Bilutleie Rhodos

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Rhodos på dine vegne.

 • Gratis avbestilling
 • Beste pris-garanti
 • 8000+ hentesteder
Legg inn by- eller flyplasskode
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Rhodos

 1. Hjem
 2. Bilutleie Hellas
 3. Bilutleie Ródos
 4. Bilutleie Rhodos
EasyTerra Bilutleie Rhodos er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Rhodos

Bilutleie Rhodos
Bilutleie Rhodos

Innledning

Rhodos er hovedstaden i den greske øya med samme navn, og en av de eldste middelalderske byene i Europa. Kolossen, et av antikkens syv underverker, pleide å stå ved på havnen. Rhodos ble grunnlagt av Johanitterordenen som en kristen bastion mot den "hedenske" Østen. Den gamle delen av byen er omringet av en nesten fire kilometer lang bymur fra middelalderen.

Befolkning

Byen har ca. 55 000 innbyggere, nesten halvparten av den totale befolkningen på øya.

Beliggenhet

Den eldste delen av Rhodos by ligger langt nordøst på øya, på den andre siden av Tyrkias sørvestkyst. De nyere delene av byen ligger vest og sør for det gamle sentrumet. Det er en enda eldre bydel grunnlagt av de kristne innbyggerne, fra den greske antikken, omtrent 2 km sørvest for byen, men det gjenstår bare ruiner.

Økonomi

Rhodos by har en viktig havn der landbruksprodukter fra innlandet blir eksportert, deriblant bomull, frukt, korn og tobakk. Tobakken blir delvis prosessert i sigaretter på selve øya. Turisme utgjør den viktigste inntektskilden. Besøkende tiltrekkes ikke bare av den vakre gamlebyen, men også av øyas strender. En del av havnen brukes som en marina.

Flyplasser

Øyas flyplass, Rhodos Internasjonale Lufthavn (også: Diagoras Internasjonale Lufthavn), ligger 20 kilometer sørvest for Rhodos by. Den kan lett nås via motorveien som går langs kysten og omfatter hele øya. Fra sentrum kan du nå flyplassen med leiebil på omtrent 20 minutter.

Offentlig Transport

Busstransporten i byen er administrert av selskapet RODA. Tjenesten er imidlertid ikke veldig pålitelig og materialet er gammelt. Forbindelsene til andre steder på øya, bestyrt av KTEL, er bedre. Bussentralen i Rhodos by ligger nær Neá Agorá, "Det nye markedet". Hver halvtime går det busser til Faliráki, som stopper ved alle store hoteller på østkysten.

Trafikk og Parkering

Biler er ikke tillatt i Rhodos' gamle sentrum, men det er motorsykler. Det er vanskelig å parkere i sentrum i den nyere delen av byen, men utenfor det området vil du ikke ha problemer med å finne parkeringsplass. De viktigste veiene går langs øst- og vestkysten og er godt vedlikeholdt. Det blir noe annet når du forlater hovedveiene: De små veiene i innlandet mangler ofte asfalt.

Hoteller

Rhodos by har et godt utvalg av overnattingssteder som spenner fra billige gjestehus til luksuriøse hoteller i middelalderbygninger. Husk imidlertid at sentrum også er et underholdningssentrum. Hvis du liker fred og ro er det bedre å se etter en plass utenfor sentrum. Du kan for eksempel leie hus i innlandet, men i så fall anbefaler vi å bruke leiebil.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Rhodos anbefaler vi Google og følgende kilder:

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Abbycar
 • Alamo Rent a Car
 • Auto Europe
 • Avis
 • Budget
 • Centauro
 • Drive Hellas
 • Enterprise
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Goldcar
 • Green Motion
 • Hertz
 • National Car Rental
 • Payless Car Rental
 • Rhodium Car Rental
 • SurPrice car rentals
 • Thrifty
 • Your Rent

Bilutleiesteder i Rhodos

EasyTerra Bilutleie Rhodos sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Hellas, men i en annen by enn Rhodos, klikk deg frem til Bilutleie Hellas-siden, der du kan velge byen i Hellas der du vil leie en bil.