• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005

Bilutleie Mexico

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Mexico på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 500 000 bestillinger allerede Mer enn en halv million mennesker har gått foran deg 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Få rabatter på opptil 20% fra ulike utleiefirmaer - Gyldig og med 4. juni 2024
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Mexico

EasyTerra Bilutleie Mexico er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleie tilbud i Mexico

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Mexico

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Passasjervan
SUV

Når bestille en leiebil i Mexico

Bilutleie Mexico

Lokal informasjon for Mexico

Mexico oppdager du best med en leiebil. EasyTerra Bilutleie har mer enn 73 hentesteder i Mexico. Dermed er det alltid et hentested i nærheten av destinasjonen din.

Innledning

Mexico er landet av Maya og Aztek, håndflatetrær, sol og strand. For de som elsker varm vær, kultur og doven fridager, er Mexico et sant paradis. Landets hovedstaden er Mexico By. Det er en av de største byene i verdenen. I Mexico by kan en finne Museo Nacional de Antropologia som det forblir av Prekolumbisk kulturene i kan bli beundret. Templene og ruinene av disse gammel sivilisasjonene blir nå til dags trå av turist føtter. De rike dekorerte domkirkene og kirkene som ble forlatt bak ved de Spanske kolonistene, er nå del av Mexicos kulturell arv.

Typisk Meksikaner er den deilige tacos og den velkjente tequila. Imidlertid er Mexicos ulikhet ikke bare enten kulturell eller historisk. Natur har også flott steder. Dager på sjøen og strandene kan bli fulgt av en tur gjennom Kobberet Canyonen, verdenens største canyon system. Mexico er land med mye sorter. Det utvikler seg kvikt og har rikelig med verdifulle levninger fra fortiden å beundre.

Historie

Nylig funnet menneskelig fotspor haug oss vet at den Meksikanske jorden allerede ble trå på siden førti tusen år. Disse folkene gikk gjennom Dalen av Mexico. Dette platået i sentralt Mexico blir omgitt av fjell og vulkaner og pleide å være stedet hvor Prekolumbisk folk hadde deres forlik. Teotihuacan,Toltekerne og den mer berømte Aztek, levde all her. Platået er enda stedet hvor mange av de større Meksikanske byene er plassert.

For år i tusenvis beholde seg folket levende ved hjelp av å jage og ved å samle mat. Omkring siden ni kom tusen år en vendepunkt. Beboerne av aktuell-dag Mexico forårsaket en landsbrukrevolusjon. De startet til å dyrke korn. Denne LEDA til enorme forandringer og et mer komplisert samfunn. Å skriving ble oppfunnet og folk som blir startet til travel seg med astronomi og matematikk. Hærer ble formet. Fra 1800 F.Kr fem hoved sivilisasjoner kom frem : Olmekere, det før nevnte Teotihuacan og Toltekere og Mayaer. Hele byer ble bygd på astronomisk basis. De florerte sentere av handelen, teknologi og kunnskap.

Olmekere folk er visst som den ‹moren kulturen› av andre Prekolumbisk sivilisasjoner. De levde fra 1500 til 100 FK i dalene av de aktuelle by Tabasco og Veracruz. Folket hadde en hierarkisk kraftstruktur og levde fra handel.

Da Olmekere Riket og ta, fylte Teotihuacan den ledige posisjonen. De grunnla første metropolen og etablerte et nytt politisk og økonomisk system. Deres innflytelse strakk seg fra Mexico til Sentralt Amerika. Omkring 500 E.Kr deres hovedstad Teotihuacán hadde blitt en av verdenens største byene. Deres politisk kraft avta omkring 650 E.Kr. Deres kulturell innflytelse forble imidlertid viktig til slutten av første millenniet.

Samtidig vokste Mayaer folk sterk. Mellom 250 og 650 E.Kr som deres sivilisasjon florerte, skjønt riket forble delt. Samtidig hadde de en enorm intellektuell innflytelse i Mexico. Mer enn noen annen sivilisasjon i noen annen tid, laget de framgang i feltene av astronomi og matematikk. Deres å skriving ble også betydelig avansert.

Fra kraften vakuumet som hadde satt inn etter fallet av Teotihuacán rike, steg Toltekerne å drive. Omkring 700 E.Fr etablerte de deres kraft. De trivdes på grunn av deres handel i turkis, en blålig grønn semi kostbar stein.

