Bilutleie Tuxtla Gutierrez

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Tuxtla Gutierrez på dine vegne.

 • Gratis avbestilling
 • Beste pris-garanti
 • 8000+ hentesteder
Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Tuxtla Gutierrez

 1. Hjem
 2. Bilutleie Mexico
 3. Bilutleie Tuxtla Gutierrez
EasyTerra Bilutleie Tuxtla Gutierrez er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Tuxtla Gutierrez

Bilutleie Tuxtla Gutierrez
Bilutleie Tuxtla Gutierrez

Innledning

Tuxtla Gutiérrez er hovedstaden i den meksikanske delstaten Chiapas. Det er en relativt moderne by, og en av de få gamle bygningene er San Marco-katedralen fra det 16. århundre. Tuxla er hovedsakelig et transportknutepunkt til mer interessante steder i Chiapas.

Befolkning

Byen har over en halv million innbyggere.

Beliggenhet

Tuxtla Gutiérrez ligger i den sørlige delen av Mexico ved elven Grijalva. Byen ligger på en 600 meter høy ås i den relativt smale Tochtlán-dalen, med fjell nord og sør for tettstedet.

Økonomi

Tuxtla Gutiérrez er et regjernings- og utdanningssentrum. De fleste jobber for regjeringen, på lokalt, statlig eller føderalt nivå. Det er også flere universiteter og høyskoler, inkludert mange tekniske institutter. Turisme er av liten betydning for Tuxtla, unntatt for dem som besøker byen på vei til andre destinasjoner. Tuxtla er et regionalt transportknutepunkt, både for vei- og flytrafikk.

Flyplasser

Tuxtla Gutiérrez' internasjonale lufthavn, Ángel Albino Corzo Internasjonale Lufthavn, ligger 35 kilometer sørøst for sentrum. Den er ekstremt moderne og ble åpnet i 2006. Tuxtla Gutiérrez Internasjonale Lufthavn kan lett nås med leiebil via Carretera Federal 190 og deretter veien til Salvador Urbina. Veien er tydelig skiltet.

Offentlig Transport

Tuxtla Gutiérrez har en supermoderne busstasjon, der like moderne busser opprettholder forbindelsene til de mange turistattraksjonene i Chiapas. Bussene kjører for eksempel til Palenque og Toniná (Maya-ruiner).

Trafikk og Parkering

Som sagt ovenfor: Tuxtla er hovedsakelig et transportknutepunkt for dem som reiser videre til andre destinasjoner i Chiapas. Veien Carretera 190 Federal, som krysser byen, er en del av Pan-American Highway. Denne veien går fra Mexico by, via Tuxtla, til grensen til Guatemala. Hvis du bor i byen, er det best å parkere leiebilen din på hotellet. De fleste hotellene tilbyr gratis parkering for gjestene sine.

Hoteller

Selv om Tuxtla Gutiérrez ikke er en stor turistattraksjon, er det likevel om lag 70 hoteller i byen. De fleste gjestene er forretningsreisende eller mennesker som venter på en buss- eller flyforbindelse. Det er noe gode hoteller, men også mange overnattingssteder av tvilsomt rykte. Vi anbefaler derfor å lese anmeldelser før du bestiller et hotell i Tuxtla. Det er noen fine overnattingssteder i Chiapas de Corzo, på den andre siden av Grijalva-elven.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Tuxtla Gutiérrez anbefaler vi Google og følgende kilder:

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Europcar
 • Hertz
 • Mex Rent a Car
 • Thrifty

Bilutleiesteder i Tuxtla Gutierrez

EasyTerra Bilutleie Tuxtla Gutierrez sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Mexico, men i en annen by enn Tuxtla Gutierrez, klikk deg frem til Bilutleie Mexico-siden, der du kan velge byen i Mexico der du vil leie en bil.