Bilutleie Liverpool

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Liverpool på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Liverpool

 1. Hjem
 2. Bilutleie Storbritannia
 3. Bilutleie England
 4. Bilutleie Liverpool
EasyTerra Bilutleie Liverpool er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Liverpool

Bilutleie Liverpool
Bilutleie Liverpool

Innledning

Etter forsvinningen av verdenshandelen fra havnen, i år Liverpool var en grå, kjedelig by med bare høydepunktet lokale FC sine triumfer. Dette har endret seg radikalt. Både lokale FC (negativt) og byen (positivt) har gjennomgått en metamorfose. I 2008 holdt Liverpool europeisk kulturhovedstad tittelen og de var veldig stolte av dette i denne byen ved elven Mersey. De brukte nesten 1 milliard (!) Euro å renovere sentrum. Og det må sies at de var svært vellykket. Liverpool er en livlig by med historiske Albert Dock som turist senter, minner om Beatles og interessante museer og kunstgallerier.

Innbyggere

I 1930-årene Liverpool fortsatt hadde en befolkning på mer enn 800.000. Etter andre verdenskrig dette tallet sunket drastisk. I dag, Liverpool har en befolkning på nesten en halv million.

Beliggenhet

Liverpool er i nordvest i England, ved munningen av elven Mersey. Sentrum ligger på østbredden. Dette var elva etter som den lokale pop gruppens musikk ble navngitt på sekstitallet (Merseybeat).

Økonomi

I det 19. århundre, var Liverpool den viktigste havnen i verden. Ikke mindre enn førti prosent av verdenshandelen går gjennom Liverpools havn. Men, allerede før krigen startet forfallet. Etter krigen Liverpool ble sittende fast i en nedadgående spiral: det var uten arbeid i havna eller beslektede bransjer og tusenvis av mennesker forlot byen på leting etter en bedre fremtid andre steder. Liverpool er på bedringens sakte fra denne økonomiske slag. Byen fokuserer på service, både i offentlig og privat sektor. Videre er det flere selskaper spesialisert seg på gaming (for eksempel Sony har en spillutvikling studio for Playstation spill her). Turisme spiller en betydelig rolle i den lokale økonomien. Den industrielle arven er restaurert og i dag er et attraktivt bakteppe for hoteller, barer, restauranter og butikker. Og selvfølgelig, er Liverpool den byen i Beatles, med en Beatles museum og den berømte Cavern Club.

Flyplasser

Snakker om Beatles: den lokale flyplassen er oppkalt etter John Lennon. Ordene Above us, only sky (fra: Imagine) er på taket av terminalen. Flyplassen ligger femten kilometer sørøst for sentrum John Lennon Lufthavn er lett tilgjengelig med leiebil. Du kan velge mellom tre motorveier: M53 (utgang 5), M56 (utgang 12) eller M62, som møter A561 til flyplassen.

Offentlig transport

Liverpool har gode offentlig transport. Det er to bussterminaler:: Paradise Street Interchange (sørlige ruter) og Queen Square (nordlige og østlige ruter). Videre er det ferger på Mersey: fra Pier Head til Woodside i Birkenhead, og Seacombe i Wallasey.

Trafikk og parkering

Selv om Liverpool er en ganske travel by, kan du enkelt kjøre rundt i en leiebil. Det er sikkert ikke så travelt som London! Finne en parkeringsplass kan være vanskelig, men det er mange parkeringsmuligheter i og rundt sentrum. Byen opererer mer enn ti parkeringsplasser. Den største er Mount Pleasant, med mer enn 1400 plasser.

Hoteller

Liverpool har et bredt utvalg av overnattingssteder. Du kan gå til en enkel pensjonat eller bed & breakfast, men det finnes også gode middelklassen hoteller og et par firestjerners hotell (Liverpool har ikke et femstjerners hotell) Hvis du kommer til å besøke Liverpool i høysesong (sommeren ), anbefaler vi bestiller hotell i god tid.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Liverpool, vi Google og følgende kilder:

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Easirent
 • Enterprise
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • Green Motion
 • Hertz
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty
 • Your Rent

Bilutleiesteder i Liverpool

EasyTerra Bilutleie Liverpool sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Storbritannia, men i en annen by enn Liverpool, klikk deg frem til Bilutleie Storbritannia-siden, der du kan velge byen i Storbritannia der du vil leie en bil.