De ble lyktes av Aztek, som hadde kommet å kalle seg Mexico. I lys av de tidligere sivilisasjonene kan de bli betraktet som barbarer. Imidlertid kompenserte deres militærferdigheter denne brist. På den meget høyden av deres kraft regjerte Mexico over ti tusen folk. Deres rike strakk seg fra kyst til kyst og inn i Sentralt Amerika. Overrekk Mexico by er plassert på stedet av hovedstaden av Aztek: Tenochtitlan.

I 1519 overfalte Spanjolene Mexico. Det tok dem bare to år å slutte de store sivilisasjonene som hadde regjert over landet for over fire tusen år. I tre århundrer koloniserte Spanjolene Aztek rike.

I 1810 prester Miguel Hidalgo y Costilla erklærte uavhengigheten av Mexico. Dette var begynnelsen av en ny epoke som Mexico se ville oppstigningen og fallet av diktatorer og kupp som sist dypt inne i tjuende århundret i.

Først erklæringen av uavhengighet led til en krig som varte til 1821. Resultatet var en uavhengig stat : det Første Meksikanske Riket. Dette riket fantes fra 1822 til 1823. Den første og eneste keiseren var Agustin de Iturbide. I 1824 ble den republikanske konstitusjonen utarbeidet og første Presidenten ble utnevnt.

I 1846 brøt Meksikaner-Amerikaner Krigen ut. Den øyeblikkelige årsaken var anneksjonen av Texas ved de forente Stater. I 1848 ble Freden av Guadalupe Hidalgo undertegnet. Den Meksikanske myndigheten, som hadde en diktatorisk karakter, ble liberaler. I 1957 dette forårsaket enda en krig, denne gangen mellom liberalerne og de konservativ. Liberalerne som blir vendt ut å være vinnerne av denne Liberale Revolusjonen.

I 1863 hadde Fransk overfalt Mexico. I 1864 som Østerrikeren Maximilian av Habsburg ble utnevnt keiser av Mexico. Meksikanerne har seg ikke løst til deres skjebne. I 1867 kom der en slutt til stillingen. Fred ville ikke returnere imidlertid. General Porfiro Diaz grep kraft i 1876 og regjerte landet som en diktator. Han moderniserte Mexico og dediserte seg å hente fram økonomisk utviklinger. Samtidig undertrykte han folket. Tross den økonomiske veksten levde en stor del av befolkningen under fattigdommen ledningen.

I 1911 brøt den Meksikanske Revolusjonen ut til avsette Diaz. Den liberale Francisco I. Madero administrerte landet i et demokratisk og modererer måte. De konservativ i tillegg til liberalerne ble utilfreds med dette. I 1913 døde han i løpet av et opprør. Igjen ble etablert diktaturer i Mexico som all ville bli styrtet.

Etter 1920 landreformer ble båret igjennom. Mexico ble modernisert og mye investeringer som blir dradd til utdannelse. I 1968 studenter i Tlatelolco tegnet oppmerksomhet til den autoritære karakteren av myndigheten. Dette sluttet i en massakre som 250 protestere drept ble på. Til slutt i 1997 demokratiske reformer ble båret gjennom i Mexico.

Samfunn og kultur

Mexico har nesten 109 millionbeboeres. Meksikanerne er meget stupere. Mange kulturer lever side om side. Majoriteten av folket tilhører Mestizos. To-tredje av befolkningene nedstigningene fra en Spansk far og Indiansk mor, eller den andre måten rundt. Omkring tolv prosent er Indiansk. Ti til sytten prosent av Meksikanerne er hvit og er en nedstammet av hovedsakelig Spanske forferdede. Mindre enn en prosent av Meksikanerne er fra annen nedstigning enn det før nevnte.

Det er 62 innfødt folk i Mexico. Disse har deres egen språk og kulturer. Noen innfødte folk er for eksempel Nahua, Maya og Zapotec.

Meksikansk kultur er en blanding av innfødte Indianske kulturer med Spansk kultur. Innflytelser fra de forente Stater og Afrika er tilføyd til dette.

Mest Meksikanere lever i byen. Bare en fjerdedel av befolkningene livene i landet siden. Omkring tretti prosent av Meksikanerne bebor en av de fem store Meksikanske byene: Mexico by, Guadalajara, Monterrey, Puebla og Toluca.

