Bilutleie Skopje

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Skopje på dine vegne.

 • Gratis avbestilling
 • Beste pris-garanti
 • 8000+ hentesteder
Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Skopje

 1. Hjem
 2. Bilutleie Makedonia
 3. Bilutleie Skopje
EasyTerra Bilutleie Skopje er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Skopje

Bilutleie Skopje
Bilutleie Skopje

Innledning

Skopje er hovedstaden i Republikken Makedonia. Byen har vært underlagt flere supermakter. Det osmanske riket hadde lenge fullstendig herredømme over byen, noe som gjenspeiles av det store antallet moskéer og andre bygninger fra den tiden. Du kan imidlertid også beundre kirker fra den bysantinske tidsepoken og relikvier fra romerne (inkludert en akvedukt) i Skopje.

Befolkning

Byen har nesten 700 000 innbyggere.

Beliggenhet

Skopje ligger sentralt i Balkan, i Sørøst-Europa. Elven Vardar renner gjennom byen og deretter ut Egeerhavet via Hellas lenger sør. Skopje ligger omtrent halvveis mellom den serbiske hovedstaden Beograd og den greske hovedstaden Athen.

Økonomi

Tilstedeværelsen av tungindustri i Skopje har sitt opphav i kommunisttiden. Det er fremdeles kjemiske fabrikker, maskinbygninger og metallindustri. Tekstilindustrien er også viktig for arbeidsplassene i byen. De siste årene har Skopje fokusert mer og mer på handel, finansielle tjenester og logistikk. Det er skattefrie soner nær byen for å tiltrekke mer moderne bedrifter. Skopje markedsfører også sin rike historie, i håp om at flere turister besøker byen.

Flyplasser

Skopje Lufthavn er oppkalt etter en av Makedonias største sønner, Alexander den store. Den ligger over 20 kilometer øst for sentrum og kan lett nås med leiebil. Fra sentrum tar du Boulevard Aleksandar Makedonski østover og deretter motorveien M3 eller M4 til flyplassen.

Offentlig Transport

Bussentralen i Skopje ligger omtrent 2 kilometer øst for sentrum. Dette er ikke rart da jernbanestasjonen også ligger her, og det er derfor et knutepunkt for offentlig transport. Skopje har god offentlige busstransport med et omfattende nettverk til de forskjellige delene av byen. Det er planer om å bygge en trikkelinje i byen. Det er også buss- og togforbindelser til for eksempel den greske Thessaloníki, serbiske Beograd og bulgarske Sofia.

Trafikk og Parkering

Det gamle sentrumet er delvis en fotgjengersone, men det er lite nok til at det kan utforskes til fots. Du finner flere store parkeringsplasser og parkeringshus rundt sentrum der du kan parkere leiebilen din. Av sikkerhetsmessige årsaker fraråder vi å parkere i gaten.

Hoteller

Makedonias hovedstad har et godt utvalg av overnattingssteder, men hvis du liker en god natts søvn bør du helst ikke bestille et rom i sentrum. Det finnes mange barer, kaféer og nattklubber som er åpne til langt på natt, særlig i nærheten av den gamle broen over elven.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Skopje anbefaler vi Google og følgende kilder:

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Active Car Rental
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • City Car Rent a Car
 • Enterprise
 • Europcar
 • Hertz
 • Nur Rent a car
 • Sharr Express Rent a Car
 • SIXT Rent a Car
 • SurPrice car rentals

Bilutleiesteder i Skopje

EasyTerra Bilutleie Skopje sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Makedonia, men i en annen by enn Skopje, klikk deg frem til Bilutleie Makedonia-siden, der du kan velge byen i Makedonia der du vil leie en bil.