• Kundebedømmelser
 • 8.4 / 10 Antall anmeldelser: 210
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636

Bilutleie Casablanca

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Casablanca på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 20% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet varer til 2. november – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Casablanca

EasyTerra Bilutleie Casablanca er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleie tilbud i Casablanca

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Casablanca
 • For eksempel: Fiat Panda
  Mini klasse
  For eksempel: Fiat Panda
 • Populær klasse
  For eksempel: Suzuki Celerio
  Økonomi klasse
  For eksempel: Suzuki Celerio
 • For eksempel: Dacia Logan
  Kompakt klasse
  For eksempel: Dacia Logan
 • For eksempel: Dacia Duster
  Mellomstor klasse
  For eksempel: Dacia Duster
 • For eksempel: Citroen Jumpy
  Standard klasse
  For eksempel: Citroen Jumpy
 • For eksempel: Jeep Cherokee
  Full størrelse klasse
  For eksempel: Jeep Cherokee
 • For eksempel: Citroen C5
  Luksus klasse
  For eksempel: Citroen C5
 • For eksempel: Dacia Duster
  SUV klasse
  For eksempel: Dacia Duster

Bilutleiefirmaer i Casablanca

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Casablanca. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.
 • Europcar
  7.5 (6493)
  Fra / dag
 • Dollar Rent a Car
  7.1 (3560)
  Fra / dag
 • InterRent
  6.8 (5642)
  Fra / dag
 • Hertz
  6.7 (5600)
  Fra / dag
 • Thrifty
  6.1 (4402)
  Fra / dag
 • Location Auto
  5.7 (56)
  Fra / dag
Prisene som er vist ovenfor er per dag basert på en leieperiode på minst 7 dager. Skatter og ekstra kostnader for tillegg kan gjelde. Klikk her for en forklaring av disse kostnadene.

Når bestille en leiebil i Casablanca?

Gjennomsnittlig dagpris per måned

Bilutleiefirmaer i og rundt Casablanca

Hvis du er ute etter en leiebil i Marokko, men i en annen by enn Casablanca, klikk deg frem til Bilutleie Marokko-siden, der du kan velge byen i Marokko der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Casablanca

EasyTerra Bilutleie Casablanca sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

25 Rue Al Oraibi Jilali
Complexe Des Habous

Lokal informasjon for Casablanca

Innledning

Casablanca er den største byen i Marokko. Mens Rabat er det politiske sentrum av landet, er Casablanca den økonomiske ett. Det er en forholdsvis moderne by, som ikke ligner ikke typisk marokkanske byer. 

Befolkning

Byen huser over fire millioner mennesker.

Beliggenhet

Casablanca ligger i den vestlige delen av Marokko, på Atlanterhavet. Den marokkanske hovedstaden Rabat ligger omtrent nitti kilometer nordøst, den gamle keiserlige byen Marrakech ligger 240 kilometer sør for Casablanca.

Økonomi

Casablanca havn er den største i Nord-Afrika, og derfor spiller en rektor rolle i lokale økonomien. Gjennom havnen produkter som fosfor, fisk og kjøtt produkter, tekstiler, lær og møbler blir eksportert. Bygg-og anleggsbransjen er også viktig: kyststripen nær Casablanca raskt blir forvandlet til en stripe av ferie feriesteder og fornøyelsesparker.

Flyplasser

Casablanca internasjonale flyplass er offisielt kalt Mohammed V Lufthavn, etter den tidligere kongen av Marokko. Flyplassen ligger tretti kilometer sør for Casablanca, og er lett tilgjengelig med leiebil. Fra sentrum tar du motorveien til Settat, fra den nordøstlige distriktene i Casablanca tar du motorveien til Marrakech. Avkjøringen til flyplassen er tydelig indikert. De mindre Casablanca-Anfa Lufthavn brukes i hovedsak til lokale reiser.

Offentlig transport

Casablanca har gode offentlig buss transport. Men i rushtiden bussene er ofte overfylte, og du må se opp for lommetyver. Som overalt i Marokko petit taxi spille en viktig rolle i offentlig transport. Disse har alle meter, men noen ganger må du spørre sjåføren eksplisitt å slå den på.

Trafikk og parkering

Trafikk i Casablanca er opptatt, men med litt fleksibilitet vil du ikke ha problemer med å finne veien i denne marokkanske byen i en leiebil. Det anbefales ikke å parkere bilen i gata. Det er bedre å la leiebil på en av de mange bevoktede parkeringsplasser eller i et parkeringshus.

Hoteller

Casablanca har en god tilførsel av hotell. Du finner de fleste økonomiske hoteller nær Medina, men det samme nabolaget også tilbyr luksuriøs innkvartering. Casablanca er ikke en topp attraksjon av Marokko. Generelt er det derfor ikke nødvendig å bestille rom lang tid i forveien.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Casablanca, vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Moroccan dirham
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  60 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  100 km/h
 • Språk
  Arabic
 • Populær bilklasse
  economy
 • Populære bilutleiere
  Thrifty

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.
Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Europcar
 • Dollar Rent a Car
 • InterRent
 • Hertz
 • Thrifty
 • Location Auto
 1. Hjem
 2. Bilutleie Marokko
 3. Bilutleie Casablanca