• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Brussel

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Brussel på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Brussel

EasyTerra Bilutleie Brussel er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Populære steder for bilutleie i Brussel

Disse stedene er de mest populære for bilutleie i Brussel

Bilutleie tilbud i Brussel

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Brussel

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
Kabriolet
SUV
Elektrisk

Bilutleiefirmaer i Brussel

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Brussel. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Keddy By Europcar

  8.3 (2995)
  Fra kr 225 / dag
 • Hertz

  7.7 (6171)
  Fra kr 245 / dag
 • Enterprise

  8 (1709)
  Fra kr 305 / dag
 • Avis

  7.8 (5354)
  Fra kr 268 / dag
 • Sixt

  7.7 (2937)
  Fra kr 337 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.7 (3862)
  Fra kr 355 / dag
 • Budget

  7.6 (9008)
  Fra kr 287 / dag
 • Europcar

  7.4 (7334)
  Fra kr 253 / dag
 • InterRent

  7.2 (5931)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Thrifty

  6.2 (4896)
  Fra kr 230 / dag
 • Alamo

  7 (7915)
  Fra kr 276 / dag
 • National Car Rental

  8 (384)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen priser tilgjengelig
 • CITROEN

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 231 anmeldelser

Når bestille en leiebil i Brussel?

Brussel – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Brussel) er januar den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Brussel – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Brussel) er januar den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Brussel), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Brussel – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Brussel) er januar den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Brussel – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Brussel) er januar den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Brussel - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Brussel), er januar den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Brussel - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Brussel), er januar den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. April er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Brussel - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Brussel), er januar den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. April er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Brussel - Når er det billigst å leie en stasjonsvogn?

På denne destinasjonen (Brussel), er januar den billigste måneden for leie av stasjonsvogn. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av stasjonsvogn på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Brussel - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Brussel), er januar den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Brussel - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Brussel), er januar den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Januar er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Brussel - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Brussel), er mars den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Brussel – På hvilken tid av året er det billigst å leie en sportsbil?

På denne destinasjonen (Brussel), er januar den billigste måneden for leie av sportsbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Desember er den mest populære måneden for leie av sportsbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Brussel - Når er det billigst å leie en kabriolet?

På denne destinasjonen (Brussel) er januar den billigste måneden for å leie en cabriolet. Gjennomsnittsprisen er %cheapestMonthAveragePricePerDayg%/per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Juli er den mest populære måneden for å leie en cabriolet på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Brussel - Når er det billigst å leie en sedan?

På denne destinasjonen (Brussel), er januar den billigste måneden for leie av sedan. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av sedan på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiefirmaer i og rundt Brussel

Hvis du er ute etter en leiebil i Belgia, men i en annen by enn Brussel, klikk deg frem til Bilutleie Belgia-siden, der du kan velge byen i Belgia der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Brussel

EasyTerra Bilutleie Brussel sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Brixtonlaan 43
Excelsiorlaan 20
Kouterveldstraat 14
Rue Americaine 145

Lokal informasjon for Brussel

Innldning

Brussel er Belgia hovedstad, også Europa Unionens "hovedstad". Dessuten ligger NATOs hovedkvarter i Brussel. Selv om bygningene til disse organisasjonene neppe forbedrer byens utseende, er sentrum et veldig attraktivt sted. Grote Markt er det sentrale torget, hvor terrassene på solfylte dager blir fulle av folk som nyter en Belgisk øl.

Befolkning

Brussel består av 19 kommuner, som tilsammen utgjør hovedstadens autoritet. Byen Brussel er en av kommunene, og har 140,000 innbyggere. I hele hovedstaden er det over en million innbyggere.

Beliggenhet

Byen ligger i sentrum av Belgia, på et skjæringspunkt mellom tidligere handelsveier, begge fra nord til sør og fra øst til vest. Gent ligger 57 kilometer fra Brussel, Brugge ligger 97 kilometer ifra og Oostendes badestrender ligger 114 kilometer ifra.

Økonomi

På grunn av sin status som hovedstad og at det finnes store organisasjoner som NATO og EU, er Brussel en typisk borgervennlig by. De fleste menneskene jobber innen offentlig administrasjon eller i catering til administrasjonen, for eksempel som konsulent og rettslige tjenester, men også barer og restauranter. Industrien har nesten forsvunnet, bland annet på grunn av begrenset plass for utbredelse.

Flyplasser

Nord-vest for Brussel ligger den nasjonale lufthavnen, Brussel Lufthavn, som mange mennesker kjenner under det gamle navner Zaventem. Charleroi fremmer lavprisflyselskap, som ligger 46 kilometer sør for byen. Ofte kalles denne flyplassen "Brussel Sør".

Offentlig transport

Brussel har tre metro tunnelbaner, noen få trikker og et omfattende bussnettverk. Metroen har 68 stasjoner. Linje 1A og 1B kjører fra øst til vest og linje 2 følger "small ring" (se Trafikk). Det finnes 14 trikklinjer, inkludert to som kalles Express-trikker. Mange trikker følger et stykke av undergrunnen nord-sør forbindelser mellom togstasjonene Brussel-Noord og Brussel-Zuid.

Brussel har syv togstasjoner. Brussels-Zuid er den viktigste internasjonale togstasjonen, hvor high-speed tog stopper ved Brussel-Centraal og Brussel-Noord. I tillegg finnes de mindre stasjonene Brussel-Kapellekerk og Brussel-Congres, som blir betjent av lokaltog. Brussel-Luxemburg og Brussel-Schuman er stasjoner som ligger nær NATO og EU. Derfra avgår tog til Namur og Luxemburg.

Trafikk og Parkering

Brussel har tre ringveier. Den minste går rundt Brussels sentrum og følger den gamle muren fra det 14. og 15. århundretallet. Den største ringveien er ikke en lukket ring: det er flere bulevarder omkring de 19 kommunene, som blir avbrutt i sør av en skog. I tillegg finnes Ring R0, en motorvei rundt hele byen med forbindelser i alle retninger.
Alt dette ser veldig bra ut, men ikke gjør feiltagelser: ringveiene og innkjøringsveiene er ofte svært travle. Å kjøre i Brussel kan i seg selv være forvirrende på grunn av minimalt bruk av veiskilt.

Å finne parkeringsplass i Brussel er vanskelig og omfattende. Parkeringshus er også relativt dyre. Mange som jobber i byen parkerer bilene sine i en av forstedene og fortsetter derfra med buss eller trikk.

Hoteller

På grunn av de internasjonale organisasjonene som ligger i Brussel har byen et stort antall hoteller, inkludert seksten femstjerners hoteller. Likevel er hotellene ofte fullbooket, fordi det er konstant tilstrømming av diplomater og utenlandske delegasjoner. Vi anbefaler sterkt å bestille hotell på forhånd.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Brussel foreslår, vi Google og følgende kilder: 

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Euro
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  90 km/h
 • Språk
  Dutch, German, French
 • Populær bilklasse
  Kompakt

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Keddy By Europcar
 • Hertz
 • Enterprise
 • Avis
 • Sixt
 • Dollar Rent a Car
 • Budget
 • Europcar
 • InterRent
 • Thrifty
 • Alamo
 • National Car Rental
 • Your Rent
 • CITROEN
 1. Hjem
 2. Bilutleie Belgia
 3. Bilutleie Brussel