• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Bilutleie El Calafate

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i El Calafate på dine vegne.

 
 
 
Legg inn by- eller flyplasskode
- dager

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie El Calafate

EasyTerra Bilutleie El Calafate er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleie tilbud i El Calafate

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i El Calafate

Biltype
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Passasjervan
SUV

Bilutleiefirmaer i El Calafate

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på El Calafate. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Hertz

  8.4 (6042)
  Fra kr 1087 / dag
 • National Car Rental

  8.3 (378)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Sixt

  7.9 (2824)
  Fra kr 1274 / dag
 • Localiza Car Rentals

  7.9 (30)
  Fra kr 1105 / dag
 • Alamo

  7.8 (7778)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2916)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Dollar Rent a Car

  7.7 (3760)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Budget

  7.6 (8849)
  Fra kr 1196 / dag
 • Europcar

  7.5 (7171)
  Fra kr 967 / dag
 • Avis

  7.2 (5258)
  Fra kr 1381 / dag

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 226 anmeldelser

Når bestille en leiebil i El Calafate?

El Calafate – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (El Calafate) er mars den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil Januar er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (El Calafate), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

El Calafate – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (El Calafate) er mars den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Januar er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

El Calafate – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (El Calafate) er juni den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Januar er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

El Calafate - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (El Calafate), er mars den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Januar er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

El Calafate - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (El Calafate), er september den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Januar er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

El Calafate - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (El Calafate), er mars den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Januar er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

El Calafate - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (El Calafate), er mai den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Oktober er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

El Calafate - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (El Calafate), er oktober den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Januar er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

El Calafate - Når er det billigst å leie en varebil?

På denne destinasjonen (El Calafate), er oktober den billigste måneden for leie av varebil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Oktober er den mest populære måneden for leie av varebil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiefirmaer i og rundt El Calafate

Hvis du er ute etter en leiebil i Argentina, men i en annen by enn El Calafate, klikk deg frem til Bilutleie Argentina-siden, der du kan velge byen i Argentina der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i El Calafate

EasyTerra Bilutleie El Calafate sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

687 Av Del Libertador

Lokal informasjon for El Calafate

Innledning

El Calafate er en liten by i argentinske Patagonia. Det er et populært turistmål. Byen er et knutepunkt å besøke breene i nasjonalparken Los Glaciares (med bl.a. Perito Moreno isbreen, Cerro Chalten og Cerro Torre).

Befolkning

Byen har vokst enormt de siste årene og har nå om lag ti tusen innbyggere.

Beliggenhet

El Calafate ligger lengst sør i Argentina, på den sørlige bredden av Lago Argentino. Byen ligger ved foten av Andesfjellene, ikke langt fra grensen til Chile.

Økonomi

El Calafate økonomi er nesten utelukkende basert på turisme til isbreene i Andesfjellene.

Flyplasser

El Calafate internasjonale Lufthavn (også: Comandante Armando Tola Internasjonale Lufthavn) ligger cirka tjue kilometer øst for byen. Det er daglige flygninger til for eksempel Buenos Aires, Trelew og Bariloche. Flyplassen er lett tilgjengelig med leiebil via vei nummer 11. Avkjøringen til flyplassen er tydelig skiltet.

Offentlig transport

Det er ingen offentlig transport i El Calafate. Det er imidlertid en buss forbindelse med de andre turistattraksjon ved foten av Andesfjellene: Bariloche.

Trafikk og parkering

En leiebil er et ideelt transportmiddel å oppdage El Calafate og omgivelser. Det er ikke vanskelig å finne veien rundt, men du må kjøre forsiktig på smale og svingete fjellveier.

Hoteller

El Calafate lever på turisme og byen er derfor ikke mangler overnattingssteder. Vi vil sterkt anbefale booking hotellrommet i god tid, fordi El Calafate er et populært turistmål hele året.

Eksterne Kilder

For mer informasjon, vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Argentine peso
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  60 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  110 km/h
 • Språk
  Spanish, Guaraní
 • Populær bilklasse
  Kompakt

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Hertz
 • National Car Rental
 • Sixt
 • Localiza Car Rentals
 • Alamo
 • Keddy By Europcar
 • Dollar Rent a Car
 • Budget
 • Europcar
 • Avis
 1. Hjem
 2. Bilutleie Argentina
 3. Bilutleie El Calafate