• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Brisbane

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Brisbane på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 25% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet vare til 27 mars – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Brisbane

EasyTerra Bilutleie Brisbane er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleie tilbud i Brisbane

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Brisbane

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
Kabriolet
SUV
Elektrisk

Bilutleiefirmaer i Brisbane

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Brisbane. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Alamo

  8.9 (7822)
  Fra kr 564 / dag
 • Enterprise

  8.6 (1693)
  Fra kr 424 / dag
 • Hertz

  8.4 (6092)
  Fra kr 319 / dag
 • Thrifty

  8.4 (4780)
  Fra kr 562 / dag
 • Avis

  8.2 (5291)
  Fra kr 686 / dag
 • Europcar

  8.2 (7227)
  Fra kr 379 / dag
 • NÜ Car Rentals

  8.2 (19)
  Ingen priser tilgjengelig
 • East Coast Car Rentals

  8.1 (115)
  Fra kr 372 / dag
 • Budget

  8.1 (8915)
  Fra kr 552 / dag
 • National Car Rental

  8 (380)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Sixt

  7.9 (2872)
  Fra kr 562 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (3785)
  Fra kr 579 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2948)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Ace Rental Cars

  7.2 (13)
  Fra kr 374 / dag
 • FireFly Car Rental

  7.2 (3424)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Bargain Car Rentals

  5.9 (13)
  Fra kr 284 / dag
 • Alpha Car Hire

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • Apollo Car Rental

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • Britz Motorhomes

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • Mighty Cars & Campers

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 228 anmeldelser

Når bestille en leiebil i Brisbane?

Brisbane – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Brisbane) er mai den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. Mars er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Brisbane – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Brisbane) er februar den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil November er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Brisbane), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Brisbane – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Brisbane) er februar den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Mars er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Brisbane – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Brisbane) er februar den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Mars er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Brisbane - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Brisbane), er februar den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Mars er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Brisbane - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Brisbane), er februar den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Mars er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Brisbane - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Brisbane), er februar den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Mars er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Brisbane - Når er det billigst å leie en stasjonsvogn?

På denne destinasjonen (Brisbane), er februar den billigste måneden for leie av stasjonsvogn. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. November er den mest populære måneden for leie av stasjonsvogn på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Brisbane - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Brisbane), er februar den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Mars er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Brisbane - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Brisbane), er februar den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Mars er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Brisbane - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Brisbane), er mai den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. November er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Brisbane – På hvilken tid av året er det billigst å leie en sportsbil?

På denne destinasjonen (Brisbane), er september den billigste måneden for leie av sportsbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av sportsbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Brisbane - Når er det billigst å leie en kabriolet?

På denne destinasjonen (Brisbane) er desember den billigste måneden for å leie en cabriolet. Gjennomsnittsprisen er %cheapestMonthAveragePricePerDayg%/per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Desember er den mest populære måneden for å leie en cabriolet på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Brisbane - Når er det billigst å leie en varebil?

På denne destinasjonen (Brisbane), er september den billigste måneden for leie av varebil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av varebil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiefirmaer i og rundt Brisbane

Hvis du er ute etter en leiebil i Australia, men i en annen by enn Brisbane, klikk deg frem til Bilutleie Australia-siden, der du kan velge byen i Australia der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Brisbane

EasyTerra Bilutleie Brisbane sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

49 Barry Parade
55 Charlotte Street

Lokal informasjon for Brisbane

Innledning

Brisbane er hovedstaden av den føderale Australieren angir Queensland. Byen har en enorm appell på grunn av det tiltrekkende subtropiske klimaet, det vennlige lokale og de landskapene i området. Byen blir omgitt av nasjonale parker og selvfølgelig strandene i nabolaget av Brisbane (Gold Coast & Sunshine Coast) er fullstendige populær. Dessuten er byen et midtpunkt av kulturen med interessante museer, en vibrerende musikkscene, og diverse aktiv teaterselskaper.

Befolkning

Brisbane har omkring to millionbeboere, og er den tredje største byen av Australia. Videre er det den forteste voksende byen på landet. Det har en stor Asiatisk innvandrergruppe, bestå blant andre av Kineser, Taiwaner, Vietnameser og Indianere.

Beliggenhet

Byen ligger på den østlige kysten av Australia, ved siden av Brisbane Elven dummytranr. Elvene fjærene fra den Store Delende Rekkevidden til den vest av byen, og strømmer inn i Moreton Bukt på den østlige siden.

Økonomi

I nylige år har blitt informasjonsteknologi og bioteknologi stadig viktigere for Brisbane. Det er også et midtpunkt av handel og økonomisk tjenester. Industrien finnes hovedsakelig av olje raffinering, metall og papirindustri. Hava av Brisbane er den tredje største hava av Australia. Byen er også et informativt midtpunkt$uten færre enn sju universiteter og mange andre former av høyere utdannelse.

Flyplasser

Brisbane Flyplass ligger 20 kilometernordøst av byen. Det er forbindelser med andre Australske byer, men også til destinasjoner i Asia, Europa og Nord-Amerika.

Brisbane Lufthavn er lett tilgjengelig med din leiebil. Fra flyplassen er destinasjonen Byen, Gylne Kyster og Sunshine Kyster tydelig angitt. En driv fra midtpunktet av Brisbane til flyplassen tar om en halv time.  

Offentlig transport

Brisbane har et utmerket og diverse offentlig transport system. Det er ferjer (over Brisbane Elven), busser og linje. Behagelig har disse formene av transport all et samlet ticketing system (Translink). Følgelig ikke må du kjøpe separate billetter hver gang. På fredag og lørdag natter det er natt busser og linje. 

The Loop er en fri busstjeneste omkring det Sentrale Forretnings distriktet.

Trafikk og parkering

Hvis du er vant til driv i byer, vil du ikke ha noen problem i Brisbane. Det er også ikke vanskelig å finne et parkerende område for din leiebil i byen, men tariffene er høye ! Ta anmerkning som du kan ikke parkere i det Sentrale Forretningsdistriktet etter klokken fire om ettermiddagen. Dessuten hadde mange gateenveistrafikk. Tenk som noen veier i Brisbane lader en avgift på.

Hoteller

Men Brisbane er en stor tiltrekning til unge turister, er det et stort utvalg av grunnleggende hoteller og gjestehus for backpackers. Selv luksuriøse hoteller er tilgjengelig allment, i tillegg til selv-tjenesteleiligheter.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Brisbane, vi Google og følgende kildene:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Australian dollar
 • Kjøreretning
  Venstre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  100 - 130 km/h
 • Språk
  English
 • Populær bilklasse
  Kompakt

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Alamo
 • Enterprise
 • Hertz
 • Thrifty
 • Avis
 • Europcar
 • NÜ Car Rentals
 • East Coast Car Rentals
 • Budget
 • National Car Rental
 • Sixt
 • Dollar Rent a Car
 • Keddy By Europcar
 • Ace Rental Cars
 • FireFly Car Rental
 • Bargain Car Rentals
 • Alpha Car Hire
 • Apollo Car Rental
 • Britz Motorhomes
 • Mighty Cars & Campers
 1. Hjem
 2. Bilutleie Australia
 3. Bilutleie Brisbane