Bilutleie La Coruna

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i La Coruna på dine vegne.

Reis trygt og enkelt med EasyTerra. Spar opptil 60 % på prisene fra alle de største leiebilselskapene i La Coruna.

  • Gratis avbestilling
  • Beste pris-garanti
  • 8000+ hentesteder
Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie La Coruna

  1. Hjem
  2. Bilutleie Spania
  3. Bilutleie La Coruna
EasyTerra Bilutleie La Coruna er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for La Coruna

Innledning

La Coruña (kaller offisiell Galicias: A Coruña) er en havn by i northwest av Spania. Omkring byen løgnen vakker strander og brenningen av den Atlantiske havet tiltrekker mange surfers. Sjømenn besøker også ofte La Coruña. Området er kupert og grønt og pilegrimsreisen Santiago de Compostela bare en time fra La Coruña.

Befolkning

Byen har 250.000 beboere, men med forstandene inkluderte det bymessige området av La Coruña og omkring har mer enn 600.000 folk. 

Beliggenhet

La Coruña ligger i nord øst av Spania, i den stivt regionen Galicia, på den Atlantiske Havet. På grunn av denne plasseringen som det er ikke meget varm - i Spanske temperatur - i sommer, og vintrene er milde.

Økonomi

La Coruña er den økonomiske maskinen av Galicia. Dette er på grunn av havnen hvor spesielt fisk, olje ikke bare og andre bulkprodukter er forsynt. Byen er også det administrative midtpunktet av regionen og hjem til en av de største tekstilene selskapene i verdenen, Inditex (moren selskapet av, blant andre, klær Zara forretninger). 

Turisme leker også en hovedrolle: hava er et yndlingsfortøyningssted for cruiseskip og sjømenn.

Flyplasser

Alvedro Lufthavn ligger 8 kilometer sør av byen. Det er flykter til interne og internasjonale destinasjoner (spesielt med budsjettflyselskaper). Flyplassen er lett tilgjengelig ved leiebil: det ligger like ved siden av Autopista del Atlántico (AP-9) og er oppnåelig fra inne i byen via de AC-211. 

Den større Flyplassen av Santiago de Compostela ligger ca 50 kilometere fra La Coruña.

Offentlig transport

Det er god offentlig transport i La Coruña. All langs boulevard er en trikkledning, fra Riazor stadion til byen hallen på den andre siden av byen. Det er også mange bussledninger som kjører ofte mellom 06:00 og 23:30 (søndager og offentlige fridager fra 07:30).

Hvis du vil besøke steder ytre La Coruña (og vi oppmuntrer sikkert deg å gjøre det), da er en leiebil nødvendig.

Trafikk og parkering

Som en økonomisk og administrativ by kan bli det ekstremt travel i hjertet av byen. Derfor er det bedre å gjøre sightseeing til fots. Det er adskillige bilparker og plasserer hvor deg kan parkere din leiebil.

Hoteller

La Coruña har et stort utvalg av boligen. Det er luksuriøs hoteller, middelklassehoteller, enkle gjestehus og forskjellige leirplasser i området av byen. Vi anbefaler deg å bestille din bolig i avanserer i løpet av sommermånedene, spesielt hvis du har din øye på et spesifikt hotell.

Eksterne kilder

For mer informasjon om La Coruña, vi Google og følgende kilder:

Bilutleiesteder i La Coruna

EasyTerra Bilutleie La Coruna sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Spania, men i en annen by enn La Coruna, klikk deg frem til Bilutleie Spania-siden, der du kan velge byen i Spania der du vil leie en bil.