• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Bilutleie Palma de Mallorca Lufthavn

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Palma de Mallorca Lufthavn på dine vegne.

 
 
 
Legg inn by- eller flyplasskode
- dager

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 25% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet vare til 1 feb – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Palma de Mallorca Lufthavn

EasyTerra Bilutleie er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Tilbud på bilutleie Palma de Mallorca Lufthavn

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Palma de Mallorca Lufthavn

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
Kabriolet
SUV
Elektrisk

Utvalg av utleiere etter Palma de Mallorca Lufthavn

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Palma de Mallorca Lufthavn. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Hiper Rent a Car

  8.6 (305)
  Fra kr 167 / dag
 • Alamo

  8.6 (7746)
  Fra kr 167 / dag
 • Gobycar

  8.2 (8)
  Fra kr 169 / dag
 • Enterprise

  8.2 (1687)
  Fra kr 229 / dag
 • National Car Rental

  8.2 (361)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Leasys

  8.1 (900)
  Fra kr 86 / dag
 • Hertz

  8.1 (6033)
  Fra kr 142 / dag
 • Budget

  8 (8821)
  Fra kr 153 / dag
 • Avis

  8 (5233)
  Fra kr 191 / dag
 • K10 Rentacar

  8 (1)
  Fra kr 544 / dag
 • Thrifty

  8 (4740)
  Fra kr 119 / dag
 • Dollar Rent a Car

  8 (3748)
  Fra kr 105 / dag
 • Carwiz rent a car

  7.9 (390)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Wiber Rent a Car

  7.9 (302)
  Fra kr 52 / dag
 • ACE Rent A Car

  7.9 (3)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Flizzr

  7.8 (265)
  Fra kr 158 / dag
 • Centauro

  7.7 (4378)
  Fra kr 48 / dag
 • Europcar

  7.7 (7123)
  Fra kr 152 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.6 (2919)
  Fra kr 156 / dag
 • Sixt

  7.4 (2823)
  Fra kr 150 / dag
 • OK Rent a car

  6.7 (899)
  Fra kr 77 / dag
 • Rhodium Car Rental

  6.5 (160)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Record Rent a Car

  6.4 (1365)
  Fra kr 58 / dag
 • Goldcar

  6.3 (4996)
  Fra kr 54 / dag
 • InterRent

  6.1 (5929)
  Fra kr 322 / dag
 • Drivalia

  6.1 (192)
  Fra kr 51 / dag
 • Clickrent

  6.1 (453)
  Fra kr 43 / dag
 • Everycar

  5.8 (6)
  Fra kr 94 / dag
 • Exclusive GO

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • Goldcar Key'n Go

  Ingen vurderinger
  Fra kr 135 / dag
 • offUgo

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 226 anmeldelser

Gjennomsnittlig dagspris per måned hos Palma de Mallorca Lufthavn

Palma de Mallorca Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Palma de Mallorca Lufthavn) er januar den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. August er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Palma de Mallorca Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Palma de Mallorca Lufthavn) er november den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil August er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Palma de Mallorca Lufthavn), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Palma de Mallorca Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Palma de Mallorca Lufthavn) er januar den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. August er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Palma de Mallorca Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Palma de Mallorca Lufthavn) er januar den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. August er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Palma de Mallorca Lufthavn - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Palma de Mallorca Lufthavn), er januar den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Palma de Mallorca Lufthavn - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Palma de Mallorca Lufthavn), er januar den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Palma de Mallorca Lufthavn - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Palma de Mallorca Lufthavn), er januar den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Palma de Mallorca Lufthavn - Når er det billigst å leie en stasjonsvogn?

På denne destinasjonen (Palma de Mallorca Lufthavn), er november den billigste måneden for leie av stasjonsvogn. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av stasjonsvogn på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Palma de Mallorca Lufthavn - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Palma de Mallorca Lufthavn), er januar den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Palma de Mallorca Lufthavn - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Palma de Mallorca Lufthavn), er januar den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Palma de Mallorca Lufthavn - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Palma de Mallorca Lufthavn), er november den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Palma de Mallorca Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en sportsbil?

På denne destinasjonen (Palma de Mallorca Lufthavn), er januar den billigste måneden for leie av sportsbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juni er den mest populære måneden for leie av sportsbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Palma de Mallorca Lufthavn - Når er det billigst å leie en kabriolet?

På denne destinasjonen (Palma de Mallorca Lufthavn) er januar den billigste måneden for å leie en cabriolet. Gjennomsnittsprisen er %cheapestMonthAveragePricePerDayg%/per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. September er den mest populære måneden for å leie en cabriolet på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Palma de Mallorca Lufthavn - Når er det billigst å leie en sedan?

På denne destinasjonen (Palma de Mallorca Lufthavn), er november den billigste måneden for leie av sedan. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av sedan på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Palma de Mallorca Lufthavn - Når er det billigst å leie en varebil?

På denne destinasjonen (Palma de Mallorca Lufthavn), er juli den billigste måneden for leie av varebil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av varebil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiested Palma de Mallorca Lufthavn

Stedsinformasjon for Palma de Mallorca Lufthavn

Palma de Mallorca Lufthavn i et nøtteskall

Det offisielle navnet på flyplassen i Mallorca er Son Sant Joan, og det er av de travligste i Spania. I høysesong måneder juli og august er det landets travleste flyplass. Det er en terminal som er delt i fire hall.

Flyplassen ligger åtte kilometer øst for Palma de Mallorca, og den er lett ankommelig med buss og bil. Det er ikke hoteller på flyplassen, men det er mange hoteller overalt på denne populære feriedestinasjonen.

Flyplassen huser nok av butikker, restauranter, barer og kaffer. Det er 18 kaffeer og snackbarer og ni restauranter, de fleste serverer hutigmat. Det er to VIP-Lounger på flyplassen, og komplett utstyrte kontorer og møte- og konferanserom. I tillegg er det minibanker, postkontor og en førstehjelpsstasjon, som kan tilkalles ved informasjonsskranke.

I luftfartsindustrien er Mallorca Lufthavn indikert med forkortelsene PMI (IATA-kode) og LEPA (ICAO-kode).

Link til den offisielle webside til Palma de Mallorca Lufthavn.

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Euro
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  90 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Hiper Rent a Car
 • Alamo
 • Gobycar
 • Enterprise
 • National Car Rental
 • Leasys
 • Hertz
 • Budget
 • Avis
 • K10 Rentacar
 • Thrifty
 • Dollar Rent a Car
 • Carwiz rent a car
 • Wiber Rent a Car
 • ACE Rent A Car
 • Flizzr
 • Centauro
 • Europcar
 • Keddy By Europcar
 • Sixt
 • OK Rent a car
 • Rhodium Car Rental
 • Record Rent a Car
 • Goldcar
 • InterRent
 • Drivalia
 • Clickrent
 • Everycar
 • Exclusive GO
 • Goldcar Key'n Go
 • offUgo