Bilutleie Firenze

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Firenze på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Firenze

  1. Hjem
  2. Bilutleie Italia
  3. Firenze
EasyTerra Bilutleie Firenze er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Firenze

Bilutleie Firenze
Bilutleie Firenze

Innledning

Firenze er fødestedet til Renessansen, og hjemmet til Machiavelli, Michelangelo og Medici. Byen har en stor samling av kunst, kultur og historie. Hvert år kommer millioner av turister til denne interessante toskanske byen.

Befolkning

Firenze er den åttende største byen i Italia, med ca. 352,000 innbyggere. Over 91% av innbyggerne er av italiensk opprinnelse. I tillegg, befolkningen i Firenze, man mange andre italienske byer, sis aldring.

Beliggenhet

Firenze ligger i Toscana, rett nedenfor Appenninene, hvor elven Arno opprinner og renner igjennom Firenze. Byen er omringet av åser med oliven og vin-plantasjer.

Økonomi

Firenze er en by som tiltrekker millioner av turister i året med sin rike historie, kunst og kultur. Turistsektoren er veldig viktig for Firenzes økonomi. I tillegg er Firenze også et viktig business senter i Italia. Det finnes både små selskaper og multinasjonale selskaper. Et eksempel er at topp designere fra Milano bruker Firenzes tekstilfabrikker. Det produseres også smykker i Firenze, og lær artikler, parfymer, osv.

Flyplasser

Firenze har to flyplasser i nærheten. Amerigo Vespucci Lufthavn eller Aeroporto di Firenze ligger 5 kilometer nord-vest for byen. Denne flyplassen betjener for det meste innenlands reiser og til noen få europeiske byer. Galileo Galilei er den andre flyplassen. Det er en av Nord-Italias største flyplasser, med innenlands og europeiske reiser.

Offentlig transport

Byen har et bussnettverk. I sentrum finnes det noen små busser for mennesker som vil unngå å måtte gå i dette interessante området av byen. Disse bussene kalles "Bussini". Det er også taxier, som er dyrere i ferie-sesongen, på grunn av den voksende turismen.

Trafikk og Parkering

Biler er ikke tillatt i det gamle sentrum av byen. Bare på. og avstigning av passasjerer er tillatt i Firenze. Rett utenfor sentrum i Firenze er det mange store og flere små transportmuligheter. Hvis du kommer til Firenze på dagstur er Fortezza da Basso det beste stedet å parkere (ca. 1 euro i timen).

Hoteller

Firenze har hundrevis av hoteller, fra billige til 5-stjernes hoteller. Selv i de hektiske periodene er det relativt enkelt å finne overnatting. Vi anbefaler å bestille på forhånd spesielt midt i april og oktober, jul og nyttår.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Firenze, vi Google, og følgende kilder:

Bilutleiesteder i Firenze

EasyTerra Bilutleie Firenze sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Italia, men i en annen by enn Firenze, klikk deg frem til Bilutleie Italia-siden, der du kan velge byen i Italia der du vil leie en bil.