Bilutleie El Calafate

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i El Calafate på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie El Calafate

 1. Hjem
 2. Bilutleie Argentina
 3. Bilutleie El Calafate
EasyTerra Bilutleie El Calafate er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for El Calafate

Bilutleie El Calafate
Bilutleie El Calafate

Innledning

El Calafate er en liten by i argentinske Patagonia. Det er et populært turistmål. Byen er et knutepunkt å besøke breene i nasjonalparken Los Glaciares (med bl.a. Perito Moreno isbreen, Cerro Chalten og Cerro Torre).

Befolkning

Byen har vokst enormt de siste årene og har nå om lag ti tusen innbyggere.

Beliggenhet

El Calafate ligger lengst sør i Argentina, på den sørlige bredden av Lago Argentino. Byen ligger ved foten av Andesfjellene, ikke langt fra grensen til Chile.

Økonomi

El Calafate økonomi er nesten utelukkende basert på turisme til isbreene i Andesfjellene.

Flyplasser

El Calafate internasjonale Lufthavn (også: Comandante Armando Tola Internasjonale Lufthavn) ligger cirka tjue kilometer øst for byen. Det er daglige flygninger til for eksempel Buenos Aires, Trelew og Bariloche. Flyplassen er lett tilgjengelig med leiebil via vei nummer 11. Avkjøringen til flyplassen er tydelig skiltet.

Offentlig transport

Det er ingen offentlig transport i El Calafate. Det er imidlertid en buss forbindelse med de andre turistattraksjon ved foten av Andesfjellene: Bariloche.

Trafikk og parkering

En leiebil er et ideelt transportmiddel å oppdage El Calafate og omgivelser. Det er ikke vanskelig å finne veien rundt, men du må kjøre forsiktig på smale og svingete fjellveier.

Hoteller

El Calafate lever på turisme og byen er derfor ikke mangler overnattingssteder. Vi vil sterkt anbefale booking hotellrommet i god tid, fordi El Calafate er et populært turistmål hele året.

Eksterne Kilder

For mer informasjon, vi Google og følgende kilder:

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Europcar
 • Hertz
 • Localiza Car Rentals
 • Rent a car

Bilutleiesteder i El Calafate

EasyTerra Bilutleie El Calafate sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Sentrumsbeliggenheter

Hvis du er ute etter en leiebil i Argentina, men i en annen by enn El Calafate, klikk deg frem til Bilutleie Argentina-siden, der du kan velge byen i Argentina der du vil leie en bil.