Bilutleie Mexico City

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Mexico City på dine vegne.

Reis trygt og enkelt med EasyTerra. Spar opptil 60 % på prisene fra alle de største leiebilselskapene i Mexico City.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Mexico City

  1. Hjem
  2. Bilutleie Mexico
  3. Mexico City
EasyTerra Bilutleie Mexico City er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Mexico City

Bilutleie Mexico City
Bilutleie Mexico City

Innledning

Mexico by er ikke bare den største byen i Mexico, men også den største av det amerikanske kontinent. Byens sentrum er full av historiske bygninger og palasser. Mexico by har også det største antall museer i verden (ja, enda mer enn New York eller London).

Befolkning

Det er anslått at om lag ni millioner mennesker bor i selve byen. I hele storbyområdet av den meksikanske hovedstaden lever enda mer enn 21 millioner mennesker.

Beliggenhet

Byen ligger på en høyde på 2200 meter og er omgitt på alle sider av vulkaner, blant annet den berømte Popocatépetl. Mexico by er bygget på myrlendt undergrunnen. Av denne grunn byen synker et par centimeter hvert år.

Økonomi

Selv om noen bransjer har vært forbudt til andre deler av Mexico for å bekjempe luftforurensning i hovedstaden, forblir Mexico by det bankende økonomiske hjertet av landet. Blant annet tekstil, er kjemikalier, møbler og elektroniske og farmasøytiske produkter produsert. Det er også en stålindustrien. Turisme er en viktig pilar i lokale økonomien. Mexico by er besøkt av millioner av turister hvert år.

I tillegg er det en omfattende uformell økonomi, best synlig ved de tusener av selgere som tilbyr sine varer i gatene.

Flyplasser

Flyplassen ligger øst for Mexico by. Benito Juárez Internasjonal Lufthavn kan nås ved å leie bil via ringveien (Viaducto og Periferico) rundt i sentrum. Husk at trafikken i Mexico by er ekstremt opptatt. Sørg for å gi tilstrekkelig tid til å komme til flyplassen fra sentrum.

Offentlig transport

Metroen er en av de beste måtene å reise rundt i Mexico by. Det er elleve linjer med en samlet lengde på mer enn 170 kilometer. Det er også en god offentlig buss system. Det er to forskjellige typer busser. Den offisielle city bussene (Metrobús) kjøres rimelig effektiv, fordi for det meste de kjører på gratis kollektivfelt. Den andre formen for busstransport består av mindre private busser, den såkalte "Peseros". I tillegg er det 15 trolleybuss linjer.

Trafikk og parkering

Trafikk i Mexico by er kaotisk og ekstremt travelt. Legg til dette det faktum at sentrum består av en krysser av gater og det vil være klart at kjøring i Mexico by ikke er ment for alle. Den største (høye) måter er ofte i god stand, men dette er ikke tilfelle for bygatene. Pass opp for sprekker og hull i veien!

Finne en parkeringsplass er også vanskelig i trafikk City. I distriktene Zona Rosa, Chapultepec, Colonia Roma og Colonia Condesa offisielle parkometre er plassert. Og ikke tror du kan parkere gratis i gatene uten parkometre. Så snart du parkere her vil du bli kontaktet av en såkalt 'franelero', en ikke-offisielle parkeringsplass dreng som vil spørre deg om en "bidrag" for å se etter bilen din.

Hoteller

Det er en enorm tilførsel av overnatting i Mexico by. I turist-distriktet Zona Rosa finner du det meste mellomtone hotell, mens de mer luksuriøse hotellene er konsentrert i distriktet Polanco. Den Centro Historico huser mange budsjett overnattingssteder. Det er også mange hoteller og gjestehus langs Paseo de la Reforma. Mexico City er besøkes året rundt av mange turister og forretningsfolk. Vi anbefaler derfor booking hotellrommet i god tid.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Mexico by, vi Google og følgende kilder:

Bilutleiesteder i Mexico City

EasyTerra Bilutleie Mexico City sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Mexico, men i en annen by enn Mexico City, klikk deg frem til Bilutleie Mexico-siden, der du kan velge byen i Mexico der du vil leie en bil.