Bilutleie San Cristóbal de La Laguna

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i San Cristóbal de La Laguna på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie San Cristóbal de La Laguna

 1. Hjem
 2. Bilutleie Spania
 3. Bilutleie Tenerife
 4. Bilutleie San Cristóbal de La Laguna
EasyTerra Bilutleie San Cristóbal de La Laguna er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for San Cristóbal de La Laguna

Innledning

San Cristóbal de La Laguna (vanligvis bare kalt La Laguna) er en gammel by nord på Tenerife, en av Kanariøyene. Det historiske sentrum av den tidligere hovedstaden på Kanariøyene ble plassert på UNESCO World Heritage List i 1999. I årene etter mange bygninger i det gamle sentrum ble renovert.

Befolkning

Byen har over 135 000 innbyggere.

Beliggenhet

San Cristóbal de La Laguna ligger i nord på Tenerife, rett nordvest for Santa Cruz, som danner den et stort urbant sentrum.

Økonomi

Fra vei tilbake til byen er et handelssentrum, men mye av handelen nå foregår i nærheten Santa Cruz. Nordvest for byen tomater og bananer dyrkes. Som på resten av Tenerife turismen spiller en rektor rolle i lokale økonomien. Mange vil se rundt vakkert bevarte historiske sentrum av La Laguna.

Byen er også et pedagogisk senter: 30.000 studenter går på universitetet i La Laguna.

Flyplasser

Flyplassen ligger fast til den sørlige distriktene. Denne flyplassen, Los Rodeos eller Tenerife Nord, er hovedsakelig brukt for reiser til andre Kanariøyene og det spanske fastlandet, men det er også noen flyvninger med internasjonale destinasjoner. Flyplassen er lett tilgjengelig med leiebil. Flyplassen ligger rett utenfor Autopista del Norte som krysser den sørlige bydelene i San Cristóbal de La Laguna.

Hovedflyplassen på Tenerife, Reina Sofia eller Tenerife Sør, kan nås via Autopista del Sur.

Offentlig transport

San Cristóbal de La Laguna har gode offentlig buss transport. Generelt, busser også gå til Santa Cruz. Det er også en trikk forbindelse mellom sentrum av La Laguna og busstasjonen i Santa Cruz.

Trafikk og parkering

Mange gater i det historiske sentrum er stengt for biltrafikk. Santa Cruz kan også være svært opptatt. Du må betale for gateparkering. Heldigvis er det mange parkeringsplasser og parkeringshus i og rundt sentrum der du kan trygt parkere bilen.

Hoteller

San Cristóbal de La Laguna har et begrenset tilbud av overnatting. Det er ikke mange hoteller, og rommene som tilbys i private hus er ofte tatt av studenter. Du har flere valgmuligheter i Santa Cruz og selvfølgelig langs de populære turist strendene på Tenerife. Øya trekker turister hele året. Det anbefales derfor booking hotellrommet i god tid.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om San Cristóbal de La Laguna, vi Google og følgende kilder:

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Avis
 • Budget
 • Canarias Rent a car
 • Europcar
 • Goldcar
 • Hertz
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • Orlando Rent a Car
 • Rhodium Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty

Bilutleiesteder i San Cristóbal de La Laguna

EasyTerra Bilutleie San Cristóbal de La Laguna sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Spania, men i en annen by enn San Cristóbal de La Laguna, klikk deg frem til Bilutleie Spania-siden, der du kan velge byen i Spania der du vil leie en bil.