• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005

Bilutleie Puerto Natales

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Puerto Natales på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 500 000 bestillinger allerede Mer enn en halv million mennesker har gått foran deg 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Puerto Natales

EasyTerra Bilutleie Puerto Natales er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleiefirmaer i Puerto Natales

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Puerto Natales. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Europcar

  8 (8198)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Avis

  7.7 (6018)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Keddy By Europcar

  7.9 (3403)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Econorent

  8.2 (12)
  Ingen priser tilgjengelig

Bilutleiefirmaer i og rundt Puerto Natales

Hvis du er ute etter en leiebil i Chile, men i en annen by enn Puerto Natales, klikk deg frem til Bilutleie Chile-siden, der du kan velge byen i Chile der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Puerto Natales

EasyTerra Bilutleie Puerto Natales sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Manuel Bulnes 100

Lokal informasjon for Puerto Natales

Innledning

Puerto Natales er hovedstaden i provinsen Última Esperanza ("siste håp"). Det er inngangsporten til den naturlige skjønnheten i det sørlige Chile og basen for dem som vil vandre gjennom Torres del Paine og andre nærliggende nasjonalparker.

Befolkning

Byen har ca. 20 000 innbyggere.

Beliggenhet

Puerto Natales ligger langt sør i Chile på Seno Última Esperanza. Nord for byen ligger fjellene i Cordillera Manuel Señoret og Lago del Toro. Punta Arenas ligger omtrent 250 kilometer sørøst for Puerto Natales.

Økonomi

Turisme er en av byens viktigste inntektskilder. Supermarkeder er fullstendig rettet mot folk som ønsker å dra på vandreturer: tørket frukt, ferdigsuppe, energibarer, pulverdrinker også videre. Avling av kyr spiller en viktig rolle i nærområdene (kjøtt- og meieriprodukter blir eksportert via havnen i Puerto Natales). Det er også fiske- og fiskeforedlingsindustri i byen.

Flyplasser

Puerto Natales har en liten flyplass med kun en flytur per dag: til og fra El Calafate i Argentina med propellfly. Den nærmeste større flyplass er Punta Arenas Lufthavn (offisielt: Aeropuerto Internacional Presidente Carlos Ibáñez del Campo). Denne flyplassen ligger nesten 230 kilometer med bil sørøst for Puerto Natales og nås med leiebil via Ruta 9. Reisetiden er rundt 3 timer.

Offentlig Transport

Det er ingen busser i selve byen, men reisebyråenes busser kjører til Torres del Paine National Park, Punta Arenas og til El CalafateArgentina. For å kjøre med disse bussene må du kjøpe en billett på forhånd ved et av de mange billettkontorene i byen.

Trafikk og Parkering

Trafikken i Puerto Natales er ganske treg, og du vil ikke ha problemer med å finne en gratis parkeringsplass. En leiebil er et ideelt transportmiddel å besøke de naturlige attraksjonene i regionen med, selv om du må parkere bilen din og fortsette til fots for å virkelig nyte dem. Du kan enkelt kjøre til Punta Arenas med leiebil via Ruta 9 (se Flyplasser). Du kan ikke ta leiebilen din til Argentina.

Hoteller

Puerto Natales har et omfattende utvalg av overnattingssteder. Det er hoteller i mellom- og luksusklassen, men også massevis av gjestehus (hostals) og bed & breakfast-steder (hospedajes). Sommermånedene er de travleste månedene (på den sørlige halvkule fra november til og med mars). Hvis du ønsker å besøke Puerto Natales på denne tiden av året, anbefaler vi å bestille hotellrom god tid i forveien.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Puerto Natales anbefaler vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Chilean peso
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  60 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  100 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Europcar
 • Avis
 • Keddy By Europcar
 • Econorent
 1. Hjem
 2. Bilutleie Chile
 3. Bilutleie Puerto Natales