• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Napoli Lufthavn

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Napoli Lufthavn på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Napoli Lufthavn

EasyTerra Bilutleie er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Tilbud på bilutleie Napoli Lufthavn

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Napoli Lufthavn

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
Kabriolet
SUV
Elektrisk

Utvalg av utleiere etter Napoli Lufthavn

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Napoli Lufthavn. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Sixt

  7.9 (2937)
  Fra kr 620 / dag
 • Drivalia

  8 (225)
  Fra kr 337 / dag
 • Leasys

  7.8 (902)
  Fra kr 377 / dag
 • Alamo

  7.8 (7915)
  Fra kr 586 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.6 (3862)
  Fra kr 370 / dag
 • Ecovia Rent

  7.8 (291)
  Fra kr 410 / dag
 • Sicily by Car

  7.3 (3035)
  Fra kr 442 / dag
 • Thrifty

  7.2 (4896)
  Fra kr 370 / dag
 • B-Rent

  7.2 (217)
  Fra kr 384 / dag
 • Optimo Rent

  7.1 (43)
  Ingen priser tilgjengelig
 • LocautoRent

  7.1 (1583)
  Fra kr 530 / dag
 • Target Rent

  6.9 (30)
  Fra kr 382 / dag
 • Europcar

  7.1 (7334)
  Fra kr 484 / dag
 • Hertz

  6.9 (6171)
  Fra kr 496 / dag
 • Enterprise

  6.8 (1709)
  Fra kr 614 / dag
 • Maggiore

  6.6 (1583)
  Fra kr 506 / dag
 • FireFly Car Rental

  6.5 (3472)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Keddy By Europcar

  6.5 (2995)
  Fra kr 411 / dag
 • Noleggiare

  6.2 (343)
  Fra kr 455 / dag
 • Avis

  6.2 (5354)
  Fra kr 547 / dag
 • Budget

  6.1 (9008)
  Fra kr 563 / dag
 • SurPrice car rentals

  7 (448)
  Ingen priser tilgjengelig
 • National Car Rental

  8.1 (384)
  Ingen priser tilgjengelig
 • JoyRent

  7.1 (39)
  Ingen priser tilgjengelig

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 231 anmeldelser

Gjennomsnittlig dagspris per måned hos Napoli Lufthavn

Napoli Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Napoli Lufthavn) er februar den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. August er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Napoli Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Napoli Lufthavn) er februar den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil August er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Napoli Lufthavn), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Napoli Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Napoli Lufthavn) er februar den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. August er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Napoli Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Napoli Lufthavn) er februar den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. September er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Napoli Lufthavn - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Napoli Lufthavn), er februar den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Napoli Lufthavn - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Napoli Lufthavn), er februar den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Mai er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Napoli Lufthavn - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Napoli Lufthavn), er februar den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Napoli Lufthavn - Når er det billigst å leie en stasjonsvogn?

På denne destinasjonen (Napoli Lufthavn), er februar den billigste måneden for leie av stasjonsvogn. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av stasjonsvogn på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Napoli Lufthavn - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Napoli Lufthavn), er februar den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Napoli Lufthavn - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Napoli Lufthavn), er februar den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Mai er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Napoli Lufthavn - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Napoli Lufthavn), er februar den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Napoli Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en sportsbil?

På denne destinasjonen (Napoli Lufthavn), er november den billigste måneden for leie av sportsbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av sportsbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Napoli Lufthavn - Når er det billigst å leie en kabriolet?

På denne destinasjonen (Napoli Lufthavn) er januar den billigste måneden for å leie en cabriolet. Gjennomsnittsprisen er %cheapestMonthAveragePricePerDayg%/per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. August er den mest populære måneden for å leie en cabriolet på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Napoli Lufthavn - Når er det billigst å leie en sedan?

På denne destinasjonen (Napoli Lufthavn), er februar den billigste måneden for leie av sedan. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av sedan på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Napoli Lufthavn - Når er det billigst å leie en varebil?

På denne destinasjonen (Napoli Lufthavn), er mai den billigste måneden for leie av varebil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. April er den mest populære måneden for leie av varebil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiested Napoli Lufthavn

Andre utleiesteder i Napoli

I tillegg til Napoli Lufthavn i Napoli sammenligner EasyTerra Bilutleie også leiepriser på følgende steder i Napoli:

Stedsinformasjon for Napoli Lufthavn

Naples Lufthavn i et nøtteskall

Aeroporto Internazionale di Napoli, som flyplassen heter på italiensk, har to terminaler. Terminal 1 er den viktigste, Terminal 2 blir kun brukt til charterflyginger. Disse terminalene ligger i gåavstand fra hverandre. Flyplassen ligger 7 kilometer nord-øst for Napoli og er lett ankommelig fra sentrum med bil. En annen måte du kan reise fra flyplassen på er med en skyttelbuss som kjører passasjerene direkte til togstasjonen og til sentrum av Napoli.

Det er ikke hoteller ved flyplassen, men du vil finne ett i nærmiljøet. Det er et rimelig antall butikker, ofte spesialister på regionale produkter som fersk mozzarella, lokale vin og smågodt. Når det gjelder mat og drikke, det finnes tre snackbarer, en kaffe, en Burger King og en selvbetjent restaurant. For business-fasiliteter må du til første etg. Der vil du finne fullt utstyrte kontorer, muligheter for video-konferanse og to VIP-lounger. Andre fasiliteter er: et Røde Kors helsesenter, banker, vekslingskontor, minibanker og billett-automat hvor du kan kjøpe siste liten flybilletter.

I luftfartsindustrien er Napoli Lufthavn indikert med forkortelsene NAP (IATA-kode) og LIRN (ICAO-kode).

Link til den offisielle webside til Napoli Lufthavn

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Euro
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  110 km/h
 • Språk
  Italian
 • Populær bilklasse
  Mini

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Sixt
 • Drivalia
 • Leasys
 • Alamo
 • Dollar Rent a Car
 • Ecovia Rent
 • Sicily by Car
 • Thrifty
 • B-Rent
 • Optimo Rent
 • LocautoRent
 • Target Rent
 • Europcar
 • Hertz
 • Enterprise
 • Maggiore
 • FireFly Car Rental
 • Keddy By Europcar
 • Noleggiare
 • Avis
 • Budget
 • SurPrice car rentals
 • National Car Rental
 • JoyRent