• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005

Bilutleie Arcachon Jernbanestasjon

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Arcachon Jernbanestasjon på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 500 000 bestillinger allerede Mer enn en halv million mennesker har gått foran deg 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Arcachon Jernbanestasjon

EasyTerra Bilutleie er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Utvalg av utleiere etter Arcachon Jernbanestasjon

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Arcachon Jernbanestasjon. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Europcar

  8.5 (8417)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Avis

  8.3 (6191)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Budget

  8.3 (9906)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Rent a car

  8.2 (34)
  Ingen priser tilgjengelig

Bilutleiested Arcachon Jernbanestasjon

Stedsinformasjon for Arcachon Jernbanestasjon

Generell informasjon

Arcachon Jernbanestasjon ligger i nærheten av stranden, 250 meter fra Atlanterhavet. Arcachon ligger 55 kilometer sørvest for Bordeaux i Frankrike. Arcachon er en ung by etter europeiske standarder og ble grunnlagt av keiser Napoleon III i mai 1857. Byens hovedattraksjon er Dune de Pilat, Europas største sanddyne, som er så mye som 3 kilometer lang, 500 meter bred og til og med opptil 107 meter høy. Absolutt verdt et besøk.

Transport

Vil du dra til stranden eller besøke byens omgivelser? Du finner taxier fra selskapet Born Taxi på denne siden av stasjonen; du kan bestille taxi via tlf. 05 56 83 88 88. Det er også flere bybusser som reiser fra stasjonen. De tar deg for eksempel til Arcachons strender. Bussene kjører mellom 06.00 og 22.00, og er gratis innenfor byens grenser. Til venstre i gjennomgangsområdet kan du leie en bil og utforske omgivelsene i Arcachon. Foretrekker du å bevege deg rundt på to hjul? På den andre siden av stasjonens hovedinngang kan du leie sykler, scootere og motorsykler hos Holiday Bike og Loca Beack på Avenue du Général Leclerc, nummer 31 and 34. En togbillett gir deg 10 % rabatt fra begge selskapene. 

Tjenester

I gjennomgangshallen kan du kjøpe togbilletter fra både billettkontorer og -maskiner. Utenom reiseinformasjon og et hittegodskontor er det toaletter, brusdispensere, telefonkiosker, en fotokiosk for passbilder og fotokopieringsmaskiner. Liker du Arcachon? Det er også en eiendomsmegler på stasjonen.

Butikker

Togstasjonen har en Relay-kiosk. Denne internasjonale kjeden tilbyr et stort utvalg av litteratur, magasiner, aviser, bøker og relaterte produkter.

Nyttige lenker

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Euro
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populær bilklasse
  Kompakt

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Europcar
 • Avis
 • Budget
 • Rent a car
 1. Hjem
 2. Bilutleie Frankrike
 3. Bilutleie Arcachon
 4. Arcachon Jernbanestasjon