Bilutleie Fort Myers

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Fort Myers på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Fort Myers

 1. Hjem
 2. Bilutleie USA
 3. Bilutleie Fort Myers
EasyTerra Bilutleie Fort Myers er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Fort Myers

Innledning

Fort Myers er inngangsporten til den sørvestlige delen av Florida, en stor turistattraksjon i denne amerikanske delstaten. Det flotte været og de omkringliggende strendene tiltrekker millioner av besøkende hvert år. Berømte amerikanerne pleide også å ha sommerhjemmene sine her, for eksempel Thomas Edison og Henry Ford. Begge disse sommerhjemmene er turistattraksjoner.

Befolkning

Selve byen har 60 000 innbyggere, men Fort Myers er en del av et større byområde (Cape Coral-Fort Myers Metropolitan Area) der det bor ti ganger så mange mennesker.

Beliggenhet

Fort Myers ligger i den sørlige delen av delstaten Florida i USA, ved den brede elvemunningen av elven Caloosahatchee. Byen har som resten av Florida et subtropisk klima med korte, milde vintre og varme, våte somre. Stordelen av regnet faller fra juni til september.

Økonomi

Fort Myers er hovedstaden i Lee County og et regionalt handelssentrum. Turisme utgjør den viktigste pilaren i lokaløkonomien. Butikkjeden Chico's (kvinnemote) har hovedkvarteret sitt her.

Flyplasser

Fort Myers Lufthavn, Southwest Florida International Airport, ligger mer enn 25 kilometer sørøst for sentrum. Den kan lett nås med leiebil. Fra sentrum tar du først Dr Martin Luther King Blvd og deretter veien I-175. Avkjørselen til flyplassen (utgang 131) er godt skiltet.

Offentlig Transport

Fort Myers og nærområdene har god offentlig busstransport. Som navnet indikerer er ikke busselskapet Lee Trans bare ansvarlig for bytransporten, men opprettholder også forbindelser til andre destinasjoner i Lee County.

Trafikk og Parkering

Fort Myers er ikke en veldig stor by, og du vil ikke ha vanskeligheter med å finne veien rundt. Det er også tilstrekkelig med parkeringsfasiliteter. Husk at du må betale bompenger på broene til Cape Coral og Sanibel Island utenfor kysten. Det kreves ikke bompenger på tilbakeveien.

Hoteller

Fort Myers er en viktig feriedestinasjon, og det er derfor ingen mangel på overnattingssteder. Anmeldelsene av hotellene, motellene og vertshusene er imidlertid veldig delte; særlig noen hoteller i sentrum får dårlige anmeldelser. Sammenlign nøye før du bestiller et rom. De fleste hoteller og feriesteder ligger ved Fort Myers Beach og Sanibel Island.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Fort Myers anbefaler vi Google og følgende kilder:

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Advantage Rent a Car
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Europcar
 • Fox Rent A Car
 • Hertz
 • InterRent
 • National Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty

Bilutleiesteder i Fort Myers

EasyTerra Bilutleie Fort Myers sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i USA, men i en annen by enn Fort Myers, klikk deg frem til Bilutleie USA-siden, der du kan velge byen i USA der du vil leie en bil.