• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Tirana Lufthavn

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Tirana Lufthavn på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Tirana Lufthavn

EasyTerra Bilutleie er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Tilbud på bilutleie Tirana Lufthavn

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Tirana Lufthavn

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
SUV

Utvalg av utleiere etter Tirana Lufthavn

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Tirana Lufthavn. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Autounion Car Rental

  8.5 (53)
  Fra kr 369 / dag
 • Enterprise

  8.5 (1709)
  Fra kr 436 / dag
 • Carwiz rent a car

  8.2 (407)
  Fra kr 381 / dag
 • Europcar

  8 (7334)
  Fra kr 280 / dag
 • Sicily by Car

  8.1 (3035)
  Fra kr 358 / dag
 • Alamo

  8.1 (7915)
  Fra kr 404 / dag
 • Avis

  7.8 (5354)
  Fra kr 619 / dag
 • Sixt

  7.7 (2937)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2995)
  Fra kr 258 / dag
 • Budget

  7.5 (9008)
  Fra kr 531 / dag
 • Albania Rac

  6.7 (95)
  Fra kr 296 / dag
 • Green Motion

  7 (1711)
  Fra kr 490 / dag
 • SurPrice car rentals

  6.8 (448)
  Fra kr 478 / dag
 • Thrifty

  7.8 (4896)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Hertz

  8 (6171)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Active Car Rental

  8.1 (408)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Mex Rent a Car

  5.8 (44)
  Ingen priser tilgjengelig
 • National Car Rental

  8 (384)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Nur Rent a car

  7.1 (19)
  Ingen priser tilgjengelig
 • ACE Rent A Car

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • Rentalk50

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 231 anmeldelser

Gjennomsnittlig dagspris per måned hos Tirana Lufthavn

Tirana Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Tirana Lufthavn) er mars den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Tirana Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Tirana Lufthavn) er mars den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Tirana Lufthavn), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Tirana Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Tirana Lufthavn) er mars den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Tirana Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Tirana Lufthavn) er mars den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Tirana Lufthavn - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Tirana Lufthavn), er mars den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Tirana Lufthavn - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Tirana Lufthavn), er mars den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Tirana Lufthavn - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Tirana Lufthavn), er mars den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Tirana Lufthavn - Når er det billigst å leie en stasjonsvogn?

På denne destinasjonen (Tirana Lufthavn), er mars den billigste måneden for leie av stasjonsvogn. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av stasjonsvogn på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Tirana Lufthavn - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Tirana Lufthavn), er mars den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Tirana Lufthavn - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Tirana Lufthavn), er mars den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Tirana Lufthavn - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Tirana Lufthavn), er desember den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Tirana Lufthavn - Når er det billigst å leie en kabriolet?

På denne destinasjonen (Tirana Lufthavn) er oktober den billigste måneden for å leie en cabriolet. Gjennomsnittsprisen er %cheapestMonthAveragePricePerDayg%/per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. September er den mest populære måneden for å leie en cabriolet på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiested Tirana Lufthavn

Stedsinformasjon for Tirana Lufthavn

Tirana Lufthavn i et nøtteskall

Tirana Lufthavn er en moderne flyplass med gode fasiliteter. Flyplassen i Albania hovedstad er offisielt oppkalt etter Mor Teresa som er av albansk avstamming.

Flyplassen ligger 17 kilometer nordvest for Tirana sentrum. Hver time, kjører Rinas Express Buss fra flyplassen til Nasjonalmuseet i byen, men det er ingen togforbindelse. Flyplassen ligger ligger langs motorveien til Durrës og er derfor lett tilgjengelig med bil

Flyplassen har en god rekke restauranter, kafeer, snackbarer og kafeer, men det er få butikker, det er imidlertid en stor duty free butikk. Det er en VIP lounge, men for omfattende business messing tjenesteteyting, herunder møte og konferanserom, må du slå til business hotell eller konferansesenter Europark i byen. Flyplassen har internett kiosker og tilbyr gratis trådløst internet (Wi-Fi). Andre fasiliteter på Tirana Lufthavn inkluderer banker, utveksle kontorer og minibanker.

I luftfarts industrien Tirana Lufthavn indikert med kortelsene TIA (IATA flyplass kode) og LATI (ICAO flyplass kode).

Link til offisiell webside av Tirana Luthavn.

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Albanian lek
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  40 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  80 km/h
 • Språk
  Albanian
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Autounion Car Rental
 • Enterprise
 • Carwiz rent a car
 • Europcar
 • Sicily by Car
 • Alamo
 • Avis
 • Sixt
 • Keddy By Europcar
 • Budget
 • Albania Rac
 • Green Motion
 • SurPrice car rentals
 • Thrifty
 • Hertz
 • Active Car Rental
 • Mex Rent a Car
 • National Car Rental
 • Nur Rent a car
 • ACE Rent A Car
 • Rentalk50