• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Pula

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Pula på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Pula

EasyTerra Bilutleie Pula er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Populære steder for bilutleie i Pula

Disse stedene er de mest populære for bilutleie i Pula

Bilutleie tilbud i Pula

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Pula

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
Kabriolet
SUV
Elektrisk

Bilutleiefirmaer i Pula

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Pula. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Alamo

  8.8 (7920)
  Fra kr 289 / dag
 • Unirent Car Rental

  8.5 (283)
  Fra kr 324 / dag
 • Carwiz rent a car

  8.4 (408)
  Fra kr 196 / dag
 • Autounion Car Rental

  8.2 (53)
  Fra kr 246 / dag
 • Hertz

  8 (6177)
  Fra kr 316 / dag
 • Sixt

  7.9 (2941)
  Fra kr 237 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.9 (2997)
  Fra kr 200 / dag
 • ORYX Rent A Car

  7.8 (131)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Nova Rent a Car

  7.8 (125)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Enterprise

  7.7 (1712)
  Fra kr 303 / dag
 • FireFly Car Rental

  7.5 (3477)
  Fra kr 284 / dag
 • Fleet Rent a car

  7.4 (246)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Active Car Rental

  7.4 (409)
  Fra kr 226 / dag
 • Air Rent a Car

  7.1 (86)
  Fra kr 212 / dag
 • Global Rent a Car

  6.9 (137)
  Ingen priser tilgjengelig
 • addCarRental

  6.8 (96)
  Fra kr 285 / dag
 • NÜ Car Rentals

  8.1 (19)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Thrifty

  7.8 (4903)
  Fra kr 477 / dag
 • National Car Rental

  7.9 (384)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Fast Mobility

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • SurPrice car rentals

  7 (448)
  Fra kr 177 / dag
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Europcar

  7.9 (7341)
  Fra kr 284 / dag
 • Budget

  7.5 (9014)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Avis

  7.6 (5359)
  Ingen priser tilgjengelig

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 231 anmeldelser

Når bestille en leiebil i Pula?

Pula – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Pula) er januar den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Pula – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Pula) er januar den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Pula), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Pula – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Pula) er oktober den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Pula – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Pula) er januar den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Pula - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Pula), er mars den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Pula - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Pula), er januar den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Pula - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Pula), er januar den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Pula - Når er det billigst å leie en stasjonsvogn?

På denne destinasjonen (Pula), er januar den billigste måneden for leie av stasjonsvogn. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av stasjonsvogn på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Pula - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Pula), er januar den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Pula - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Pula), er januar den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Pula - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Pula), er oktober den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Pula - Når er det billigst å leie en kabriolet?

På denne destinasjonen (Pula) er januar den billigste måneden for å leie en cabriolet. Gjennomsnittsprisen er %cheapestMonthAveragePricePerDayg%/per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Juli er den mest populære måneden for å leie en cabriolet på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Pula - Når er det billigst å leie en sedan?

På denne destinasjonen (Pula), er oktober den billigste måneden for leie av sedan. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av sedan på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiefirmaer i og rundt Pula

Hvis du er ute etter en leiebil i Kroatia, men i en annen by enn Pula, klikk deg frem til Bilutleie Kroatia-siden, der du kan velge byen i Kroatia der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Pula

EasyTerra Bilutleie Pula sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Lokal informasjon for Pula

Innledning

Pula er den største byen på den kroatiske halvøya Istria og et populært feriemål. De byen i seg selv er veldig gammel og det er mange romerske gjenstår å beundre, for eksempel en vakker amfi. Legg til denne Istria naturlige skjønnhet, den vakre sandstrender, det blå vannet til Adriaterhavet og pittoreske byer og landsbyer i området og det vil bli klart hvorfor Istra har alltid vært et turistmål. Brijuni National Park består av flere små øyer av Istria's sørvest kysten. Jugoslavisk president Titos landsted var her og derfor Brijuni har blitt besøkt av mange stats-og regjeringssjefer. På øyene kan du finne dinosaur fotavtrykk.

Innbyggere

Byen har en befolkning på 65.000.

Beliggenhet

Pula ligger på sørspissen av Istria-halvøya i nordvest Kroatia. Vest for Istria er Veneziabukten og øst for halvøya er Kvarner Bay. Begge er en del av Adriaterhavet.

Økonomi

Allerede i romertiden, ble Pula et administrativt senter og er det fortsatt. Videre, fiskeri, skipsbygging og vinproduksjon er viktige for økonomien. Pula og resten av halvøya har vært et populært feriemål for lang tid.

Flyplasser

Byens flyplass ligger tolv kilometer nordøst for byen. Pula Lufthavn er lett tilgjengelig med leiebil. Fra byen, følg Šianska cesta, noe som fører til utgangspunktet for riksvei A9. Like øst for det er flyplassen.

Offentlig transport

Pula har gode offentlig transport. Vær oppmerksom på at busser tilbake til depot på 23:30.

Trafikk og parkering

Den gamle sentrum, rundt romerske amfiteatret, er en gågate. Videre er det mange smale enveiskjørte gater i sentrum. Derfor anbefales det å se byen til fots. Du kan parkere leiebilen din i en av to nye parkeringshus eller på en parkeringsplass. Vi anbefaler ikke å parkere bilen i gata.

Hvis du ønsker å oppdage resten av Istria, er en leiebil et ideelt transportmiddel. Du bør huske på selv, at motorveiene på Istria bare har én kjørebaner. Fordi disse veiene ofte er veldig svingete også, er forbikjøring risikabelt. Kjør forsiktig, ikke kjøre forbi når du ikke har et klart syn, og holde et øye med motgående trafikk.

Hoteller

Det er ingen mangel på overnattingssteder i og rundt Pula: pensjonater, hoteller, leiligheter, feriesteder, villaer og campingplasser. Istria er veldig travel om sommeren, og hvis du ønsker å besøke Pula i denne perioden, anbefaler vi bestiller overnatting i god tid. Mellom oktober og april mange hoteller er stengt.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Pula, vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Croatian kuna
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  90 km/h
 • Språk
  Croatian
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Alamo
 • Unirent Car Rental
 • Carwiz rent a car
 • Autounion Car Rental
 • Hertz
 • Sixt
 • Keddy By Europcar
 • ORYX Rent A Car
 • Nova Rent a Car
 • Enterprise
 • FireFly Car Rental
 • Fleet Rent a car
 • Active Car Rental
 • Air Rent a Car
 • Global Rent a Car
 • addCarRental
 • NÜ Car Rentals
 • Thrifty
 • National Car Rental
 • Fast Mobility
 • SurPrice car rentals
 • Your Rent
 • Europcar
 • Budget
 • Avis
 1. Hjem
 2. Bilutleie Kroatia
 3. Bilutleie Pula