienplatz er byens hjerte med den vakre neogotiske Neue Rathaus. Denne bygningen har et tårn med symbolet av München, en liten munk. Byens navn kommer fra det tyske ordet for liten munk ("mönchen").

Hvert år - den siste søndagen i september - er München scene for en stor fest, Oktoberfesten. Det blir drukket en stor mengde øl og det kommer millioner av turister.

Befolkning

Byen har 1,3 millioner innbyggere, men med forstedene inkluderte har München et innbyggertall dobbelt så stort.

Beliggenhet

München ligger ved elven Isar sør i Tyskland, i nærheten av fjellene i nord, Alpene. På grunn av denne beliggenheten kan somrene være regnfulle og vintrene veldig kalde. Noen ganger blåser en vind fra fjellene (föhn), som kan øke temperaturen iløpet av noen timer.

Økonomi

Byen har den sterkeste økonomien i hele Tyskland. München spiller en ledende rolle i bioteknologi, IKT og nye tjenester. Microsofts tyske hovedkvarter, for eksempel, befinner se i München, også teknologi gigantene Siemens og Infineon. Bil. og maskineriindustri er også godt representert, med fabrikkene og hovedkvarterene til BMW, MAN (lastebiler), MTU Aero Engines og Krauss-Maffei.
Byen er også et finanssenter. Forsikringsgiganten Allianz og Munich Re har sine hovedkvarter i byen. Det finnes også mange forlag og flere messer og konferanser som blir holdt i München.

Flyplasser

Den internasjonale Franz Josef Strauss flyplassen ligger 30 kilometer nord-øst for byen. Flyplassen har mange internasjonale forbindelser til for eksempel London, Amsterdam og Paris. Det finnes to togforbindelser (Schnellbahn) til flyplassen: S1 fra østsiden av byen og S8 fra vest. det er planer om å forbinde flyplassen til Hauptbahnhof via et magnetisk sveve tog. Dette betyr at man vil komme seg til flyplassen på 10 minutter.

Offentlig Transport

München har et utmerket offentlig transportnettverk, som består av by tog (S-Bahn), metro (U-Bahn), trikk og buss. Hauptbahnhof og de mindre togstasjonene Pasing og Ostbahnhof er offentlig transportnoder. Trikkene og U-Bahn er velegnet til å utforske sentrum. I forstedene er S-Bahn den beste form for offentlig transport.
Du kan kjøpe en dag billett, som er gyldig i hele nettverket. I tillegg er det noe som kalles Streifenkarte, lignende det nederlandske strip-card.

Trafikk og Parkering

Byen ligger på te knutepunkt på de tyske motorveiene (Autobahn), alle er forbundet med den sentrale ringveien (Mittlerer Ring) rundt byen. Husk at disse motorveiene er ekstremt hektiske i morgen- og kveldsrushtiden, om vinteren og i helgene, og i begynnelsen og slutten av den tyske skoleferien. Det kan være ekstremt lange trafikkøer på motorveiene rundt byen.

Som en politisk, økonomisk, sosial- og kulturelt senter i Sør-Tyskland, er München en travel by. det kan være problematisk å orientere seg og samtidig være oppmerksom på trafikken. det kan også være vanskelig å finne parkeringsplasser. Det beste kan være å parkere bilen i et parkeringshus og fortsette til fots eller med offentlig transport. I nærheten av Hauptbahnhof ligger den store parkeringsplassen Karlsplatz, og rett sør for shopping-området, Kaufingerstrasse, ligger parkeringsplassen Faebergraben.

Hoteller

Byen har enorme overnattingsmuligheter. Rundt Hauptbahnhof vil du finne både billige (ungdoms) herberger og luksushoteller. Men ellers hvor som helst i München finnes hoteller i alle prisklasser, spesielt i områdene Schwabing og Ostbahnhof. München tiltrekker mange forretningsreisende og turister. Vi anbefaler sterkt at du bestiller hotell på forhånd. Hvis du ønsker å besøke byen ynder Oktoberfesten, må du bestille overnatting flere måneder (til og med opp til ett år) i forveien.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om München, vi Google, og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Euro
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  100 km/h
 • Språk
  German
 • Populær bilklasse
  Kompakt

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • OK Mobility
 • Alamo
 • Keddy By Europcar
 • Dollar Rent a Car
 • Europcar
 • Enterprise
 • Flizzr
 • National Car Rental
 • Avis
 • Hertz
 • Budget
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Thrifty
 • InterRent
 • Buchbinder
 • Global Rent a Car
 • Sixt
 • Edel & Stark
 • Your Rent
 • Elite (Luxury)
 • McRent
 • ACE Rent A Car
 • CITROEN
 • Caradvance GmbH
 1. Hjem
 2. Bilutleie Tyskland
 3. Bilutleie München