• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Århus

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Århus på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 25% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet vare til 27 mars – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Århus

EasyTerra Bilutleie Århus er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Populære steder for bilutleie i Århus

Disse stedene er de mest populære for bilutleie i Århus

Bilutleie tilbud i Århus

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Århus

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
SUV
Elektrisk

Bilutleiefirmaer i Århus

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Århus. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Hertz

  8.6 (6087)
  Fra kr 487 / dag
 • Alamo

  8.6 (7817)
  Fra kr 186 / dag
 • Europcar

  8.4 (7221)
  Fra kr 202 / dag
 • Sixt

  8.2 (2870)
  Fra kr 426 / dag
 • Thrifty

  8.2 (4776)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Avis

  8 (5289)
  Fra kr 535 / dag
 • National Car Rental

  7.9 (380)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Enterprise

  7.8 (1691)
  Fra kr 222 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2945)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Flizzr

  7.7 (267)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Budget

  7.5 (8909)
  Fra kr 503 / dag

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 227 anmeldelser

Når bestille en leiebil i Århus?

Århus – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Århus) er mars den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. August er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Århus – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Århus) er mars den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil August er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Århus), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Århus – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Århus) er mars den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Juni er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Århus – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Århus) er mars den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. August er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Århus - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Århus), er mars den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Århus - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Århus), er mars den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juni er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Århus - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Århus), er mars den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Århus - Når er det billigst å leie en stasjonsvogn?

På denne destinasjonen (Århus), er mars den billigste måneden for leie av stasjonsvogn. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av stasjonsvogn på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Århus - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Århus), er desember den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juni er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Århus - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Århus), er mars den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Oktober er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Århus - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Århus), er oktober den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiefirmaer i og rundt Århus

Hvis du er ute etter en leiebil i Danmark, men i en annen by enn Århus, klikk deg frem til Bilutleie Danmark-siden, der du kan velge byen i Danmark der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Århus

EasyTerra Bilutleie Århus sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

35 Sonder Alle

Lokal informasjon for Århus

Innledning

Århus er det (uoffisiell) hovedstad av Jutland og andre byen av Danmark. Byen ble etablert i åttende århundret ved Vikingene. Det er en behagelig by med Hule Gamle Ved (Den Gammel Byen). Det er et friluftsmuseum med hus fra forskjellige steder i Danmark. Det er tiltrekkende strander nær byen.

Befolking

Århus har nesten 300.000 beboere, men samt forstadene conurbation Århus har ca 800.000 beboere. Befolkningen er meget ung på grunn av tilstedeværelsen av et universitet og annen høyere utdannelser: Århus har 40.000 studenter.

Location

Byen ligger på østlig-kysten av den administrative MIDTJutland regionen (Dansk: Region Midtjylland). er bygd omkring havnen på Kattegat, som er del av forbindelsen mellom Nordsjøenen og Baltisk Sjøen. Å omgiving av Århus er kupert og sør av byen det er stor skoger. De sydlige nabolagene er delvis lokalisert midt i disse skogene.

Økonomi

Havnen av Århus leker en viktig rolle i den lokale økonomien. Landbruksprodukter er eksportert ut av Jutland via denne hava, og spesielt jern og stålprodukter er importert. Det er den største beholderen hava på det Danske fastlandet. Det er også selskaper spesialisere i informasjon og kommunikasjonsteknologier. Dessuten er Århus en viktig by for utdannelse, der vær et universitet og forskjellig annen institutter av høyere utdannelse.

Flyplasser

Århus flyplass er lokalisert 40 km nordøst av byen, og er lett tilgjengelig ved leiebil. Fra byen midtpunktet akkurat følg Djursland riksvei ut. Det er skilt langs måten som tydelig angir ruten. Fordi antallet tilgjengelige destinasjoner er begrenset, leker, Billund Flyplass også en viktig rolle for byen. Det er lokalisert 95 km sørvest av Århus og kan bli nådd gjennom riksvei E45 med en leiebil.

Offentlig Transport

Århus har et utmerket offentlig transportation system. Bybussene kjører regulært fra eller gjennom Baneg i midtpunktet av byen. Hvis du har et Århus kort, kan bruke du den offentlige transport for fri. Du mottar også rabatt på inngangspenger er for forskjellige tiltrekninger.

Trafikk og Parkering

Midtpunktet av Århus er lett tilgjengelig ved leiebil. Du vil også ha små vanskeligheter finne en parkerende flekk. Tupp: med Århus kort du kan parkere for fri hvor som helst i midtpunktet! En leiebil er ideell å undersøke byen området.

Hoteller

Byen har forskjellige hoteller i noen prisklasse, i tillegg til en leirplass i området. Du kan også velge å bli på en virkelig Dansk farm. Skjønt det vil være ut av by, med en leiebil ville du være bevegelig nok til å undersøke landskapet i tillegg til byen.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Århus, vi Google og følgende kildene:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Danish krone
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  80 km/h
 • Språk
  Danish
 • Populær bilklasse
  Kompakt

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Hertz
 • Alamo
 • Europcar
 • Sixt
 • Thrifty
 • Avis
 • National Car Rental
 • Enterprise
 • Keddy By Europcar
 • Flizzr
 • Budget
 1. Hjem
 2. Bilutleie Danmark
 3. Bilutleie Århus