Bilutleie El Calafate

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i El Calafate på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie El Calafate

  1. Hjem
  2. Bilutleie Argentina
  3. El Calafate
EasyTerra Bilutleie El Calafate er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for El Calafate

Bilutleie El Calafate
Bilutleie El Calafate

Innledning

El Calafate er en liten by i argentinske Patagonia. Det er et populært turistmål. Byen er et knutepunkt å besøke breene i nasjonalparken Los Glaciares (med bl.a. Perito Moreno isbreen, Cerro Chalten og Cerro Torre).

Befolkning

Byen har vokst enormt de siste årene og har nå om lag ti tusen innbyggere.

Beliggenhet

El Calafate ligger lengst sør i Argentina, på den sørlige bredden av Lago Argentino. Byen ligger ved foten av Andesfjellene, ikke langt fra grensen til Chile.

Økonomi

El Calafate økonomi er nesten utelukkende basert på turisme til isbreene i Andesfjellene.

Flyplasser

El Calafate internasjonale Lufthavn (også: Comandante Armando Tola Internasjonale Lufthavn) ligger cirka tjue kilometer øst for byen. Det er daglige flygninger til for eksempel Buenos Aires, Trelew og Bariloche. Flyplassen er lett tilgjengelig med leiebil via vei nummer 11. Avkjøringen til flyplassen er tydelig skiltet.

Offentlig transport

Det er ingen offentlig transport i El Calafate. Det er imidlertid en buss forbindelse med de andre turistattraksjon ved foten av Andesfjellene: Bariloche.

Trafikk og parkering

En leiebil er et ideelt transportmiddel å oppdage El Calafate og omgivelser. Det er ikke vanskelig å finne veien rundt, men du må kjøre forsiktig på smale og svingete fjellveier.

Hoteller

El Calafate lever på turisme og byen er derfor ikke mangler overnattingssteder. Vi vil sterkt anbefale booking hotellrommet i god tid, fordi El Calafate er et populært turistmål hele året.

Eksterne Kilder

For mer informasjon, vi Google og følgende kilder:

Bilutleiesteder i El Calafate

EasyTerra Bilutleie El Calafate sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Argentina, men i en annen by enn El Calafate, klikk deg frem til Bilutleie Argentina-siden, der du kan velge byen i Argentina der du vil leie en bil.