• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Bridgetown

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Bridgetown på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Bridgetown

EasyTerra Bilutleie Bridgetown er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleie tilbud i Bridgetown

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Bridgetown

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
SUV

Bilutleiefirmaer i Bridgetown

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Bridgetown. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Drive-A-Matic Car Rentals

  8.5 (16)
  Fra kr 322 / dag
 • Alamo

  8.6 (7915)
  Fra kr 811 / dag
 • Stoutes Car Rental

  8 (8)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Europcar

  7.3 (7334)
  Fra kr 568 / dag
 • Avis

  7.7 (5354)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Hertz

  7.7 (6171)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Sixt

  8 (2937)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Enterprise

  8.9 (1709)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Mex Rent a Car

  5.7 (44)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Autounion Car Rental

  8.5 (53)
  Fra kr 409 / dag
 • ACE Rent A Car

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 231 anmeldelser

Når bestille en leiebil i Bridgetown?

Bridgetown – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Bridgetown) er mai den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. November er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bridgetown – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Bridgetown) er mai den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil Oktober er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Bridgetown), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bridgetown – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Bridgetown) er juni den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Oktober er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bridgetown – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Bridgetown) er juni den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. November er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bridgetown - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Bridgetown), er juni den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Oktober er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bridgetown - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Bridgetown), er september den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Oktober er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bridgetown - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Bridgetown), er mai den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Oktober er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bridgetown - Når er det billigst å leie en stasjonsvogn?

På denne destinasjonen (Bridgetown), er mai den billigste måneden for leie av stasjonsvogn. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Oktober er den mest populære måneden for leie av stasjonsvogn på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bridgetown - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Bridgetown), er juni den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Oktober er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bridgetown - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Bridgetown), er september den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Januar er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bridgetown - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Bridgetown), er mai den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Oktober er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bridgetown - Når er det billigst å leie en kabriolet?

På denne destinasjonen (Bridgetown) er oktober den billigste måneden for å leie en cabriolet. Gjennomsnittsprisen er %cheapestMonthAveragePricePerDayg%/per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Oktober er den mest populære måneden for å leie en cabriolet på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiefirmaer i og rundt Bridgetown

Hvis du er ute etter en leiebil i Barbados, men i en annen by enn Bridgetown, klikk deg frem til Bilutleie Barbados-siden, der du kan velge byen i Barbados der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Bridgetown

EasyTerra Bilutleie Bridgetown sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Kirtons

Lokal informasjon for Bridgetown

Innledning

Bridgetown er hovedstaden i Barbados, den østligste øya i Kariben. Mange cruiseskip fortøyer ved havnen, ikke minst på grunn av taxfree-butikkene i Bridgetown. Det er også mange luksuriøse yachter og katamaraner i havnen. Da britene ankom øya i 1628, fant de en bro over elven, bygget av øyas urinnvånere. Derav navnet Bridgetown.

Befolkning

Nesten 100 000 innbyggere bor i hele metropolområdet Bridgetown.

Beliggenhet

Byen ligger sørvest i Barbados ved elven Careenage, en naturlig havn som sender skip ut i Carlisle Bay. Careenage får vanntilførselen sin fra elven Constitution, men kun i regntiden. I tørkeperioder renner det knapt noe vann gjennom elvebunnen.

Økonomi

Barbados og derfor hovedstaden Bridgetown er avhengige av sukker-, rom- og melasseeksport. Turisme er også viktig, og mange offshore-selskaper er aktive i byen.

Flyplasser

Flyplassen i Barbados kalles offisielt Grantley Adams Internasjonale Lufthavn og ligger 10 kilometer øst-sørøst for Bridgetown, nær byen Seawell. Flyplassen kan enkelt nås via Tom Adams Highway. Veien inn og ut av flyplassen er tydelig skiltet langs denne veien.

Offentlig Transport

Bridgetown har god offentlig transport i form av bybusser. Det går også busser fra hovedstaden til flere destinasjoner i Barbados. Det er to bussterminaler: i den nordlige delen av byen nær Cheapside Market og ved byens sentrum, der bussene ankommer og reiser fra den sørlige delen av øya. Ikke alle steder av interesse kan imidlertid nås med buss. I slike tilfeller må du velge "rutetaxiene" som i likhet med bussene følger en bestemt rute, men som har mange flere destinasjoner.

Trafikk og Parkering

Bridgetown er en liten, men ekstremt travel by med mange envveiskjørte gater. Derfor kan det være vanskelig å finne veien rundt i Bardados' hovedstad. Parkering er ikke noe problem, men det er best å parkere leiebilen i et av de bevoktede parkeringshusene og ikke i gaten.

Hoteller

Barbados' hovedstad tilbyr ikke et bredt utvalg av overnattingssteder, og det som finnes kan være av tvilsom kvalitet. De fleste turistene velger å bo i et av badestedene på sørkysten eller i feriesteder på vestkysten, ved Speightstown og Holetown.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Bridgetown anbefaler vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Barbadian dollar
 • Kjøreretning
  Venstre
 • Beveg deg raskt i byen
  80 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  80 km/h
 • Språk
  English
 • Populær bilklasse
  Mini

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Drive-A-Matic Car Rentals
 • Alamo
 • Stoutes Car Rental
 • Europcar
 • Avis
 • Hertz
 • Sixt
 • Enterprise
 • Mex Rent a Car
 • Autounion Car Rental
 • ACE Rent A Car
 1. Hjem
 2. Bilutleie Barbados
 3. Bilutleie Bridgetown