Bilutleie Girona Jernbanestasjon

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Girona Jernbanestasjon på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 20% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet varer til 2. juni – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Girona Jernbanestasjon

 1. Hjem
 2. Bilutleie Spania
 3. Bilutleie Girona
 4. Gerona Train Station
EasyTerra Bilutleie er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Stedsinformasjon for Girona Jernbanestasjon

Generell informasjon

Gerona ligger i Catalonia i den nordøstlige delen av Spania omtrent 100 kilometer fra Barcelona (1 time med tog). Gerona Jernbanestasjon går tilbake til 1862, men er siden blitt renovert flere ganger. Fra stasjonen kan du nå det vakre sentrumet til fots på 10 minutter. Det gamle sentrumet har mange attraksjoner som er verdt et besøk. Byen er populær blant turister, og mange besøker Gerona på en endagstur fra Barcelona.

Transport

Hvis du vil overnatte i byen, vil du ha mange transportmetoder å velge mellom. Når du forlater stasjonen via hovedinngangen vil du se en drosjeholdeplass umiddelbart. Rutebilstasjonen ligger ved siden av stasjonen. Du kan også ta intercity-busser eller regionbusser til nærliggende steder, eller en internasjonal buss til, for eksempel, Amsterdam, Paris, og Roma. Eller vil du utforske omgivelsene som du selv føler for det? I det tilfelle kan du også leie en bil på Gerona Stasjon. Inne i gjennomgangsområdet vil du finne billeieselskapene Europcar og National Altesa.

Tjenester

Du kan kjøpe billetter hos billettkontoret. Har du spørsmål, kan du gå til skranken til det lokale turistkontoret. Det er også en minibank, toaletter og bagasjevogner. Alle fasiliteter for funksjonshemmede er tilgjengelige. 

Restauranter

Stasjonen har bare en kaffebar. Overfor stasjonen, i Carrer del Bisbe Lorenzana, vil du finne en restaurant og en kafe der utvalget er større. 

Butikker

Gerona Stasjon har flere butikker, deriblant en tobakkshandler, et supermarked og en bokhandler. 

Nyttige lenker

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Alamo Rent a Car
 • Atesa
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Europcar
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • Thrifty

Andre bilutleiesteder i Girona

I tillegg til Girona Jernbanestasjon i Girona sammenligner EasyTerra Bilutleie også leiepriser på følgende steder i Girona: