Bilutleie Manchester

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Manchester på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Manchester

 1. Hjem
 2. Bilutleie Storbritannia
 3. Bilutleie England
 4. Bilutleie Manchester
EasyTerra Bilutleie Manchester er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Manchester

Bilutleie Manchester
Bilutleie Manchester

Innledning

Manchester liker å presentere seg som den andre byen i Storbritannia, men Birmingham har en større befolkning. Men, sier beboerne (Mancunians), Manchester har en rikere historie og har bidratt mer til England og verden (industri, musikk og sport). Uansett, er Manchester en morsom reisemål for en kort byferie. Byen har et stort kulturelt mangfold (det er en Chinatown, en Curry Mile (indisk) og en Gay Village. Du kan se Manchester rike fortid fra sine historiske bygninger, det industrielle kulturminne og mange interessante museer.

Innbyggere

Byen har en befolkning på 460.000, men i Greater Manchester byområdet bor mer enn 2,5 millioner mennesker.

Beliggenhet

Manchester er også kjent som hovedstaden i Nord-England. Byen ligger nordvest i England, på omtrent samme avstand fra Liverpool som Leeds. Sentrum ligger på østbredden av elva Irwell. I nord og øst for byen ligger de Pennine Hills. Mersey River flows sør for sentrum.

Økonomi

Manchester en gang var en viktig industriby, men de dagene er for lengst borte. I dag, majoriteten av arbeidsstyrken er ansatt i tjenesteytende næringer. Finansielle tjenester (banker, forsikringsselskaper) er dominerende. Videre er byen et viktig senter for utdanning, har det to store universiteter.

Flyplasser

Flyplassen ligger 17 kilometer sørvest for sentrum og er lett tilgjengelig med leiebil Manchester Lufthavn ligger rett ved motorveien M56 (utgang 5) som kobles til Manchester ringen (M60, avkjørsel 4). Avkjøringen til flyplassen og veien til terminalene er klart angitt.

Offentlig transport

Manchester har utmerkede offentlig transport, som består av et tett nettverk av trikk og buss. Metrolink er et nettverk av trikker med tre linjer. Videre er det mer enn femti busslinjer. De Metroshuttle busser er gratis og kjøre mellom forretningsområdene i Manchester.

Trafikk og parkering

Manchester er en travel by og det kan være vanskelig å finne fram i en leiebil. Et tips: Hvis du går deg bort, følg skilting til indre ringvei. Derfra vil du sannsynligvis når ditt reisemål lettere. Å finne en parkeringsplass for din leiebil kan være vanskelig og parkering i sentrum er også veldig dyrt. Det billigste alternativer for å parkere leiebilen din er det parkeringsmuligheter på Salford Sentral Stasjon, bak Piccadilly Stasjon og tvers over gaten fra katedralen. Vær oppmerksom på at en dobbel gul linje langs fortauskanten betyr at det er forbudt å parkere der!

Hoteller

Det finnes et stort utvalg av overnatting i Manchester: fra luksuriøse femstjerners hoteller til enkle gjestehus og bed & breakfast. Turistkontoret på St Peter's Square kan hjelpe deg med å finne en innkvartering som passer deg. Hvis du har et spesielt hotell eller distrikt i tankene, så vi anbefaler deg å bestille hotell i god tid

Eksterne kilder

For mer informasjon om Manchester, vi Google og følgende kilder:

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • City Inter-Rent
 • Dollar Rent a Car
 • Easirent
 • Enterprise
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • Flizzr
 • Green Motion
 • Hertz
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty
 • Touring Cars
 • Your Rent

Bilutleiesteder i Manchester

EasyTerra Bilutleie Manchester sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Storbritannia, men i en annen by enn Manchester, klikk deg frem til Bilutleie Storbritannia-siden, der du kan velge byen i Storbritannia der du vil leie en bil.