Mexico har ikke offisiell statsreligion. Likevel nesten nitti prosent av beboerne er Romersk Katolikk. Enda en seks prosent av Meksikanerne er Protestantisk. Det er omtrent 45,000 Jøder på landet. Omkring tre millioner Meksikanere har ikke noen religion.

Mest Meksikanere taler Spansk. Mexico er den største Spansken som taler land i verdenen. Tilnærmet ti prosent av befolkningen taler en av de Indianske språkene.

Politisk situasjon

Mexico er en føderal republikk. Landet består av 31 stater og et føderalt distrikt. Den nåværende Presidenten er Felipe Calderón. Da slutten av 2006 han har ledet den Meksikanske Republikken. Presidenten er valgt i en periode av seks år. Presidenten har betydelig kraft. Han tildeler ministerne, men også har myndigheten å avskjedige dem. Han har retten av veto og retten å erklære krig. Et bemerkelsesverdig kjennetegn av Meksikansk politikk er termen grensen : politikere kan bare en gang holde kontor.

De 31 statene blir regjert av en guvernør, som også er valgt i en periode av seks år.

Den lovgivende kraften ligger med Kongressen av Unionen, det Meksikanske parlamentet. Mexico har med to kammere system, som Kongressen delt er inn i et Hus av Herrer i, kalte Senatet og et Hus av Felles, kalte Kammeret av Varamennene.

Det er adskillige politiske selskaper i Mexico. Det Nasjonale Tiltak Selskapet (GRYTE), det Institusjons Revolusjonære Selskapet (PRI) og det Selskapet av den Demokratiske Revolusjonen (PRD) er de tre hovedselskapene.

Økonomi

Noensinne siden de nitten åttiårene har dirigert den Meksikanske myndighet landet mot en fri markedøkonomi. Mer og mer selskaper er denasjonaliser. Utenom denne eksporten vokser betydelig. Mexico er en av verdenens hovedeksportørene av petroleum. Det mest viktige landbrukseksporten produktet er korn.

Sektoren som genererer mest inntekter og i som den største delen av Meksikanerne finner deres jobber, er foranstaltningen av tjenestene. Mexico er den største produsenten av sølvet i verdenen. Mindre optimistisk er imidlertid faktumet som det er også en av de mest viktige transittene landene av rusgiftene.

Inntekten ulikhet er meget stor i Mexico. Førti prosent av Meksikanerne lever under fattigdommen ledningen. 

Den Meksikanske valutaen er Peso.

Geografi og klima

Mexico dekker 1.972.550 kvadratkilometere av landet. Bortsett fra det er et par øyer i Stillehavet også del av Mexico. Landet grenser de forente Stater, Belize og Guatemala. De andre grensene blir formet av naturlige vann, bevisst Stillehavet og Golfen av Mexico. Del av grensen med de forente Stater blir formet av en naturlig grense også: elven Rio Bravo del Norte.

Fra nord til sør er det to fjellkjeder som strekker seg over Mexico. Sierra Madre Orientaleren og Sierra Madre Vesterlendingen er begge sporer av de Steinete Fjellene. Bortsett fra disse fjellene drar Trans-Meksikaner Vulkanske Beltet gjennom senteren av Mexico. Denne fjellkjeden strekker seg fra vest til østlig Mexico og består hovedsakelig av vulkaner. Den høyeste toppen er Pico de Orizaba som er 5700 målere høy. Fjellkjeden er også kalt Sierra Nevada. Det er en fjerde fjellkjede i Mexico, som bærer navne Sierra Madre del Sur.

Byene Toluca, Mexico By og Puebla er all tre som blir plassert i dalene mellom fjellkjedene.

Mexico har en av verdenens mest variertet klimaer. Tropisk av Krefter løp retter gjennom Mexico. Følgelig er det en deling i det Meksikanske klimaet. Den nordlige delen lar et moderere klima og den sydlige regionen er tropisk. Svingningene i temperatur er meget små i det tropiske klimaet i løpet av året. Enda en forskjell kan bli sett i nedbøren. Den nordlige delen har meget liten utfelling i løpet av året. I den tropiske sør er det betydelig mer nedbør.

Trafikk og infrastruktur

Mexicos veinettverk er vidt. Veiene er ofte humpete. På mange av riksveien avgiften er innkreve. 

