• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Bilutleie Bordeaux

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Bordeaux på dine vegne.

 
 
 
Legg inn by- eller flyplasskode
- dager

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 25% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet vare til 1 feb – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Bordeaux

EasyTerra Bilutleie Bordeaux er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleie tilbud i Bordeaux

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Bordeaux

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
Kabriolet
SUV
Elektrisk

Bilutleiefirmaer i Bordeaux

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Bordeaux. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Alamo

  8.3 (7746)
  Fra kr 225 / dag
 • Sixt

  8.3 (2823)
  Fra kr 301 / dag
 • Thrifty

  8.1 (4740)
  Fra kr 201 / dag
 • Rent a car

  8 (23)
  Fra kr 424 / dag
 • Carwiz rent a car

  7.9 (390)
  Ingen priser tilgjengelig
 • National Car Rental

  7.8 (361)
  Fra kr 377 / dag
 • Enterprise

  7.7 (1687)
  Fra kr 354 / dag
 • Budget

  7.7 (8821)
  Fra kr 351 / dag
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Avis

  7.6 (5233)
  Fra kr 347 / dag
 • Europcar

  7.6 (7123)
  Fra kr 264 / dag
 • Hertz

  7.6 (6033)
  Fra kr 225 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.6 (3748)
  Fra kr 318 / dag
 • Goldcar

  7.5 (4996)
  Fra kr 123 / dag
 • Sicily by Car

  7.5 (2979)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Keddy By Europcar

  7.5 (2919)
  Fra kr 225 / dag
 • FireFly Car Rental

  6.9 (3410)
  Ingen priser tilgjengelig
 • InterRent

  6.5 (5929)
  Fra kr 620 / dag
 • Rhodium Car Rental

  6.5 (160)
  Ingen priser tilgjengelig
 • CITROEN

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • AVIS Car-Away

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • Goldcar Key'n Go

  Ingen vurderinger
  Fra kr 242 / dag
 • Travel Car

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • ADA

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 226 anmeldelser

Når bestille en leiebil i Bordeaux?

Bordeaux – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Bordeaux) er januar den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bordeaux – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Bordeaux) er januar den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil August er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Bordeaux), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bordeaux – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Bordeaux) er januar den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bordeaux – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Bordeaux) er januar den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. August er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bordeaux - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Bordeaux), er januar den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bordeaux - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Bordeaux), er januar den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bordeaux - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Bordeaux), er januar den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bordeaux - Når er det billigst å leie en stasjonsvogn?

På denne destinasjonen (Bordeaux), er januar den billigste måneden for leie av stasjonsvogn. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av stasjonsvogn på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bordeaux - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Bordeaux), er januar den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bordeaux - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Bordeaux), er januar den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bordeaux - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Bordeaux), er november den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bordeaux – På hvilken tid av året er det billigst å leie en sportsbil?

På denne destinasjonen (Bordeaux), er januar den billigste måneden for leie av sportsbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av sportsbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bordeaux - Når er det billigst å leie en kabriolet?

På denne destinasjonen (Bordeaux) er januar den billigste måneden for å leie en cabriolet. Gjennomsnittsprisen er %cheapestMonthAveragePricePerDayg%/per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. August er den mest populære måneden for å leie en cabriolet på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bordeaux - Når er det billigst å leie en sedan?

På denne destinasjonen (Bordeaux), er november den billigste måneden for leie av sedan. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av sedan på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiefirmaer i og rundt Bordeaux

Hvis du er ute etter en leiebil i Frankrike, men i en annen by enn Bordeaux, klikk deg frem til Bilutleie Frankrike-siden, der du kan velge byen i Frankrike der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Bordeaux

EasyTerra Bilutleie Bordeaux sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Lokal informasjon for Bordeaux

Innledning

Bordeaux er en by med mange ansikter. Det er en sjø havn som ligger 100 kilometer fra Atlanterhavet. I tillegg er Bordeaux en sofistikert provinsiell by. For det tredje er denne stilige byen en kreasjon av Opplysningstiden. Til slutt, denne byen er også dedikert i eksport av kvalitets vin. Bordeaux har store boulevarder, vakre parker, et Grand Teater og 18. århundretalls steder. Kort sagt, en storartet by.

