• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Bilutleie Sofia

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Sofia på dine vegne.

 
 
 
Legg inn by- eller flyplasskode
- dager

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Sofia

EasyTerra Bilutleie Sofia er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Populære steder for bilutleie i Sofia

Disse stedene er de mest populære for bilutleie i Sofia

Bilutleie tilbud i Sofia

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Sofia

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
SUV
Elektrisk

Bilutleiefirmaer i Sofia

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Sofia. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Alamo

  8.5 (7778)
  Fra kr 111 / dag
 • Autounion Car Rental

  8.4 (41)
  Fra kr 104 / dag
 • National Car Rental

  8.2 (378)
  Ingen priser tilgjengelig
 • First Car

  8.1 (551)
  Fra kr 332 / dag
 • Top Rent-a-Car

  8 (80)
  Fra kr 37 / dag
 • Sixt

  8 (2824)
  Fra kr 146 / dag
 • Europcar

  7.9 (7171)
  Fra kr 206 / dag
 • Avis

  7.8 (5258)
  Fra kr 214 / dag
 • Thrifty

  7.8 (4742)
  Fra kr 194 / dag
 • Budget

  7.8 (8849)
  Fra kr 132 / dag
 • Hertz

  7.7 (6042)
  Fra kr 223 / dag
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Enterprise

  7.6 (1687)
  Fra kr 127 / dag
 • CarRent.bg

  7.5 (27)
  Fra kr 44 / dag
 • FireFly Car Rental

  7.2 (3411)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Green Motion

  7.1 (1692)
  Fra kr 38 / dag
 • SurPrice car rentals

  7.1 (445)
  Fra kr 42 / dag
 • InterRent

  6.6 (5930)
  Ingen priser tilgjengelig
 • addCarRental

  6.6 (92)
  Fra kr 48 / dag
 • Goldcar

  6.5 (4998)
  Fra kr 82 / dag
 • Mex Rent a Car

  5.3 (42)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Green Rent a car

  2.8 (1)
  Fra kr 70 / dag

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 226 anmeldelser

Når bestille en leiebil i Sofia?

Sofia – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Sofia) er februar den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. August er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Sofia – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Sofia) er februar den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil August er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Sofia), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Sofia – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Sofia) er februar den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. August er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Sofia – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Sofia) er februar den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. August er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Sofia - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Sofia), er oktober den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Sofia - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Sofia), er februar den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Sofia - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Sofia), er februar den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Sofia - Når er det billigst å leie en stasjonsvogn?

På denne destinasjonen (Sofia), er oktober den billigste måneden for leie av stasjonsvogn. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av stasjonsvogn på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Sofia - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Sofia), er oktober den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Sofia - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Sofia), er oktober den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Sofia - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Sofia), er april den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Sofia - Når er det billigst å leie en kabriolet?

På denne destinasjonen (Sofia) er september den billigste måneden for å leie en cabriolet. Gjennomsnittsprisen er %cheapestMonthAveragePricePerDayg%/per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. April er den mest populære måneden for å leie en cabriolet på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Sofia - Når er det billigst å leie en sedan?

På denne destinasjonen (Sofia), er oktober den billigste måneden for leie av sedan. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av sedan på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiefirmaer i og rundt Sofia

Hvis du er ute etter en leiebil i Bulgaria, men i en annen by enn Sofia, klikk deg frem til Bilutleie Bulgaria-siden, der du kan velge byen i Bulgaria der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Sofia

EasyTerra Bilutleie Sofia sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

53 Nikola Vaptsarov Blvd
60 Vassil Levski Blvd
84 Orion Street

Lokal informasjon for Sofia

Innledning

Sofia er hovedstaden i Bulgaria og en av de eldste byene i Europa. I midtpunktet ha noe stump blitt oppdaget av et forlik som var siden der 7000 år. Noen levninger av forliket er på utstilling på Str. George Kirken som ble bygd i det 4 århundret. Tross den byggende manien i kommunistisk stil i løpet av det Sovjetiske herredømet er det enda mange historisk bygger å beundre i Sofia (eller levninger derav).

Befolkning

Da Sofia ble hovedstad av Bulgaria (i 1878), var det bare 12.000 folk. Etterpå økte befolkningen hurtig og nå Sofia har 1.4 millionbeboere. 

Beliggenhet

Sofia blir plassert i vest Bulgaria i Sofia dal som blir omgitt på alle sider ved fjell. Byen ligger i en forbindelse av eldgamle veier som forbinder sentralt Europa med Svartehavet og Egeerhavet.

Økonomi

Hovedstaden av Bulgaria er også det økonomiske midtpunktet av landet. Hovedindustriene er metall, tekstil, gummi, lær og elektronikk. Sofia er også et midtpunkt for (økonomisk) tjenester. Siden slutten av den kommunistiske epoken har aktivitet i konstruksjonen området økt dramatisk, som er også et hovedbidrag til økonomien.

Skjønt bulken av turismen i Bulgaria er fokusert på strander av den Svarte Sjøen, øker antallet besøkende i Sofia.

Flyplass

Sofia Lufthavn ligger 10 kilometer øst av byen midtpunktet og er lett tilgjengelig ved leiebil. Ruten til og fra flyplassen er tydelig veiviser, på engelsk.

Offentlig transport

Sofia har et godt offentlig transport system bestå av busser, trikker, trallebusser og en undergrunns baneledning. Denne ledningen kjører fra de veste byene delene gjennom midtpunktet til sørøst, hvor blir ledningen videre forlenget til flyplassen. 

Sofia har også minibuses som er driv omkring at du kan kalle ved enkelt heve din hånd. Du må vite at din destinasjon og forteller føreren skjønt.

Trafikk og parkering

Trafikken i Sofia kan være travel og kaotisk, men hvis du er vant til disse forholdene, du vil ikke ha noen problem driv rundt i den Bulgarske hovedstaden. Du kunne ha noen vanskeligheter finne å parkering i midtpunktet av byen. I blå soner kan du parkere ved å kjøpe en billett fra å parkere betjeninger, som kan bli identifisert av deres grønne jakker, og kan anbringe det bak frontrute. 

Hvis du vil reise landet, trenger du en motormåtevignett. Det kan bli anskaffet på noen bensinstasjon. Det er vignetter med en gyldighet av en uke, en måned og et år.

Hoteller

Sofia har et stort utvalg av overnattingsdøgn i alle kategorier. Fra enkel bolig for backpackers til fem stjernehoteller. I de siste få årene ha mange leilighetskomplekser blitt bygd, så det er et stort utvalg av tjenesteleiligheter, vanligvis leit ut for lengre perioder av tid.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Sofia, vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Bulgarian lev
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  90 km/h
 • Språk
  Bulgarian
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Alamo
 • Autounion Car Rental
 • National Car Rental
 • First Car
 • Top Rent-a-Car
 • Sixt
 • Europcar
 • Avis
 • Thrifty
 • Budget
 • Hertz
 • Your Rent
 • Enterprise
 • CarRent.bg
 • FireFly Car Rental
 • Green Motion
 • SurPrice car rentals
 • InterRent
 • addCarRental
 • Goldcar
 • Mex Rent a Car
 • Green Rent a car
 1. Hjem
 2. Bilutleie Bulgaria
 3. Bilutleie Sofia