• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Coolangatta

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Coolangatta på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Coolangatta

EasyTerra Bilutleie Coolangatta er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleie tilbud i Coolangatta

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Coolangatta

Biltype
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
SUV

Bilutleiefirmaer i Coolangatta

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Coolangatta. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Alamo

  8.7 (7915)
  Fra kr 666 / dag
 • Enterprise

  8.6 (1709)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Thrifty

  8.3 (4896)
  Fra kr 651 / dag
 • Europcar

  7.8 (7334)
  Fra kr 847 / dag
 • Hertz

  7.9 (6171)
  Fra kr 957 / dag
 • East Coast Car Rentals

  7.7 (115)
  Fra kr 500 / dag
 • Bargain Car Rentals

  7.4 (17)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Budget

  7.3 (9008)
  Fra kr 737 / dag
 • Sixt

  7.8 (2937)
  Fra kr 1077 / dag
 • National Car Rental

  8.1 (384)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Ace Rental Cars

  7.2 (13)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (3862)
  Ingen priser tilgjengelig
 • NÜ Car Rentals

  8.1 (19)
  Ingen priser tilgjengelig
 • FireFly Car Rental

  7.1 (3472)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Alpha Car Hire

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2995)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Avis

  8.1 (5354)
  Fra kr 969 / dag

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 231 anmeldelser

Når bestille en leiebil i Coolangatta?

Coolangatta – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Coolangatta) er januar den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil November er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Coolangatta), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Coolangatta – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Coolangatta) er november den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. November er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Coolangatta – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Coolangatta) er januar den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. November er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Coolangatta - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Coolangatta), er februar den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Januar er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Coolangatta - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Coolangatta), er januar den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. November er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Coolangatta - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Coolangatta), er januar den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. November er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Coolangatta - Når er det billigst å leie en stasjonsvogn?

På denne destinasjonen (Coolangatta), er juli den billigste måneden for leie av stasjonsvogn. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av stasjonsvogn på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Coolangatta - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Coolangatta), er februar den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. November er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Coolangatta - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Coolangatta), er mai den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Februar er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Coolangatta - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Coolangatta), er juli den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Januar er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiefirmaer i og rundt Coolangatta

Hvis du er ute etter en leiebil i Australia, men i en annen by enn Coolangatta, klikk deg frem til Bilutleie Australia-siden, der du kan velge byen i Australia der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Coolangatta

EasyTerra Bilutleie Coolangatta sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Lokal informasjon for Coolangatta

Innledning

Coolangatta er den sørligste forstaden i Gold Coast City, på den australske østkysten. Navnet er noe merkelig: Stedet ble oppkalt etter skonnerten Coolangatta som forliste her under en voldsom storm i 1846. Coolangatta og nærområdene er et populært feriemål takket være Gold Coast-strendene.

Befolkning

Byen har over 5000 innbyggere.

Beliggenhet

Coolangatta ligger på Australias østkyst, like innenfor Queensland (men en del av flyplassens rullebane ligger i New South Wales). Coolangatta har et fuktig, subtropisk klima, og det kommer mest nedbør i mars. Coolangatta danner egentlig en gruppe sammen med Tweed Heads, men denne "tvillingbyen" ligger i New South Wales.

Økonomi

I likhet med Tweed Heads har Coolangata et stort fiskersamfunn, og skalldyr er derfor en viktig ingrediens på menyene i turistrestauranter og hoteller. Turisme er den andre viktige inntektskilden. Mange pensjonerte australiere velger også å bo på Gold Coast.

Flyplasser

Flyplassen var tidligere oppkalt etter Coolangatta, men heter i dag Gold Coast Airport. Den ligger like vest for Coolangatta, mellom hovedveiene Gold Coast Highway og Pacific Highway. Flyplassen er derfor lett tilgjengelig med leiebil.

Offentlig Transport

Det går flere busser langs Gold Coast, for eksempel mellom Tweed Heads, Coolangatta og Surfers Paradise, men også til Kingscliff, West Tweed og Banora Point. Det går en naturskjønn bussrute til Murwillumbah. Hver time går det også busser til de mindre befolkede strendene Bogangar og Pottsville, sør for Coolangatta.

Trafikk og Parkering

Fordi hovedveien Pacific Highway ble flyttet, er det mindre trafikk på veiene i Coolangattas sentrum (og Tweed Heads); du vil heller ikke ha vanskeligheter med å finne frem i byen, og det er heller ikke vanskelig å finne en gratis parkeringsplass. Husk imidlertid at enkelte gater er ekstremt bratte. Andre destinasjoner langs den australske østkysten kan enkelt nås med leiebil via Gold Coast Highway og Pacific Highway.

Hoteller

Fordi det er en av Australias mest populære strand-destinasjoner, er det ingen mangel på overnatting i Coolangatta: gjestehus, hoteller, feriesteder og leiligheter. Vi anbefaler å bestille overnatting god tid i forveien når du besøker Gold Coast i sommermånedene (i Australia: november til mars).

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Coolangatta anbefaler vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Australian dollar
 • Kjøreretning
  Venstre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  100 - 130 km/h
 • Språk
  English
 • Populær bilklasse
  Mellomstor

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Alamo
 • Enterprise
 • Thrifty
 • Europcar
 • Hertz
 • East Coast Car Rentals
 • Bargain Car Rentals
 • Budget
 • Sixt
 • National Car Rental
 • Ace Rental Cars
 • Dollar Rent a Car
 • NÜ Car Rentals
 • FireFly Car Rental
 • Alpha Car Hire
 • Keddy By Europcar
 • Avis
 1. Hjem
 2. Bilutleie Australia
 3. Bilutleie Coolangatta