Bilutleie Granadilla de Abona

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Granadilla de Abona på dine vegne.

Reis trygt og enkelt med EasyTerra. Spar opptil 60 % på prisene fra alle de største leiebilselskapene i Granadilla de Abona.

  • Gratis avbestilling
  • Beste pris-garanti
  • 8000+ hentesteder
Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Granadilla de Abona

  1. Hjem
  2. Bilutleie Spania
  3. Bilutleie Tenerife
  4. Bilutleie Granadilla de Abona
EasyTerra Bilutleie Granadilla de Abona er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Granadilla de Abona

Bilutleie Granadilla de Abona
Bilutleie Granadilla de Abona

Innledning

Granadilla de Abona er en by på kanariøya Tenerife. Det er hovedsakelig kjent for hovedflyplassen på Tenerife. Det er også plassert i nærheten populære strender som El Médano og La Tejita.

Befolkning

Byen har over 17.000 innbyggere.

Beliggenhet

Granadilla de Abona ligger i den sørlige delen av Tenerife, mellom det nest høyeste fjellet på øya, den Guajara, og Atlanterhavet. Byen ligger i et tørt, desertlike miljø.

Økonomi

Turisme er viktigste inntektskilde, ikke minst ved tilstedeværelse av Reina Sofia Lufthavn, den største flyplassen i Tenerife. I tillegg er det noen landbruk: for eksempel korn, grønnsaker, frukt (hovedsakelig appelsiner) og poteter er dyrket.

Flyplasser

Reina Sofia Lufthavn er den største og travleste flyplassen i Tenerife, hvor mange ferie fly ankommer og forlater. Det ligger sju kilometer sør for Granadilla de Abona, og er lett tilgjengelig med leiebil. Fra byen følger du TF-64. På San Isidro så tar du motorveien TF-1 (Autopista del Sur). Flyplassen ligger rett utenfor denne motorveien, og avkjørselen er tydelig skiltet.

Offentlig transport

Den moderne luftkondisjonerte bussene av Interurbanos de Tenerife SA (TITSA) koble alle viktige steder på Tenerife. Turen kan ta en stund fordi det er mange stopp. Det er en ekspressbuss service mellom den populære stranden Playa de las Americas i sør (vest for Granadilla de Abona) og hovedstaden Santa Cruz i nord.

Trafikk og parkering

Hovedveien på Tenerife består av to hovedveier: Autopista del sur og Autopista del Norte. Sammen utgjør de nesten danner et lukket ringveien, bare i det fjellrike vest veien blir mindre.

Parkering kan være et problem på Tenerife. Double parkering er svært vanlig i de store turiststedene. Dersom denne grunn ikke kan forlate, ikke bli opprørt: blåse horn og den andre sjåføren vises å flytte bilen sin. For lange parkering det er anbefalt å parkere leiebil i en av de mange parkeringshus. Det er ikke bare sikrere, men bilen er heller ikke parkert i solen.

Hoteller

Det er et begrenset tilbud av overnatting i Granadilla de Abona. De fleste hoteller og ferie feriestedene på Tenerife kan bli funnet langs de populære strendene. Tenerife trekker turister hele året. Det anbefales derfor å bestille hotellrom i god tid.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Granadilla de Abona, vi Google og følgende kilder:

Bilutleiesteder i Granadilla de Abona

EasyTerra Bilutleie Granadilla de Abona sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Spania, men i en annen by enn Granadilla de Abona, klikk deg frem til Bilutleie Spania-siden, der du kan velge byen i Spania der du vil leie en bil.