Bilutleie Akureyri

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Akureyri på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 20% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet varer til 2. juni – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Akureyri

  1. Hjem
  2. Bilutleie Island
  3. Bilutleie Akureyri
EasyTerra Bilutleie Akureyri er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Akureyri

Innledning

Akureyri kalles også hovedstad i Nord-Island. Det er en viktig økonomisk, sosialt og kulturelt senter. For en by av denne størrelsen er det bemerkelsesverdig at den har sitt eget universitet, samt et symfoniorkester. For golf lovers, har byen noe spesielt: den nordligste golfbanen i verden.

Befolkning

Byen har over 17.000 innbyggere.

Beliggenhet

Akureyri ligger nord på Island på slutten av de seksti kilometer lange Eyjafjörður, den lengste fjorden i landet. Byen er omgitt av fjell, det høyeste blir Súlur (1213m) og Hlíðarfjall (1116m). Til tross for den nordlige posisjonen Akureyri disponerer en isfri havn.

Økonomi

Tradisjonelt, spiller fiske en rektor rolle i den lokale økonomien. To av de fem største fiskemottak selskaper av Island er hovedkvarter i Akureyri. Det huser også det største bryggeriet i landet samt en stor meieri fabrikken. Høyere utdanning og helsetjenester også lage en masse arbeid.

Flyplasser

Byens flyplass, Akureyri Lufthavn, ligger tre kilometer sør for sentrum. Det er i hovedsak brukt til innenlands flyreiser, men i sommermånedene er det også fly til den danske hovedstaden København. Rullebanen strekker seg ut spektakulært i Eyjafjörður.

Flyplassen er lett tilgjengelig fra sentrum med leiebil: følg riksvei 821. Avkjøringen til flyplassen er tydelig indikert.

Offentlig transport

Selv Islendingene er gale om bilen sin Akureyri har en god buss-system. Siden prisene har blitt opphevet i 2008, har mange borgere oppdaget fordelene med busstransport.

Trafikk og parkering

Parkering i Akureyri sentrum er gratis, både i gata og i lokale parkeringsplasser, som i hovedsak ligger langs Skipagata, nær gågaten Hafnarstræti. Sørg for å plassere en parkeringsplass plate bak frontruten under virkedager. Parkering plater er tilgjengelig på de fleste butikker.

Hoteller

Akureyri har en god tilførsel av overnatting, alt fra gjestehus og hoteller til leiligheter. Litt lenger bort fra sentrum billige gjestehus kan bli funnet, hovedsakelig brukt av universitets studenter.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Akureyri anbefaler vi Google og følgende kilder:

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
  • Avis
  • Budget
  • Hertz

Bilutleiesteder i Akureyri

EasyTerra Bilutleie Akureyri sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Island, men i en annen by enn Akureyri, klikk deg frem til Bilutleie Island-siden, der du kan velge byen i Island der du vil leie en bil.