Bilutleie Tromsø

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Tromsø på dine vegne.

  • Gratis avbestilling
  • Beste pris-garanti
  • 8000+ hentesteder
Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 50% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet varer til 4. februar – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Tromsø

  1. Hjem
  2. Bilutleie Norge
  3. Bilutleie Tromsø
EasyTerra Bilutleie Tromsø er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Tromsø

Bilutleie Tromsø
Bilutleie Tromsø

Innledning

Tromsø er ofte en hyggelig overraskelse for sine besøkende. Mange mennesker besøker byen for sin beliggenhet like ovenfor Polarsirkelen å oppleve midnattssola (om sommeren) eller Nordlys (i vinter), og forventer ikke mye av det. De ofte er overrasket over at Tromsø er en nydelig og livlig by med koselige barer, kafeer og gode restauranter. Ikke rart, for ikke mindre enn femten prosent av befolkningen er studenter. Videre er det kupert område med fjell og fjord rett og slett spektakulær.

Innbyggere

Byen har en svært mangfoldig befolkning på nesten 70 000, bortsett fra nordmennene, er det store minoriteter av samisk (samer), russere og finner.

Beliggenhet

Tromsø ligger langt nord i Norge, 350 km nord for Polarsirkelen og ca 2200 km sør for Nordpolen. Jo større del av byen ligger på øya Tromsøya. En tunnel og bru koble denne øya til fastlandet, hvor de mer moderne boligområder er.

Økonomi

Tromsø var og er en viktig fiskehavn, sin flåte hovedsakelig fisker Polhavet. På grunn av fiskeri, er det noen fiskeforedling bedrifter. Videre er denne byen base for Nordpolen ekspedisjoner og tokt til Spits Bergen. Turisme er stadig viktigere. Byen er et populært konferansested, der deltakerne kan kombinere sine møter med opplever naturlige fenomener som midnattssol eller nordlys.

Flyplasser

Tromsø lufthavn ligger bare fem kilometer nordvest for sentrum. Tromsø Lufthavn Langnes i er lett tilgjengelig med leiebil. Fra sentrum går i retning av Langnes, via en tunnel mer enn 1700 meter lang du kommer på flyplassen.

Offentlig transport

Tromsø har gode offentlige busstransport. Alle bussene kjøre via den sentrale busstasjonen Prostneset og ikke bare gå til byen, men også til Narvik, Harstad, Storslett og Alta. Videre er det hurtigbåter til ulike destinasjoner nord og sør for Tromsø.

Trafikk og transport

Tromsø er ikke en travel by, og skilting er utmerket. Derfor, vil du ikke oppleve noen problemer med å finne veien med leiebil. I sentrum må du betale for street parkering (på hverdager 07.00 til 17.00 timer, på lørdager fra 08:00 til 15.00, på søndager er det gratis). Det er parkeringsplasser i og rundt sentrum.

Hoteller

Byen har et godt utvalg av hotellopphold, de fleste i middelklasse og over. Juni er den travleste måneden, etterfulgt av juli. Også, kan høsten og våren bli ganske travelt. Derfor anbefales det å bestille overnatting i god tid.

Budsjett reisende vil finne det vanskelig å finne et egnet rom. På den annen side, i Norge er det lov å campe overalt i naturen under forutsetning av at det er minst 300 meter mellom deg og noen hus eller andre bygninger.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Tromsø, vi Google og følgende kilder:

Bilutleiesteder i Tromsø

EasyTerra Bilutleie Tromsø sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Sentrumsbeliggenheter

Hvis du er ute etter en leiebil i Norge, men i en annen by enn Tromsø, klikk deg frem til Bilutleie Norge-siden, der du kan velge byen i Norge der du vil leie en bil.