Bilutleie Cannes

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Cannes på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 20% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet varer til 2. juni – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Cannes

 1. Hjem
 2. Bilutleie Frankrike
 3. Bilutleie Cannes
EasyTerra Bilutleie Cannes er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Cannes

Innledning

Cannes var en gang en ro som fisker landsby, men er nå et avansert seaside tilflukt, best kjent for glitteret på det årlige filmen festspillet. Noe folk tror at Cannes er bare et sted for besøkende med en brønn fylte wallet. Skjønt mange hoteller og restauranter er på den dyre siden, kan du også finne billigere alternativer. 

Strandene i byen er vanligvis privat leit ut, på øst og de vestlige sidene er offentlige strander, men de er ofte travle.

Befolkning

Byen har mer enn 70.000 beboere.

Beliggenhet

Cannes ligger i sør av Frankrike, på den Middelhavske Sjøen, mellom Nice (nordøst) og St. Tropez (sørvest).

Økonomi

Den lokale økonomien stoler seg hovedsakelig på turisme og de mange festspillene, messer og konferanser som blir holdt årlig i Cannes. Utenom filmen festspillet, det viktige fjernsynet bra Mipcom, og musikken bra Midem, blant andre, er organisert her. 

Området omkring byen har utviklet seg inn i et midtpunkt av høyteknologiske selskaper. Satellittsystemer er utviklet seg i Cannes Mandelieu Området Midtpunktet.

Flyplasser

De mest besøkende av Cannes ankommer fra Nice Lufthavn, 20 minutter fra byen. Det fulle navnet av denne flyplassen er Aéroport Nice Côte d'azur. Flyplassen er lett oppnåelig ved leiebil: fra Cannes, du følger A8 og N99 går ut til flyplassen. Cannes har også det egen flyplass.

Offentlig transport

Cannes har utmerket offentlig buss transport. Adskillige ledninger kjører alle 15 minutter i løpet av dagen.  

Trafikk og parkering

Utgangen av kystveien (A8) til Cannes er ofte meget travel. Det er alternativ ruter, men i rekkefølge å finne disse, må være du på topp av situasjonen. Det samme gjelder for mange gater i midtpunktet av byen med enveistrafikk. Det er mange parkerende garasjene hvor du kan parkere din leiebil. Noen tupper: garasjen Fontville (på havnen) og bilparker under Palais des Festspill og Grå d'albion hotell.

Hoteller

Cannes har et stort utvalg av boligene. Den høyere prisklassen er godt representert, men hvis du gjennomsøker grundig (og bok godt i avanserer), kan finne du billigere bolig. Det er også mange leiligheter for leie, og kan bli funnet i området av Cannes. 

Eksterne kilder

For mer informasjon om Cannes, vi Google og følgende kildene:

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • AbsoluteCar
 • ADA
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Citer
 • Dollar Rent a Car
 • Elite (Luxury)
 • Enterprise
 • Europcar
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • RPS Luxe
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty
 • Your Rent

Bilutleiesteder i Cannes

EasyTerra Bilutleie Cannes sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Frankrike, men i en annen by enn Cannes, klikk deg frem til Bilutleie Frankrike-siden, der du kan velge byen i Frankrike der du vil leie en bil.