• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 41207636
Åpningstider

Bilutleie Alta

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Alta på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 500 000 bestillinger allerede Mer enn en halv million mennesker har gått foran deg 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Få rabatter på opptil 25% fra ulike utleiefirmaer - Gyldig og med 29. februar 2024
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Alta

EasyTerra Bilutleie Alta er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Populære steder for bilutleie i Alta

Disse stedene er de mest populære for bilutleie i Alta

Bilutleie tilbud i Alta

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Alta

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
SUV
Elektrisk

Bilutleiefirmaer i Alta

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Alta. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Europcar

  9 (8061)
  Fra kr 594 / dag
 • Sixt

  8.3 (3316)
  Fra kr 486 / dag
 • Hertz

  8.1 (6852)
  Fra kr 588 / dag
 • Avis

  7.2 (5940)
  Fra kr 818 / dag
 • Budget

  7 (9604)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Thrifty

  9.1 (5438)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Keddy By Europcar

  8.4 (3331)
  Ingen priser tilgjengelig

Når bestille en leiebil i Alta?

Bilutleiefirmaer i og rundt Alta

Hvis du er ute etter en leiebil i Norge, men i en annen by enn Alta, klikk deg frem til Bilutleie Norge-siden, der du kan velge byen i Norge der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Alta

EasyTerra Bilutleie Alta sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Bjørn Wirkolas vei 11

Lokal informasjon for Alta

Innledning

Den norske byen Alta er hovedsakelig kjent for rock-tegningene som har blitt funnet. Den eldste daterer seg tilbake mer enn seks tusen år, den yngste er fra begynnelsen av vår tidsregning. Den rock-tegningene er oppført som et UNESCO World Heritage Site.

Befolkning

Alta har nesten 20.000 innbyggere.

Location

Alta ligger lengst nord i Norge, i Finnmark fylke. Elva Altaelva renner gjennom en dyp ravine og utslipp til Altafjorden nær Alta. Alta er den nordligste byen i verden som overgår 10.000 innbyggere.

Økonomi

Skiferen industrien er en av pilarene i lokale økonomien. Handelen med Russland har også blomstret igjen, etter fallet av Sovjetunionen. Annet enn det, utdanning og offentlige tjenester skaper sysselsetting.

Flyplasser

Byen Flyplassen ligger tre kilometer øst for sentrum. Det er lett tilgjengelig med leiebil: flyplassen i Alta ligger rett utenfor motorveien E6. Veien til flyplassen er tydelig skiltet.

Offentlig transport

Alta har et godt offentlig buss system, men planen er ekstremt begrenset sent på kvelden og i helgene.

Trafikk og parkering

Å parkere i gaten i Alta du må betale i løpet av dagen på hverdager og på lørdag formiddag. Utenom disse tidene kan du parkere gratis. Det er også noen parkeringshus hvor du kan parkere leiebil.

Hoteller

Etter åpningen av et splitter nytt hotell i sentrum av byen i 2010, har antallet tilgjengelige hotellrom nådd et akseptabelt nivå. En av byens attraksjoner er isen hotellet, med alt laget av is, inkludert glassene i baren. Vi anbefaler at du bestiller overnatting i Alta i god tid.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Alta, vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Norwegian krone
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  80 km/h
 • Språk
  Norwegian, Norwegian Bokmål, Norwegian Nynorsk
 • Populær bilklasse
  Kompakt

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Europcar
 • Sixt
 • Hertz
 • Avis
 • Budget
 • Thrifty
 • Keddy By Europcar
 1. Hjem
 2. Bilutleie Norge
 3. Bilutleie Alta