• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Split Lufthavn

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Split Lufthavn på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 25% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet vare til 27 mars – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Split Lufthavn

EasyTerra Bilutleie er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Tilbud på bilutleie Split Lufthavn

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Split Lufthavn

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
Kabriolet
SUV
Elektrisk

Utvalg av utleiere etter Split Lufthavn

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Split Lufthavn. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Autounion Car Rental

  8.5 (41)
  Fra kr 133 / dag
 • Nova Rent a Car

  8.2 (125)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Unirent Car Rental

  8.2 (279)
  Fra kr 327 / dag
 • NÜ Car Rentals

  8.2 (19)
  Ingen priser tilgjengelig
 • ORYX Rent A Car

  8.1 (131)
  Fra kr 155 / dag
 • Sixt

  8 (2870)
  Fra kr 202 / dag
 • Active Car Rental

  8 (406)
  Fra kr 157 / dag
 • Europcar

  8 (7224)
  Fra kr 214 / dag
 • National Car Rental

  7.9 (380)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Hertz

  7.9 (6088)
  Fra kr 238 / dag
 • Alamo

  7.9 (7818)
  Fra kr 164 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.9 (2946)
  Fra kr 207 / dag
 • Thrifty

  7.8 (4777)
  Fra kr 400 / dag
 • Enterprise

  7.8 (1693)
  Fra kr 197 / dag
 • Avis

  7.6 (5290)
  Fra kr 195 / dag
 • Budget

  7.5 (8911)
  Fra kr 189 / dag
 • Fleet Rent a car

  7.5 (246)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Carwiz rent a car

  7.4 (396)
  Fra kr 93 / dag
 • FireFly Car Rental

  7.4 (3424)
  Fra kr 219 / dag
 • Air Rent a Car

  7.3 (85)
  Ingen priser tilgjengelig
 • OK Rent a car

  7.2 (905)
  Fra kr 120 / dag
 • addCarRental

  7.2 (92)
  Fra kr 90 / dag
 • Nur Rent a car

  7.1 (19)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Green Motion

  7.1 (1694)
  Fra kr 1083 / dag
 • SurPrice car rentals

  7 (447)
  Fra kr 140 / dag
 • Global Rent a Car

  7 (137)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Avant Car

  6.9 (326)
  Fra kr 145 / dag
 • InterRent

  6.5 (5931)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Goldcar

  6.2 (5042)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Fast Mobility

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 227 anmeldelser

Gjennomsnittlig dagspris per måned hos Split Lufthavn

Split Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Split Lufthavn) er februar den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Split Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Split Lufthavn) er februar den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Split Lufthavn), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Split Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Split Lufthavn) er desember den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Split Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Split Lufthavn) er februar den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Split Lufthavn - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Split Lufthavn), er februar den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Split Lufthavn - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Split Lufthavn), er februar den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Split Lufthavn - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Split Lufthavn), er februar den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Split Lufthavn - Når er det billigst å leie en stasjonsvogn?

På denne destinasjonen (Split Lufthavn), er februar den billigste måneden for leie av stasjonsvogn. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av stasjonsvogn på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Split Lufthavn - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Split Lufthavn), er februar den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Split Lufthavn - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Split Lufthavn), er februar den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Split Lufthavn - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Split Lufthavn), er februar den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Split Lufthavn - Når er det billigst å leie en kabriolet?

På denne destinasjonen (Split Lufthavn) er februar den billigste måneden for å leie en cabriolet. Gjennomsnittsprisen er %cheapestMonthAveragePricePerDayg%/per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. September er den mest populære måneden for å leie en cabriolet på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Split Lufthavn - Når er det billigst å leie en sedan?

På denne destinasjonen (Split Lufthavn), er november den billigste måneden for leie av sedan. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av sedan på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiested Split Lufthavn

Stedsinformasjon for Split Lufthavn

Split Lufthavn i et nøtteskall 

Split Lufthavn ligger 25 kilometer vest for Split på Adriaterhavskysten. Det er den nest travleste flyplassen i Kroatia, bare Zagreb er travlere. Split håndterer mer enn en million passasjerer årlig. Kroatene samtalen flyplassen Zracna Luka Split eller Kastel Lufthavn. Det er en terminal for alle flyreiser.

Det er ingen tog forbindelse fra flyplassen til Split, men det er lett tilgjengelig med bil eller buss. Det er lokale busser og skyttel busser som kjører til sentrum. Det er ingen hotel på flyplassen, men det er flere hoteller i nærheten.

Det finnes butikker og restauranter. Den flyplass har et VIP-rom og det er en førstehjelp stasjon. Det finnes ulike finansielle tjenester, inkludert en bank, Minibank og vekslingskontor. Under Split flyplass er det et bomberom.

I luftfarts industrien Split Lufthavn indikert med forkortelsene SPU (IATA-kode) og LDSP (ICAO flyplasskode). 

Link til den offisielle webside til Split Lufthavn.

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Croatian kuna
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  90 km/h
 • Språk
  Croatian
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Autounion Car Rental
 • Nova Rent a Car
 • Unirent Car Rental
 • NÜ Car Rentals
 • ORYX Rent A Car
 • Sixt
 • Active Car Rental
 • Europcar
 • National Car Rental
 • Hertz
 • Alamo
 • Keddy By Europcar
 • Thrifty
 • Enterprise
 • Avis
 • Budget
 • Fleet Rent a car
 • Carwiz rent a car
 • FireFly Car Rental
 • Air Rent a Car
 • OK Rent a car
 • addCarRental
 • Nur Rent a car
 • Green Motion
 • SurPrice car rentals
 • Global Rent a Car
 • Avant Car
 • InterRent
 • Goldcar
 • Fast Mobility