• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005

Bilutleie Punta Arenas

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Punta Arenas på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 500 000 bestillinger allerede Mer enn en halv million mennesker har gått foran deg 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Punta Arenas

EasyTerra Bilutleie Punta Arenas er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleie tilbud i Punta Arenas

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Punta Arenas

Biltype
Standard
Full størrelse
SUV

Bilutleiefirmaer i Punta Arenas

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Punta Arenas. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Europcar

  8.2 (8331)
  Fra kr 760 / dag
 • Avis

  7.4 (6110)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Alamo

  7.5 (8911)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Hertz

  8.6 (7046)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Keddy By Europcar

  8 (3540)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Econorent

  8.2 (12)
  Ingen priser tilgjengelig

Når bestille en leiebil i Punta Arenas?

Bilutleiefirmaer i og rundt Punta Arenas

Hvis du er ute etter en leiebil i Chile, men i en annen by enn Punta Arenas, klikk deg frem til Bilutleie Chile-siden, der du kan velge byen i Chile der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Punta Arenas

EasyTerra Bilutleie Punta Arenas sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Bernardo O'Higgins 974

Lokal informasjon for Punta Arenas

Innledning

Punta Arenas er hovedsakelig en base for besøkende til de naturlige attraksjonene i nærheten av denne chilenske byen. Selve byen har imidlertid også noe å tilby. Du vil finne friluftsmuseet Museo del Recuerdo, som er hjem til en fantastisk samling av gamle damplokomotiver, hestevogner og biler, og du kan også besøke hus med innredning som er som tatt ut av det 19. århundre.

Befolkning

Byen har ca. 160 000 innbyggere.

Beliggenhet

Punta Arenas ligger langt sør i Chile, på Magellanstredet som skiller fastlandet fra Tierra del Fuego (Isla Grande de Tierra del Fuego). Byen ligger på Brunswick-halvøya, og nordvest for Punta Arenas ligger to store innsjøer som er forbundet med hverandre: Seno Skyring og Seno Otway.

Økonomi

De chilenske oljereservene, små sammenlignet med de store oljelandene, ligger i nærheten av Punta Arenas. Olje spiller derfor en viktig rolle i økonomien; det gjør også handel via havnen. Cruiseskip fortøyer ofte ved havnen. Det blir også avlet sauer i denne regionen, og ull og kjøtt omsettes i byen. Fiske er også viktig for Punta Arenas.

Flyplasser

Punta Arenas Lufthavn blir offisielt kalt Presidente Carlos Ibáñez del Campo Internasjonale Lufthavn. Den ligger 20 kilometer nord for sentrum. Punta Arenas Lufthavn kan lett nås med leiebil via Ruta 2.

Offentlig Transport

Byens offentlig transport består i hovedsak av taxier og såkalte furgonetas. Sistnevnte er minibusser som kjører faste ruter. Du kan gå på eller av hvor som helst langs ruten. Det finnes også langdistanse-busser til for eksempel Puerto Natales og de argentinske byene Rio Gallegos og Ushuaia.

Trafikk og Parkering

De fleste turistene bor i Punta Arenas for å utforske den vakre, ulendte naturen i omgivelsene. En leiebil er et ideelt transportmiddel å utforske omgivelsene med, for eksempel pingvinkolonien nær Seno Otway nord for byen eller Isla Rey Jorge, for å se på hvaler. Lengre ut, men mulig å nå via Ruta 9, er Parque Nacional Torres del Paine nær Puerto Natales.

Hoteller

Punta Arenas har et stort utvalg av overnattingssteder. Du finner de fleste i sentrum, som har et veldig europeisk preg på grunn av den britiske innflytelsen i området. Utenom hoteller i mellom- og luksusklassen er det et stort antall billige gjestehus og bed & breakfast-steder (hospedajes).

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Punta Arenas anbefaler vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Chilean peso
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  60 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  100 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populær bilklasse
  Full størrelse

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Europcar
 • Avis
 • Alamo
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • Econorent
 1. Hjem
 2. Bilutleie Chile
 3. Bilutleie Punta Arenas