• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Bilutleie Phoenix Internasjonal Lufthavn

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Phoenix Internasjonal Lufthavn på dine vegne.

 
 
 
Legg inn by- eller flyplasskode
- dager

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 25% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet vare til 1 feb – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Phoenix Internasjonal Lufthavn

EasyTerra Bilutleie er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Tilbud på bilutleie Phoenix Internasjonal Lufthavn

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Phoenix Internasjonal Lufthavn

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Passasjervan
Kabriolet
SUV
Elektrisk

Utvalg av utleiere etter Phoenix Internasjonal Lufthavn

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Phoenix Internasjonal Lufthavn. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Alamo

  8.9 (7746)
  Fra kr 607 / dag
 • National Car Rental

  8.9 (361)
  Fra kr 659 / dag
 • Enterprise

  8.7 (1687)
  Fra kr 646 / dag
 • Hertz

  8.2 (6033)
  Fra kr 602 / dag
 • Thrifty

  8 (4740)
  Fra kr 463 / dag
 • Sixt

  7.8 (2823)
  Fra kr 583 / dag
 • Payless Car Rental

  7.6 (431)
  Fra kr 892 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.6 (3748)
  Fra kr 463 / dag
 • Avis

  7.5 (5233)
  Fra kr 530 / dag
 • Budget

  7.4 (8821)
  Fra kr 513 / dag
 • Europcar

  6.9 (7123)
  Ingen priser tilgjengelig
 • InterRent

  6.8 (5929)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Advantage Rent a Car

  5.7 (1)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Fox Rent A Car

  5.2 (11)
  Fra kr 321 / dag
 • Eaglerider

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 226 anmeldelser

Gjennomsnittlig dagspris per måned hos Phoenix Internasjonal Lufthavn

Phoenix Internasjonal Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Phoenix Internasjonal Lufthavn) er oktober den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Phoenix Internasjonal Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Phoenix Internasjonal Lufthavn) er oktober den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Phoenix Internasjonal Lufthavn), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Phoenix Internasjonal Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Phoenix Internasjonal Lufthavn) er oktober den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Phoenix Internasjonal Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Phoenix Internasjonal Lufthavn) er oktober den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Phoenix Internasjonal Lufthavn - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Phoenix Internasjonal Lufthavn), er oktober den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Phoenix Internasjonal Lufthavn - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Phoenix Internasjonal Lufthavn), er oktober den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Phoenix Internasjonal Lufthavn - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Phoenix Internasjonal Lufthavn), er oktober den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Phoenix Internasjonal Lufthavn - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Phoenix Internasjonal Lufthavn), er oktober den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Phoenix Internasjonal Lufthavn - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Phoenix Internasjonal Lufthavn), er oktober den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Phoenix Internasjonal Lufthavn - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Phoenix Internasjonal Lufthavn), er oktober den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Phoenix Internasjonal Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en sportsbil?

På denne destinasjonen (Phoenix Internasjonal Lufthavn), er august den billigste måneden for leie av sportsbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av sportsbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Phoenix Internasjonal Lufthavn - Når er det billigst å leie en kabriolet?

På denne destinasjonen (Phoenix Internasjonal Lufthavn) er november den billigste måneden for å leie en cabriolet. Gjennomsnittsprisen er %cheapestMonthAveragePricePerDayg%/per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Juli er den mest populære måneden for å leie en cabriolet på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiested Phoenix Internasjonal Lufthavn

Stedsinformasjon for Phoenix Internasjonal Lufthavn

Phoenix Lufthavn i et nøtteskall

Phoenix Lufthavn er også kalt Sky Harbor Internasjonale Lufthavn og stolt bærer tittelen "Amerikas Vennligste Lufthavn". Det er en av de større flyplasser i USA.

Flyplassen ligger 5 kilometer sørøst for Phoenix business distrikt (Sentral Business Distrikt). Undergrunnsbaner stopper ved det nærliggende Washington Stasjon på 44th Street. Gratis skyttelbusser fra denne stasjonen til terminaler. Skyttelbusser kjører også til ulike hoteller i byen. Flyplassen er lett tilgjengelig med bil via Papago Motorvei eller Hohokam Expressway.

Flyplassen tilbyr en omfattende rekke butikker, snackbarer, kafeer og restauranter. Du finner en stor duty free sone i Terminal 4. For business møter kan du leie en konferanse eller møterom på Hilton Phoenix Lufthavn Hotel (og andre hoteller i nærheten av flyplassen). Flyplassen tilbyr trådløst internet og offentlige datamaskiner med internet tilkobling. Andre fasiliteter på Phoenix Lufthavn inkluderer banker, vekslekontorer, minibanker, postkontorer, en frisør og selv avslapningsrommene for kjæledyr.

I luftfarts industrien Phoenix Lufthavn indikeres av forkortelser PHX (IATA flyplass kode) og KPHX (ICAO flyplass kode).

Link to offisiell webside av Phoenix Lufthavn.

Praktisk informasjon

 • Valuta
  United States Dollar
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  25 - 70 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  90 - 130 km/h
 • Språk
  English
 • Populær bilklasse
  SUV

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Alamo
 • National Car Rental
 • Enterprise
 • Hertz
 • Thrifty
 • Sixt
 • Payless Car Rental
 • Dollar Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Europcar
 • InterRent
 • Advantage Rent a Car
 • Fox Rent A Car
 • Eaglerider
 1. Hjem
 2. Bilutleie USA
 3. Bilutleie Phoenix
 4. Phoenix Internasjonal Lufthavn