• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Barcelona

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Barcelona på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Gyldig til og med 31. mai
Summer Sale
Opptil 25% rabatt på leiebilen din
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Barcelona

EasyTerra Bilutleie Barcelona er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Populære steder for bilutleie i Barcelona

Disse stedene er de mest populære for bilutleie i Barcelona

Bilutleie tilbud i Barcelona

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Barcelona

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
Kabriolet
SUV
Elektrisk

Bilutleiefirmaer i Barcelona

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Barcelona. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Alamo

  8.6 (7906)
  Fra kr 300 / dag
 • Goldcar Key'n Go

  8.6 (10)
  Fra kr 226 / dag
 • Enterprise

  8.3 (1707)
  Fra kr 292 / dag
 • Nizacars

  8.1 (353)
  Fra kr 137 / dag
 • National Car Rental

  7.9 (384)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Flizzr

  7.9 (270)
  Fra kr 283 / dag
 • Hertz

  7.9 (6161)
  Fra kr 227 / dag
 • Sixt

  7.8 (2928)
  Fra kr 280 / dag
 • Leasys

  7.8 (902)
  Fra kr 605 / dag
 • Europcar

  7.7 (7319)
  Fra kr 238 / dag
 • Budget

  7.4 (8999)
  Fra kr 212 / dag
 • Avis

  7.2 (5348)
  Fra kr 235 / dag
 • Drivalia

  7.1 (217)
  Fra kr 129 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7 (3851)
  Fra kr 201 / dag
 • Thrifty

  7 (4885)
  Fra kr 217 / dag
 • Keddy By Europcar

  7 (2991)
  Fra kr 221 / dag
 • Centauro

  6.7 (4506)
  Fra kr 167 / dag
 • Record Rent a Car

  6.6 (1384)
  Fra kr 85 / dag
 • Rhodium Car Rental

  6.5 (160)
  Ingen priser tilgjengelig
 • FireFly Car Rental

  6.4 (3463)
  Fra kr 91 / dag
 • InterRent

  6.1 (5931)
  Fra kr 587 / dag
 • Goldcar

  5.8 (5106)
  Fra kr 109 / dag
 • OK Mobility

  Ingen vurderinger
  Fra kr 69 / dag
 • Carwiz rent a car

  8.1 (404)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Touring Cars

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • ACE Rent A Car

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • CITROEN

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 231 anmeldelser

Når bestille en leiebil i Barcelona?

Barcelona – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Barcelona) er februar den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. August er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Barcelona – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Barcelona) er februar den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Barcelona), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Barcelona – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Barcelona) er november den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Barcelona – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Barcelona) er januar den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Barcelona - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Barcelona), er februar den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Barcelona - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Barcelona), er januar den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Barcelona - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Barcelona), er november den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Barcelona - Når er det billigst å leie en stasjonsvogn?

På denne destinasjonen (Barcelona), er november den billigste måneden for leie av stasjonsvogn. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av stasjonsvogn på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Barcelona - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Barcelona), er november den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Barcelona - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Barcelona), er januar den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. April er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Barcelona - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Barcelona), er november den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Barcelona – På hvilken tid av året er det billigst å leie en sportsbil?

På denne destinasjonen (Barcelona), er februar den billigste måneden for leie av sportsbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av sportsbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Barcelona - Når er det billigst å leie en kabriolet?

På denne destinasjonen (Barcelona) er november den billigste måneden for å leie en cabriolet. Gjennomsnittsprisen er %cheapestMonthAveragePricePerDayg%/per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Juli er den mest populære måneden for å leie en cabriolet på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Barcelona - Når er det billigst å leie en sedan?

På denne destinasjonen (Barcelona), er november den billigste måneden for leie av sedan. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av sedan på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Barcelona - Når er det billigst å leie en varebil?

På denne destinasjonen (Barcelona), er mars den billigste måneden for leie av varebil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. April er den mest populære måneden for leie av varebil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiefirmaer i og rundt Barcelona

Hvis du er ute etter en leiebil i Spania, men i en annen by enn Barcelona, klikk deg frem til Bilutleie Spania-siden, der du kan velge byen i Spania der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Barcelona