Befolkning

Bordeaux har rundt 740,000 innbyggere, som gjør den til den niende største byen i Frankrike. I tillegg er byens befolkning variert. Unge og gamle, franskmenn og utlendinger.

Beliggenhet

Bordeaux ligger sør-vest i Frankrike, noen 100 kilometer fra Atlanterhavet. Gironde forbinder Bordeaux til havet. Garonne elven renner gjennom byen. Noen 250 kilometer øst for Bordeaux ligger Massif Central fjellkjede.

Økonomi

Bordeaux´s er i stor grad avhengig av eksport av kvalitets vin, som er dyrket og produsert nær byen. Vinen blir solgt og eksportert i Bordeaux. I tillegg er byen avhengig av sin havn, som gir arbeid til mange av sitt folk. For det tredje er også turisme en viktig økonomisk aktivitet. Tidligere pleide Bordeaux å være en "sovende skjønnhet", men i de senere årene har byen utviklet sine attraktive aspekter. Dette har brakt mange turister; i dag er Bordeaux en av de mest elskverdige byene i Frankrike. Turistene tiltrekkes av byens boulevarder, parker, museum, nyklassisistisk arkitektur og det livlige natteliv.

Flyplasser

Bordeaux har en flyplass, kalt Bordeaux Lufthavn. Denne flyplassen ligger i Merignac, 10 kilometer vest for byen. Flyplassen prosesserer innenlandske reiser med Air France. I tillegg opererer Ryanair med vanlige flyreiser til Storbritannia. Det nederlandske lavpris selskapet Basiq Air flyr fra Amsterdam Schiphol til Bordeaux Lufthavn.

Offentlig transport

Bordeaux er en av de beste tog terminaler i Frankrike . Togstasjonen (tre kilometer fra byens sentrum) og sentrum er forbundet til flyplassen. Forbindelsen blir gjort med Jet'Bus bussen. Turen tar omtrent 45 minutter, og er tilgjengelig for dem som ikke ønsker å leie en bil. CGFTE er busselskapet som opererer i Bordeaux. Både iløpet av dagen og på travle kvelder, det er tilgjengelige busser i byen. det er også et nybygget trikk nettverk, som fortsetter å bli utvidet, helt til det er forbundet med alle de interessante stedene.

Trafikk og Parkering

Det er ikke lett å kjøre i Bordeaux, på grunn av den vanligvis hektiske trafikken. det er også vanskelig å parkere: det er komplisert finne parkeringsplass og hvis du klarer å finne en er det sjans for at du må betale mye. Noen parkerings tips: en gate nord for muséet d'Art Contemporain og vest for Jardin Public. Det finnes også hoteller som tilbyr parkering, for ca. € 6,00 per natt. I tillegg er det store parkeringssteder nord for Esplanade des Quinconces og på motsatt side av Place de la Bourse.

Hoteller

De billigste hotellene, budsjett og middels prisklassen, er meget konkurransedyktige og det er mange av dem. Men likevel er det også mangel på luksus hoteller i Bordeaux. Kvaliteten på de billigste segmentene varierer, selv innen de enkelte hoteller. Hvis du vil sikre deg et godt budsjett eller luksus hotell, anbefaler vi absolutt at du bestiller på forhånd.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Bordeaux, vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Euro
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Alamo
 • Sixt
 • Thrifty
 • Rent a car
 • Carwiz rent a car
 • National Car Rental
 • Enterprise
 • Budget
 • Your Rent
 • Avis
 • Europcar
 • Hertz
 • Dollar Rent a Car
 • Goldcar
 • Sicily by Car
 • Keddy By Europcar
 • FireFly Car Rental
 • InterRent
 • Rhodium Car Rental
 • CITROEN
 • AVIS Car-Away
 • Goldcar Key'n Go
 • Travel Car
 • ADA
 1. Hjem
 2. Bilutleie Frankrike
 3. Bilutleie Bordeaux