• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Milano Linate Lufthavn

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Milano Linate Lufthavn på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Milano Linate Lufthavn

EasyTerra Bilutleie er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Tilbud på bilutleie Milano Linate Lufthavn

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Milano Linate Lufthavn

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
Kabriolet
SUV
Elektrisk

Utvalg av utleiere etter Milano Linate Lufthavn

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Milano Linate Lufthavn. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Alamo

  8.2 (7920)
  Fra kr 592 / dag
 • LocautoRent

  8.1 (1584)
  Fra kr 529 / dag
 • Moventur

  7.9 (26)
  Fra kr 443 / dag
 • Sicily by Car

  7.8 (3035)
  Fra kr 373 / dag
 • Sixt

  7.8 (2941)
  Fra kr 575 / dag
 • Drivalia

  7.7 (230)
  Fra kr 332 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.6 (2997)
  Fra kr 434 / dag
 • Ecovia Rent

  7.6 (294)
  Fra kr 315 / dag
 • Maggiore

  7.6 (1585)
  Fra kr 498 / dag
 • Europcar

  7.5 (7341)
  Fra kr 447 / dag
 • Optimo Rent

  7.3 (43)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Noleggiare

  7.2 (345)
  Fra kr 452 / dag
 • Hertz

  7.1 (6177)
  Fra kr 421 / dag
 • InterRent

  7.1 (5931)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Leasys

  7.1 (902)
  Fra kr 481 / dag
 • Target Rent

  7 (30)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Enterprise

  6.9 (1712)
  Fra kr 581 / dag
 • FireFly Car Rental

  6.8 (3477)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Dollar Rent a Car

  6.6 (3864)
  Fra kr 411 / dag
 • Avis

  6.6 (5359)
  Fra kr 571 / dag
 • B-Rent

  6.4 (217)
  Fra kr 344 / dag
 • Budget

  6.1 (9014)
  Fra kr 560 / dag
 • Thrifty

  6.1 (4903)
  Fra kr 465 / dag
 • Rhodium Car Rental

  5.9 (160)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Goldcar

  5.5 (5112)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Green Motion

  7 (1717)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Elite (Luxury)

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • Cima Luxury

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • Primerent

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • JoyRent

  7.1 (39)
  Ingen priser tilgjengelig
 • CITROEN

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • National Car Rental

  8.1 (384)
  Ingen priser tilgjengelig

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 231 anmeldelser

Gjennomsnittlig dagspris per måned hos Milano Linate Lufthavn

Milano Linate Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Milano Linate Lufthavn) er februar den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. Mai er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Milano Linate Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Milano Linate Lufthavn) er februar den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil Mai er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Milano Linate Lufthavn), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Milano Linate Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Milano Linate Lufthavn) er februar den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Mai er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Milano Linate Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Milano Linate Lufthavn) er februar den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Mai er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Milano Linate Lufthavn - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Milano Linate Lufthavn), er februar den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Mai er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Milano Linate Lufthavn - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Milano Linate Lufthavn), er november den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Mai er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Milano Linate Lufthavn - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Milano Linate Lufthavn), er februar den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Milano Linate Lufthavn - Når er det billigst å leie en stasjonsvogn?

På denne destinasjonen (Milano Linate Lufthavn), er februar den billigste måneden for leie av stasjonsvogn. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Mai er den mest populære måneden for leie av stasjonsvogn på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Milano Linate Lufthavn - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Milano Linate Lufthavn), er februar den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Mai er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Milano Linate Lufthavn - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Milano Linate Lufthavn), er november den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Mai er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Milano Linate Lufthavn - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Milano Linate Lufthavn), er november den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juni er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Milano Linate Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en sportsbil?

På denne destinasjonen (Milano Linate Lufthavn), er november den billigste måneden for leie av sportsbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av sportsbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Milano Linate Lufthavn - Når er det billigst å leie en kabriolet?

På denne destinasjonen (Milano Linate Lufthavn) er februar den billigste måneden for å leie en cabriolet. Gjennomsnittsprisen er %cheapestMonthAveragePricePerDayg%/per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. August er den mest populære måneden for å leie en cabriolet på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Milano Linate Lufthavn - Når er det billigst å leie en sedan?

På denne destinasjonen (Milano Linate Lufthavn), er februar den billigste måneden for leie av sedan. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av sedan på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Milano Linate Lufthavn - Når er det billigst å leie en varebil?

På denne destinasjonen (Milano Linate Lufthavn), er mars den billigste måneden for leie av varebil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Februar er den mest populære måneden for leie av varebil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiested Milano Linate Lufthavn

Stedsinformasjon for Milano Linate Lufthavn

Milan Linate Lufthavn i et nøtteskall

Milano Linate Lufthavn ble opprinnelig kalt "Aeroporto Enrico Forlanini", etter en italiensk luftfartpioner som ble født i Milano. Linate prosesserer ca. 9 millioner passasjerer i året of blir brukt hovedsakelig for innelandske og europeiske reiser. Flyplassen har en utmerket veiforbindelse med Milano og den er derfor lett ankommelig med bil, taxi og buss.

I nærheten av flyplassen er det et hotell. Flyplassen har mange butikker, barer og restauranter. I første etasje er det en spesial lounge for handikappede. Videre, flyplassen har tre vekslingskontor, to banker, mange minibanker, en førstehjelps stasjon, et apotek og postkontor (begrenset åpningstider).

I luftfartsindustrien er Milano Linate Lufthavn indikert med forkortelsene LIN (IATA-kode) og LIML (ICAO-kode).

Link til den offisielle webside til Milano Linate Lufthavn

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Euro
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  110 km/h
 • Språk
  Italian
 • Populær bilklasse
  Mini

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Alamo
 • LocautoRent
 • Moventur
 • Sicily by Car
 • Sixt
 • Drivalia
 • Keddy By Europcar
 • Ecovia Rent
 • Maggiore
 • Europcar
 • Optimo Rent
 • Noleggiare
 • Hertz
 • InterRent
 • Leasys
 • Target Rent
 • Enterprise
 • FireFly Car Rental
 • Dollar Rent a Car
 • Avis
 • B-Rent
 • Budget
 • Thrifty
 • Rhodium Car Rental
 • Goldcar
 • Green Motion
 • Your Rent
 • Elite (Luxury)
 • Cima Luxury
 • Primerent
 • JoyRent
 • CITROEN
 • National Car Rental
 1. Hjem
 2. Bilutleie Italia
 3. Bilutleie Milano
 4. Milano Linate Lufthavn