EasyTerra Bilutleie Barcelona sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Av. de Pau Casals, 16
Av. les Garrigues, 1-3
Av. les Garrigues, 55
Av. Mare de Déu de Bellvitge, 3
Avinguda Diagonal, 622
C. d'Espronceda, 6
C. de Pallars, 457
C. de Pere IV, 129
C/ de Badajoz, 125
C/ de Badajoz, 168
C/ de Numància, 37
C/ de Potosí, 1
C/ de València, 177
C/ de València, 262
C/ de Viriat, 43
C/ del Rector Triadó, 104
Carrer d'Aragó, 54
Carrer de Carreras i Candi, 66
Carrer de Dolors Batlle i Sunyer, 17
Carrer de la Riera Roja, 26
Carrer de la Selva, 9
Carrer de Muntaner, 45
Carrer de Múrcia, 52
Carrer de Palaudàries, 5-7
Carrer de Rivadeneyra, 3
Carrer de Rosa Sensat, 4
Carrer de Salvador Espriu, 61
Carrer de Viladomat, 214
Carrer del Cardenal Reig, 11
Carrer K Zona Franca
Carrer Tirso de Molina, 25
Carrer Torrent del Matre Sig, 13
Ctra. de la Santa Creu de Calafell, 78-80
Ctra. de la Vila, 64
Ctra. de Mena, 34
Gran Via de les Corts Catalanes, 680
Moll de Barcelona
Pg. de Gràcia, 126
Pg. de Joan de Borbó, 4
Pg. del Taulat, 262-264
Rambla de Catalunya, 40
Rambla de Catalunya, 74

Lokal informasjon for Barcelona

Innledning

Barcelona er en av de travleste havnene i Middelhavet, og det er hovedstaden i Catalonia (en provins i Spania). Når det gjelder kultur, handel og sport er Barcelona på linje med andre store europeiske byer. Dette gjør Barcelona og Madrid til hverandres konkurrenter. En av de tingene som Barcelona er verdenskjent for er verkene til Gaudi.

Befolkning

Barcelona har omtrent 1,5 millioner innbyggere, som gjør den til den andre største byen i Spania.

Beliggenhet

Barcelona ligger nord-øst i Spania på Middelhavet. Omtrent 100 kilometer nordover ligger Pyreneene. På en større avstand er grensen til Frankrike og Andorra.

Økonomi

Barcelonas økonomi er første og fremst avhengig av turismen. Hvert år besøker mange turister denne byen. Barcelona har mye historie, arkitektur (f.eks. Gaudi), kultur, uteliv og gastronomi. I 1992 ble OL arrangert i Barcelona, som førte til forbedringen av mange deler av byen. I 2004 ble Forum for kultur 2004 avholdt i Barcelona, som også var veldig bra for byens økonomi. Byens havn bidrar en stor del til økonomien.

Flyplasser

Aeroport del Prat er internasjonale lufthavn i Barcelona. Den ligger 12 kilometer sør-vest for byen, og den prosesserer direkteflyginger fra Nord Amerika og mange byer i Europa. Flere lavprisflyselskaper, blant annet Ryanair, benytter Girona Lufthavn, som ligger ca. 80 kilometer nord for Barcelona.

Offentlig transport

Undergrunnsbanene er den beste måten å reise rundt i Barcelona på. Det er 5 linjer som fører deg "overalt". Bussbilletter er ikke gyldige på undergrunnsbanen og vice versa. Den billigste bussbilletten er T-2 billetten, som gir deg ti reiser. Det er også en kable-bil og en trikk i byen, som i dag er mer en turistattraksjon enn en praktisk transportaksjon.

Trafikk og Parkering

Barcelona har enveiskjøring på mange steder, som gjør det å kjøre gjennom byen til en treg sak. Dette er kanskje ikke en stor sak for byens besøkende. Men det er viktig å være oppmerksom, fordi hvis du bommer en sving kan det ta tid til du kommer tilbake til samme sted.

Det er veldig vanskelig å finne parkeringsplass i sentrum. Ikke bli fristet til å parkere på ulovlige steder, for derre kan bli en kostbar feil. Den enkleste måten er å parkere i utkanten av byens sentrum, og deretter fortsette til fots, eller med taxi eller offentlig transport.

Hoteller

I Barcelona kan det være nødvendig å bestille hotell på forhånd. Under OL i 1992 ble det bygget mange nye hoteller, men dette har ikke forbedret situasjonen noe særlig. Det er viktig å bestille på forhånd ikke bare under høysesongen, fordi utenom sesongen er det regelmessig messer og utstillinger som gjør at hotellene fort blir fulle, og bare de verste hotellene er ledige.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Barcelona, vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Euro
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  90 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Alamo
 • Goldcar Key'n Go
 • Enterprise
 • Nizacars
 • National Car Rental
 • Flizzr
 • Hertz
 • Sixt
 • Leasys
 • Europcar
 • Budget
 • Avis
 • Drivalia
 • Dollar Rent a Car
 • Thrifty
 • Keddy By Europcar
 • Centauro
 • Record Rent a Car
 • Rhodium Car Rental
 • FireFly Car Rental
 • InterRent
 • Goldcar
 • OK Mobility
 • Carwiz rent a car
 • Touring Cars
 • ACE Rent A Car
 • CITROEN
 1. Hjem
 2. Bilutleie Spania
 3. Bilutleie Barcelona