• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Tromsø

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Tromsø på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Tromsø

EasyTerra Bilutleie Tromsø er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Populære steder for bilutleie i Tromsø

Disse stedene er de mest populære for bilutleie i Tromsø

Bilutleie tilbud i Tromsø

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Tromsø

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
SUV
Elektrisk

Bilutleiefirmaer i Tromsø

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Tromsø. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Europcar

  8.5 (7341)
  Fra kr 807 / dag
 • Alamo

  8.4 (7920)
  Fra kr 1008 / dag
 • Sixt

  8.2 (2941)
  Fra kr 535 / dag
 • Thrifty

  8.1 (4903)
  Fra kr 507 / dag
 • Budget

  8.1 (9014)
  Fra kr 411 / dag
 • Avis

  8 (5359)
  Fra kr 411 / dag
 • Hertz

  7.8 (6177)
  Fra kr 548 / dag
 • Enterprise

  7.8 (1712)
  Fra kr 1207 / dag
 • Keddy By Europcar

  8.2 (2997)
  Ingen priser tilgjengelig

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 231 anmeldelser

Når bestille en leiebil i Tromsø?

Tromsø – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Tromsø) er desember den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. Januar er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Tromsø – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Tromsø) er november den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil Januar er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Tromsø), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Tromsø – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Tromsø) er november den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Januar er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Tromsø – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Tromsø) er november den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Januar er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Tromsø - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Tromsø), er november den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Tromsø - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Tromsø), er desember den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Januar er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Tromsø - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Tromsø), er oktober den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Januar er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Tromsø - Når er det billigst å leie en stasjonsvogn?

På denne destinasjonen (Tromsø), er november den billigste måneden for leie av stasjonsvogn. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Januar er den mest populære måneden for leie av stasjonsvogn på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Tromsø - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Tromsø), er november den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Januar er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Tromsø - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Tromsø), er september den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Februar er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Tromsø - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Tromsø), er oktober den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiefirmaer i og rundt Tromsø

Hvis du er ute etter en leiebil i Norge, men i en annen by enn Tromsø, klikk deg frem til Bilutleie Norge-siden, der du kan velge byen i Norge der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Tromsø

EasyTerra Bilutleie Tromsø sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Strandskillet 5

Lokal informasjon for Tromsø

Innledning

Tromsø er ofte en hyggelig overraskelse for sine besøkende. Mange mennesker besøker byen for sin beliggenhet like ovenfor Polarsirkelen å oppleve midnattssola (om sommeren) eller Nordlys (i vinter), og forventer ikke mye av det. De ofte er overrasket over at Tromsø er en nydelig og livlig by med koselige barer, kafeer og gode restauranter. Ikke rart, for ikke mindre enn femten prosent av befolkningen er studenter. Videre er det kupert område med fjell og fjord rett og slett spektakulær.

Innbyggere

Byen har en svært mangfoldig befolkning på nesten 70 000, bortsett fra nordmennene, er det store minoriteter av samisk (samer), russere og finner.

Beliggenhet

Tromsø ligger langt nord i Norge, 350 km nord for Polarsirkelen og ca 2200 km sør for Nordpolen. Jo større del av byen ligger på øya Tromsøya. En tunnel og bru koble denne øya til fastlandet, hvor de mer moderne boligområder er.

Økonomi

Tromsø var og er en viktig fiskehavn, sin flåte hovedsakelig fisker Polhavet. På grunn av fiskeri, er det noen fiskeforedling bedrifter. Videre er denne byen base for Nordpolen ekspedisjoner og tokt til Spits Bergen. Turisme er stadig viktigere. Byen er et populært konferansested, der deltakerne kan kombinere sine møter med opplever naturlige fenomener som midnattssol eller nordlys.

Flyplasser

Tromsø lufthavn ligger bare fem kilometer nordvest for sentrum. Tromsø Lufthavn Langnes i er lett tilgjengelig med leiebil. Fra sentrum går i retning av Langnes, via en tunnel mer enn 1700 meter lang du kommer på flyplassen.

Offentlig transport

Tromsø har gode offentlige busstransport. Alle bussene kjøre via den sentrale busstasjonen Prostneset og ikke bare gå til byen, men også til Narvik, Harstad, Storslett og Alta. Videre er det hurtigbåter til ulike destinasjoner nord og sør for Tromsø.

Trafikk og transport

Tromsø er ikke en travel by, og skilting er utmerket. Derfor, vil du ikke oppleve noen problemer med å finne veien med leiebil. I sentrum må du betale for street parkering (på hverdager 07.00 til 17.00 timer, på lørdager fra 08:00 til 15.00, på søndager er det gratis). Det er parkeringsplasser i og rundt sentrum.

Hoteller

Byen har et godt utvalg av hotellopphold, de fleste i middelklasse og over. Juni er den travleste måneden, etterfulgt av juli. Også, kan høsten og våren bli ganske travelt. Derfor anbefales det å bestille overnatting i god tid.

Budsjett reisende vil finne det vanskelig å finne et egnet rom. På den annen side, i Norge er det lov å campe overalt i naturen under forutsetning av at det er minst 300 meter mellom deg og noen hus eller andre bygninger.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Tromsø, vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Norwegian krone
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  80 km/h
 • Språk
  Norwegian, Norwegian Bokmål, Norwegian Nynorsk
 • Populær bilklasse
  Kompakt

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Europcar
 • Alamo
 • Sixt
 • Thrifty
 • Budget
 • Avis
 • Hertz
 • Enterprise
 • Keddy By Europcar
 1. Hjem
 2. Bilutleie Norge
 3. Bilutleie Tromsø