• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Santiago

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Santiago på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 25% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet vare til 27 mars – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Santiago

EasyTerra Bilutleie Santiago er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleie tilbud i Santiago

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Santiago

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Passasjervan
SUV

Bilutleiefirmaer i Santiago

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Santiago. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Econorent

  8.6 (8)
  Fra kr 363 / dag
 • Hertz

  8.2 (6087)
  Ingen priser tilgjengelig
 • NÜ Car Rentals

  8.2 (19)
  Ingen priser tilgjengelig
 • First Car

  8.1 (557)
  Ingen priser tilgjengelig
 • National Car Rental

  8 (380)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Europcar

  7.9 (7221)
  Fra kr 200 / dag
 • Sixt

  7.9 (2870)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2945)
  Fra kr 534 / dag
 • Thrifty

  7.7 (4776)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Dollar Rent a Car

  7.7 (3783)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Budget

  7.6 (8909)
  Fra kr 365 / dag
 • Alamo

  7.6 (7817)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Avis

  7.1 (5289)
  Fra kr 376 / dag
 • Euro Rent a Car

  6.8 (1)
  Fra kr 338 / dag
 • InterRent

  6.6 (5931)
  Ingen priser tilgjengelig
 • United rent a car

  5.6 (10)
  Fra kr 290 / dag

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 227 anmeldelser

Når bestille en leiebil i Santiago?

Santiago – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Santiago) er april den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. April er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Santiago – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Santiago) er mai den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil April er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Santiago), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Santiago – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Santiago) er mars den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. April er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Santiago – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Santiago) er mai den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. April er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Santiago - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Santiago), er juli den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. April er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Santiago - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Santiago), er april den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Januar er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Santiago - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Santiago), er mars den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. April er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Santiago - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Santiago), er mai den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. April er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Santiago - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Santiago), er juli den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. April er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Santiago - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Santiago), er mars den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Januar er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Santiago - Når er det billigst å leie en varebil?

På denne destinasjonen (Santiago), er desember den billigste måneden for leie av varebil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Januar er den mest populære måneden for leie av varebil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiefirmaer i og rundt Santiago

Hvis du er ute etter en leiebil i Chile, men i en annen by enn Santiago, klikk deg frem til Bilutleie Chile-siden, der du kan velge byen i Chile der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Santiago

EasyTerra Bilutleie Santiago sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

San Pablo 9900

Lokal informasjon for Santiago

Innledning

Santiago de Chile er hovedstaden i Chile. Det er den politiske, økonomiske og sosiale sentrum av landet med en stor tilførsel av museer, forholder, teatre og restauranter. På grunn av sin sentrale beliggenhet er det også et godt utgangspunkt for å besøke andre deler av Chile.

Befolkning

Om lag 5,5 millioner mennesker bor i hele urbane området i den chilenske hovedstaden og omgivelser.

Beliggenhet

Santiago ligger sentralt i Chile i en lang og fruktbar dal. På østsiden av denne dalen ligger Andesfjellene i vest det chilenske Coastal Range. Øst for byen, på grensen til Argentina, ligger det Tupungato vulkanen (6570 m).

Økonomi

Chilensk økonomi har vokst jevnt de siste årene, og det viste Santiago til en av de mest moderne byene i Latin-Amerika. Mange multinasjonale selskaper har sine regionale hovedkvarter i byen og Santiago er også en viktig økonomisk senter. Fordi Santiago er hovedstaden, gir de nasjonale myndigheter også mye sysselsetting.

Flyplasser

Santiago de Chili flyplass ligger like nordvest for byen. Merino Benítez Internasjonale Lufthavn ligger lett tilgjengelig med leiebil via en av byens motorveier (Costanera Norte eller Vespucio Norte). Utenfor rushtiden det ikke tar mer enn femten minutter å komme fra sentrum til flyplassen.

Offentlig transport

Santiago har et ultramoderne offentlig transport system. Først av alt byen har en effektiv metro system som stadig utvides. I øyeblikket er det fem linjer, som du raskt kan nå de fleste distriktene i den chilenske hovedstaden. T-banen tog stopper på 23:00, men da (aboveground) busser overtar langs den samme ruten. Bybuss transport er også svært moderne og effektiv. For all offentlig transport trenger du en såkalt Ottesen! kort. Du kan kjøpe det på mange steder.

Trafikk og parkering

Selv om Santiago er en travel virksomhet og turist by, vil du ikke ha problemer med å finne veien rundt i en leiebil. Veiene er gode, og skilting er bra. Rundt senteret er det en ringveien og en del av hovedveien gjennom sentrum er underjordiske, under elva Mapocho.

Finne en gratis parkeringsplass i gata kan være et problem, men heldigvis er det mange parkeringshus i og rundt sentrum der du kan trygt parkere bilen.

Hoteller

Den chilenske hovedstaden byr på en enorm tilførsel av overnatting. Budsjettet kategorien er godt representert, men mellomtone hoteller og mer luksuriøse rom er også allment tilgjengelig. Santiago er imidlertid en by som tiltrekker mange forretningsreisende og i økende grad turister. Vi anbefaler derfor booking overnatting i Santiago i god tid.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Santiago, vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Chilean peso
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  60 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  100 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Econorent
 • Hertz
 • NÜ Car Rentals
 • First Car
 • National Car Rental
 • Europcar
 • Sixt
 • Keddy By Europcar
 • Thrifty
 • Dollar Rent a Car
 • Budget
 • Alamo
 • Avis
 • Euro Rent a Car
 • InterRent
 • United rent a car
 1. Hjem
 2. Bilutleie Chile
 3. Bilutleie Santiago