Bilutleie Charleroi Lufthavn

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Charleroi Lufthavn på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Charleroi Lufthavn

 1. Hjem
 2. Bilutleie Belgia
 3. Bilutleie Charleroi
 4. Charleroi Airport
EasyTerra Bilutleie er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Stedsinformasjon for Charleroi Lufthavn

Charleroi Lufthavn i et nøtteskall

Charleroi Lufthavn ligger 46 kilometer fra BrusselBelgia. Flyplassen er også kalt Brussels South Charleroi, men det er som ligger i byen Gosselies, nord for Charleroi. Charleroi håndterer mer enn 4 millioner reisende årlig. Med ankomsten av flere lavprisselskaper, har flyplassen vokst enormt.

Det er ingen direkte tog til flyplassen, men det er busser. To ganger per dag er det en skyttel buss til og fra Brussel stasjon. Videre flyplassen er lett tilgjengelig med bil. Det finnes ingen hoteller, men i nærheten av Charleroi Lufthavn er det nok av steder å overnatte.

Det finnes butikker og restauranter. Det er mulig å bruke trådløst internett for et gebyr. I terminalen vil du finne en minibank og en blomst salgsautomat. For å slappe av, er det massasjestoler og du kan få en (betalt) tour.

I luftfarts industrien Charleroi Lufthavn indikert med forkortelsene CRL (IATA-kode) og EBCI (ICAO flyplasskode).

Link til den offisielle webside til Charleroi Lufthavn.

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Europcar
 • Flizzr
 • Hertz
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty

Andre bilutleiesteder i Charleroi

I tillegg til Charleroi Lufthavn i Charleroi sammenligner EasyTerra Bilutleie også leiepriser på følgende steder i Charleroi:

Sentrumsbeliggenheter