Det er også vide bussnettverk som kjører gjennom Mexico. Å reise med buss er den mest felles måten å få rundt over store avstander. Mest busser som dekker store avstander er behagelige og reiser fort. De forbinder nesten alle store byer. I de landlige områdene er mest busser langsom. Passasjerer som vil få rundt i byen, kan ta minibuses. Mexico by, Guadalajara og Monterrey har også et undergrunns banesystem.

I løpet av nittiårene ha jernbanene blitt privatiser. Linjetrafikk har forverret noensinne siden. Det er få muligheter å nå din destinasjon ved linje. Imidlertid mellom Los Mochis og Chihuahua er det en forbindelse som kan bli anbefalt. Denne sporet kjører gjennom Kobberet Canyonen, verdenens største canyon system, med flott panoramasikter.

Der handler om tretti flyplasser som flykter tatt kan bli til Nord Amerika eller Canada. Det er bare to alternativer å fly fra Europa direkte til Mexico. En flyr enten til Bilutleie Mexico By Internasjonale Lufthavn, eller til Cancún Internasjonale Lufthavn, nær Cancún. Innenriks fly drar vanligvis gjennom Mexico By. Noen av de innenriks fly er Guadalajara Lufthavn, Toluca Lufthavn og La Paz Lufthavn.

De største havnene av Mexico er Tampico og Veracruz Llave på Golfen av Mexico. De største havne på Stillehavskysten er Acapulco de Juárez og Mazatlán.

Mat og drikke

Korn, tomater, peppere og søte peppere er de grunnleggende ingrediensene av de Meksikanske skålene. Det Meksikanske kjøkkenet er meget krydret og også meget meget elsket i Vest nå til dager.

Typisk Meksikansk mater er tamale, den velkjente tortilla og taco. Guacamole er også en vanligvis kjent populær saus. For dette avokadoer, tomater, løker, hvitløk, sitronsaft, peppere og annet krydder er brukt. Guacamole er vanligvis spist med kornfliser. Tamale er en tradisjonell skål fra korndeig, som blir fylt med kjøtt, ost eller chili peppere for eksempel. Meksikanere spiser ofte dette for frokost. Den vanligvis kjente tortilla er en type av pannekaken som opprinnelig blir laget fra korndeig. Ankomsten av Spanjolene har litt influert det Meksikanske kjøkkenet. Tortilla er nå også laget fra hvete. En taco er en fold tortilla som blir fylt med kjøtt, grønnsaker, ost, eller en blanding av disse forskjellige ingrediensene. Tacos er generelt spist ut av hånden.

Sjokolade begynner fra Sentrale Amerika og Mexico. Dokument beviser at cacao allerede ble dyrket her omkring 1100 FK. Mayaer folk og Aztek drakk xocolatl, som betyr "bittert vann".

Typisk Meksikansk alkoholisk drikker er mezcal, tequila og aguardiente. Mezcal er laget av agave. Forskjellige typer av agave avkastning forskjellig mezcaler. Tequila er den mest berømte typen. Aguardiente er laget av sukkerrør og har førti til førti fem prosentalkoholer i det. 

Tidssone

Tidssonene i Mexico rekkevidde fra GMT/UTC -6 til -8.

Bolig

Hoteller kan bli funnet i hver kategori av premie og luksus. I populær strand tyr og i Mexico by er de mest behagelige og luksuriøse hotellene. Hoteller kan vanligvis bli funnet overalt i Mexico.

I de gammel by distriktene er det også gjestehus hvor senger eller rom kan bli leit.

Ofte blir budt rom av private individer. Disse er den såkalte casas de huéspedes.

De som vil bruke en romantisk natt under stjerne-spangled himmelen på stranden, kan finne et sted i en hytte eller hengekøye langs den Meksikanske kysten.

Eksterne kilder

For mer informasjon om, vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Mexican peso
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  20 - 70 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  20 - 90 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populær bilklasse
  Kompakt

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Localiza Car Rentals
 • National Car Rental
 • Hertz
 • Enterprise
 • Thrifty
 • Green Motion
 • Alamo
 • Sixt
 • Dollar Rent a Car
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • Avis
 • Payless Car Rental
 • Budget
 • Keddy By Europcar
 • Fox Rent A Car
 • Mex Rent a Car
 • OtoQ
 • Nextcar
 • ACE Rent A Car
 • Autounion Car Rental
 • Carwiz rent a car
 • U-Save Auto Rental
 • NÜ Car Rentals
 1. Hjem
 2. Bilutleie Mexico