• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Santiago de Chile Lufthavn

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Santiago de Chile Lufthavn på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Santiago de Chile Lufthavn

EasyTerra Bilutleie er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Tilbud på bilutleie Santiago de Chile Lufthavn

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Santiago de Chile Lufthavn

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Passasjervan
SUV

Utvalg av utleiere etter Santiago de Chile Lufthavn

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Santiago de Chile Lufthavn. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Econorent

  8.4 (10)
  Fra kr 384 / dag
 • Hertz

  8.2 (6171)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Avis

  7.9 (5354)
  Fra kr 347 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2995)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Europcar

  7.6 (7334)
  Fra kr 324 / dag
 • Budget

  7.4 (9008)
  Fra kr 338 / dag
 • United rent a car

  5.1 (14)
  Fra kr 303 / dag
 • Euro Rent a Car

  Ingen vurderinger
  Fra kr 357 / dag
 • Alamo

  7.4 (7915)
  Ingen priser tilgjengelig
 • National Car Rental

  8.1 (384)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Sixt

  7.8 (2937)
  Ingen priser tilgjengelig
 • InterRent

  6.6 (5931)
  Ingen priser tilgjengelig
 • NÜ Car Rentals

  8.1 (19)
  Ingen priser tilgjengelig

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 231 anmeldelser

Gjennomsnittlig dagspris per måned hos Santiago de Chile Lufthavn

Santiago de Chile Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Santiago de Chile Lufthavn) er april den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. Januar er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Santiago de Chile Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Santiago de Chile Lufthavn) er april den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil April er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Santiago de Chile Lufthavn), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Santiago de Chile Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Santiago de Chile Lufthavn) er mai den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. April er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Santiago de Chile Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Santiago de Chile Lufthavn) er mai den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. April er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Santiago de Chile Lufthavn - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Santiago de Chile Lufthavn), er mai den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. April er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Santiago de Chile Lufthavn - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Santiago de Chile Lufthavn), er mai den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Januar er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Santiago de Chile Lufthavn - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Santiago de Chile Lufthavn), er mars den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. April er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Santiago de Chile Lufthavn - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Santiago de Chile Lufthavn), er mai den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. April er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Santiago de Chile Lufthavn - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Santiago de Chile Lufthavn), er juli den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. April er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Santiago de Chile Lufthavn - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Santiago de Chile Lufthavn), er april den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Januar er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Santiago de Chile Lufthavn - Når er det billigst å leie en varebil?

På denne destinasjonen (Santiago de Chile Lufthavn), er desember den billigste måneden for leie av varebil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Januar er den mest populære måneden for leie av varebil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiested Santiago de Chile Lufthavn

Stedsinformasjon for Santiago de Chile Lufthavn

Santiago Lufthavn i et nøtteskall

Santiago Lufthavn er offisielt oppkalt etter den chilenske flypioneren Arturo Merino Benítez. Flyplassen i Chile hovedstad kalles også Pudahuel Lufthavn, etter beliggenheten.

Flyplassen ligger 18 kilometer vest for Santiago sentrum. Det er ingen direkte tog forbindelse med flyplassen, men hvert tiende minutt en skyttelbuss går til T-banestasjonen Los Héroes. Flyplassen ligger rett langs ringveien (Autopista Vespucio Norte) rundt den chilensk hovedstaden og er derfor lett tilgjengelig med bil og buss.

Flyplassen er utstyrt med et vakkert shoppingområde med over sytti butikker og tjue restauranter, kafeer og snackbarer. Det er flere VIP lounge og det er et business senter med møterom i den internasjonale terminalen. For større møte eller konferanserom kan du gå til Holiday Inn flyplass hotel. Det er fri tilgang til trådløst internett (Wi-Fi) i restauranter. Andre fasiliteter på Santiago Lufthavn inkluderer banker, vekslekontorer, minibanker, postkontor, apotek og enda en tannlege praksis.

I luftfarts industrien Santiago Lufthavn indikeres av forkortelser SCL (IATA flyplass kode) og SCEL (ICAO flyplass kode).

Link til offisiell webside av Santiago Lufthavn.

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Chilean peso
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  60 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  100 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Econorent
 • Hertz
 • Avis
 • Keddy By Europcar
 • Europcar
 • Budget
 • United rent a car
 • Euro Rent a Car
 • Alamo
 • National Car Rental
 • Sixt
 • InterRent
 • NÜ Car Rentals
 1. Hjem
 2. Bilutleie Chile
 3. Bilutleie Santiago
 4. Santiago de Chile Lufthavn